Hvad er Business Intelligence?

Business intelligence handler i korte træk om at analysere på dit data, og anvende det til strategiske beslutninger. Alle virksomheder får utrolig meget data ind hver eneste dag, data som desværre oftest går til spilde og bliver glemt.

Med Business intelligence kan du få et større og bedre overblik over dit daglige data, og dermed få taget fat i de processor det kræves, for at effektivisere din virksomhed.

 Business Intelligence eller BI som det kaldes i daglig tale, er altså en metode til at skabe overblik over dine faktiske data. Fakta kan bruges til at underbygge beslutninger taget i virksomheden, fremfor mavefornemmelsen.

Ved hjælp af BI får du et solidt datagrundlag over dine strategiske beslutninger. Ved at samle og skabe overblik over dit data, kan du nemt og hurtigt sætte dig ind i, om beslutningerne der er truffet har skabt succes i virksomheden. 

Du kan oprette rapporter over din virksomheds KPI’er, og holde dig opdateret over processor, projekter såvel som medarbejderperformance.

Med Business Intelligence får du overblik på en række områder

Nedenfor har vi samlet noget af det som Business intelligence kan give dig svar på. Vi er hos iAdvice eksperter i BI, og kan hjælpe jer med at få mere ud af jeres data. Vi har både kunder som ikke har benyttet Business Intelligence før, hvor vi sætter deres løsning op for dem helt fra bunden, og ligeledes underviser dem i brugen af BI. Derudover har vi kunder der har benyttet Business Intelligence før, men ønsker rettelser i deres opsæt, og/eller ønsker integration til diverse økonomisystemer eller lignende. 

Produktionsoversigt

Produktionsoversigt

Se hvor godt virksomheden udnytter sin produktion og find frem til områder, hvor produktionen kan effektiviseres.

Salgsoversigt 

Salgsoversigt 

Se hvilke sælgere der er mest effektive, og hvad det har krævet at lukke salgene. Du kan også se hvilke omkostninger der har været forbundet med salgene.

Indkøb og leverandøroversigt

Indkøb og leverandøroversigt

Du får en komplet oversigt over indkøb og leveringer. Se hvilke leverandører der oftest leverer til din virksomhed, hvem der er bedst til at levere til tiden og hvem der giver de bedste rabatter.

Medarbejdereffektivitet

Medarbejdereffektivitet

Find ud af hvilke afdelinger og medarbejdere der bidrager mest til bundlinjen, samt hvor der kan optimeres fremadrettet, ved at identificere ineffektive områder. 

Marketingsoversigt 

Marketingsoversigt 

Få et overblik over de kampagner Jeres virksomhed har kørt, og se hvilke af dem, som har været med til at bidrage mest til bundlinjen. Det kan hjælpe jer med at bruge Jeres marketingbudget bedst muligt.

Kundeservice

Kundeservice

Få et overblik over din kundeservice, og hvor effektiv den er. Kan være med til at identificere områder, hvor der er plads til forbedringer og et mønster i bestemte problemstillinger.

Læs mere om de BI værktøjer vi tilbyder

Microsoft Power BI

Qlik BI & Analyse

Med Qlik får du en analyseplatform med et væld af muligheder, som sætter nye standarder for analyse af data.

Det er nemt og brugervenligt at sætte platformen op til at vise lige netop den data som du gerne vil se og det kommer med en drag and drop system, som gør det nemt at vælge og arrangere sin data.

Qlik kommer med et åbent API, som dermed giver rigtigt mange integrationsmuligheder.

Microsoft Power BI

OneStop Reporting

OneStop Reporting (OSR) er en konfigurerbar Business intelligence platform til rapportering, budgettering & konsolidering. 

OneStop Reporting kommer med et hav af standardrapporter, som tager udgangspunkt i din reelle data fra dit ERP-system.

Det er også muligt med OSR Rapport designer, at tilpasse rapporterne efter ens ønsker og behov. Dette gøres direkte i Excel som er integreret i OneStop Reporting. 

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Power BI Desktop er Microsofts BI værktøj, hvor man som bruger har visuelle analyser ved hånden med intuitiv rapportgenerering. 

Microsoft Power BI giver dig mulighed for personlig visning ved at træk og slip af data grafer og tabeller. Dette gør placering af indhold nemt, og du kan placere det hvor du vil.

Microsoft Power BI hjælper dig med at opdage mønstre i datasets, som gør det muligt at opdage områder der kræver en ekstra indsats. 

Vil du vide mere om
Business Intelligence?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU