Hvad kan Dynamics NAV?

Komplet, velkendt og pålidelig – Microsoft Dynamics NAV og Office 365 leverer værktøjerne til at administrere din virksomhed og hjælpe dine medarbejdere med at nå mere.

Økonomistyring og regnskab. Administrér dit cash flow, dine aktiver og bankaktiviteter.
Supply chain management, produktion og drift. Hold styr på og administrér din produktion, dit lager, dine ordrer og forhandlere.
Marketing, salg og service. Administrér dine kampagner, salgsmuligheder, kontakter og servicekontrakter.
Projektstyring. Opret estimater, hold styr på projekter og administrér kapacitet.
Business intelligence og rapportering. Få synlighed og analyser i realtid for at holde styr på præstationer og få indsigt, der kan reageres ud fra.
Flere valutaer. Konkurrér globalt med funktionalitet til flere valutaer og sprog. Download brochuren Microsoft Dynamics NAV 2016


Dynamics NAV

 

starterpack NAV

Dynamics NAV Startpakke

Startpakken er designet og skræddersyet til virksomheder med behov for grundlæggende funktioner. Herunder økonomi- og handelsfunktioner. Startpakken indeholder grundlæggende økonomisystyring (inkl. anlægsaktiver), grundlæggende salgsstyring (salg, køb og lager), Supply Chain Management samt Service (projektstyring). Det er muligt at tilpasse dele af funktionerne og den samlede løsning til hver enkelt kundes behov. Startpakken er typisk til mindre typer virksomheder.

Dynamics NAV Udvidede Pakke

Den udvidede NAV Pakke henvender sig primært til mellemstore virksomheder med fokus på vækst. I den udvidede pakke får du alle funktionerne fra startpakken samt mere avancerede funktioner. Den udvidede pakke indeholder flere funktioner omkring logistik- og produktionsstyring og service. Den udvidede pakke indeholder ligeledes en lang større række af funktioner og objekter, der kan tilpasses til hver enkelt kunde.

Udvidede Pakke NAV
starterpack NAV