Vores historie

iAdvice har i snart 10 år leveret løsninger og konsulentydelser indenfor økonomisystemet Visma Business, e-conomic, POS betalingsløsninger ”kasseapparat” samt IT-salg, Drift og support.

Januar 2008 – iAdvice bliver skabt

iAdvice blev stiftet i januar 2008 af dir. Johnny Hansen. Johnny havde i årene forinden været IT-ansvarlig i virksomheden Nordhavn A/S, hvor han var med til at implementere Visma Business og Di Diver. Efter at have oplevet hvilken forskel Visma Business og Di Diver havde haft på Nordhavn A/S, valgte Johnny at gå selvstændig, og startede hermed iAdvice – med Nordhavn som første kunde. Allerede det første år gik det hurtigt for iAdvice, og der kom løbende nye Visma Business kunder til.

Bahne Brugskunst kommer til

Bahne Brugskunst kom til i sommeren 2008. Bahne benyttede allerede Visma Business, men kun som backend til deres regnskab. De benyttede andre systemer til den primære drift ude i butikkerne. Vi overbeviste dem om, at vi kunne samle alle deres delsystemer i et centralt system. iAdvice omlagde herefter de mange forskellige forretnings løsninger, og fik alle de forskellige del systemer samlet under en fælles løsning i forretningssystemet ”Visma Business” som herefter blev Bahnes primære økonomi løsning. Bahnes Visma Business er i dag en af de største Visma Business installationer i Danmark, og løsningen udvikles løbende for at kunne imødekomme de mange nye behov som Bahne mødes med i marked.

2009 – Nye produktområder kommer til

I løbet af 2009 kom flere produktområder til. iAdvice oplevede en stigende efterspørgsel fra kunderne omkring It support og It drift. Det blev udgangspunktet for at starte den tekniske afdeling op som i dag har fokus på salg af It løsninger, herunder Microsoft Office365, server, storage, PC’er, IT-drift og support. Retail kasseløsninger blev ligeledes en del af vores produktportefølje. iAdvice valgte produktet fra FlexPOS som indenfor kasseløsningen er et unikt ”POS kasseapparat”. FLEXPOS er yderst fleksibelt og arbejder særdeles godt sammen med økonomisystemerne Visma Business, Dynamics NAV, e-conomic, Dynamics C5 samt flere forskellige Webshops løsninger. I dag har iAdvice 200+ kasseapparater løsninger kørende over hele landet. Intet mindre end Danmarks bedste kasseløsning til forretninger, cafeer, restauranter mm. Læs mere om FlexPOS kasseløsninger her

2016 – iAdvice flytter til Risskov, Aarhus

På grund af stigende efterspørgsel på vores ydelser og dermed ansættelse af nye folk i koncernen var der efterhånden en anelse trængt på adressen i Randers. Derfor er iAdvice pr. 01.08.2016 flyttet i nye lokaler i Risskov, Aarhus. Hvor vi har fået udvidet vores kontor og lager faciliteter.