OneStop Reporting

OneStop Reporting (OSR) er en konfigurerbar Business intelligence platform til rapportering, budgettering & konsolidering. OneStop Reporting kan nemt integreres med Visma.net ERP, Visma Business eller Business Central, således at alle rapporterne tager udgangspunkt i dit reelle data. OSR er et stærkt rapporteringsværktøj der foruden at være meget brugervenligt også kan kundetilpasses, så det passer præcis til din virksomheds behov. Med OneStop Reporting kan du hele tiden måle temperaturen på din virksomheds nøgletal. Du får et komplet overblik og rapporterne er 100 % gennemsigtige, således at du kan dykke helt ned på ordre niveau, for at finde frem til en eventuel stigning eller fald i bestemte nøgletal.

Live-rapportering fyldt med standardrapporter

I OSR-licensen får du et bredt udsnit af standardrapporter med i købet, uden merbetaling. Rapporterne tager udgangspunkt i dine reelle data fra dit ERP-system.

Alle standardrapporterne kan benyttes hvor du vil, til hvad du vil. Du får både mulighed for at viderebearbejde rapporterne i Excel, så de kan tilpasses 100 % efter dine ønsker og behov. Dertil får du også mulighed for at dele rapporterne helt automatisk, med eventuelle modtagere og teammedlemmer, se status samt deadlines og tilmed kommentere på rapporterne direkte i systemet.

Image

OSR Rapport designer

OneStop Reportings Rapport Designer er direkte integreret med Excel, således at du kan bearbejde dine data direkte i Excel. Hermed opnår du både Rapport designerens funktionaliteter samt Excels funktionaliteter.

Kombineret med OSR Publisher kan du give det sidste finish til dine rapporter for iøjnefaldende, professionelle publikationer uden brug af kompliceret programmer.

Lagt sammen giver dette dig et utal af muligheder for at tilpasse og bearbejde dine rapporter til at opnå det output du gerne vil.

OSR Budgettering & Prognose

Udover at imødekomme de fleste rapporteringsbehov, understøtter OneStop Reporting budgettering og prognoseprocesser på brugerniveau. Ved hjælp af det indbyggede Workflow modul, kan OneStop Reporting-brugere opsætte og overvåge komplette budgetprocesser.

Denne funktionalitet gør det muligt at budgettere med live data direkte i OSR. Her kan der vælges hvilke brugere der skal udfylde hvilke budgetformularer, samt implementering af en fuld godkendelsesrutine for gennemførte budgetter. Alt er tydeligt præsenteret i portalen og giver et fuldent billede af, hvem der har gjort hvad og hvad der er tilbage i processen.

Hver enkel bruger vil få adgang til et overbliksbillede over alle sine opgaver. Her er der ydermere mulighed for at kontrollere arbejdsopgaverne og flytte dem til andre brugere mv.

 

Fordelene ved OneStop-rapportering

 • Webbaseret værktøj
 • Data vises i realtid
 • Kraftig analyse og rapportering kapacitet
 • Fuldfør budgetstrømme med opfølgning
 • Standardpakke med rapporter
 • Design nemt dine egne rapporter med drag and drop funktion
 • Konsolidering 
 • Kontroller tilladelser på rolle- eller brugerniveau
 • Distribuer rapporter hurtigt og nemt
 • Fuld integration med ERP-systemer
 • Videoer og e-learning
 • Responsiv interface til computer og mobilenheder

OneStop Reporting er fuldt ud integrerbar med

Image
Image
Image

OneStop Reporting prisberegner

Nedenfor kan du via vores prisberegner klikke dig frem til, hvad det vil koste jer i abonnement og opsætning, at få OneStop Reporting. Basispakken samt opsætning og undervisning er obligatorisk, men Jeres abonnementpris afhænger af, hvor mange brugere i ønsker med forskellige adgangsniveauer.

Vil du vide mere om
Business Intelligence?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU