Hvad er Business Intelligence?

Business intelligence handler i korte træk om at analysere på dit data, og anvende det til strategiske beslutninger. Alle virksomheder får utrolig meget data ind hver eneste dag, data som desværre oftest går til spilde og bliver glemt.

Med Business intelligence kan du få et større og bedre overblik over dit daglige data, og dermed få taget fat i de processor det kræves, for at effektivisere din virksomhed.

 Business Intelligence eller BI som det kaldes i daglig tale, er altså en metode til at skabe overblik over dine faktiske data. Fakta kan bruges til at underbygge beslutninger taget i virksomheden, fremfor mavefornemmelsen.

Ved hjælp af BI får du et solidt datagrundlag over dine strategiske beslutninger. Ved at samle og skabe overblik over dit data, kan du nemt og hurtigt sætte dig ind i, om beslutningerne der er truffet har skabt succes i virksomheden. 

Du kan oprette rapporter over din virksomheds KPI’er, og holde dig opdateret over processor, projekter såvel som medarbejderperformance.

Business intelligence kan give dig svar på følgende:

  • Medarbejdereffektivitet: Hvilke afdelinger og medarbejdere bidrager mest til bundlinjen?
  • Indkøb/leverandøroversigt: Hvilke leverandøre levere oftest til din virksomhed, og hvem er mest rettidig og giver de bedste rabatter?
  • Salgsoversigt: Hvilke sælgere er mest effektive, og hvad har det krævet at lukke salgene – herunder omkostninger forbundet med salgene?
  • Produktion: Hvor godt udnytter virksomheden sin produktion, og hvordan kan produktionen effektiviseres?
  • Marketing: Hvilke kampagner har medvirket mest til bundlinjen?
  • Kundeservice: Hvor effektiv har din kundeservice været?

Dette er blot nogle af de svar som Business intelligence kan give dig svar på. Hos iAdvice er vi eksperter i Business Intelligence, og kan hjælpe jer med at få mere ud af jeres data.

 Vi har både kunder som ikke har benyttet Business Intelligence før, hvor vi sætter deres løsning op for dem, og ligeledes underviser dem i brugen af BI. 

Derudover har vi kunder der har benyttet Business Intelligence før, men ønsker rettelser i deres opsæt, og/eller ønsker integration til diverse økonomisystemer eller lignende.