Skab rapporter fra dit Qlik miljø med NPrinting

Med Qlik NPrinting kan du designe, planlægge og distribuere rapporter i dit QlikView og Qlik Sense miljø. Brug data og færdige objekter fra dine Qlik-applikationer og få hjælp til at lave både enkle og avancerede rapportlayouts.

Med NPrinting designer kan du nemt via træk og slip funktion tilføje objekter fra flere Qlik-applikationer til samling i en rapport. Definer valg af rapportformat, hvor du kan vælge Microsoft Excel, Word, PowerPoint, HTML, PDF eller et af de almindelige billedformater. Berig rapporterne med formler, formatering og automatisering.

Med NPrinting Server får du mulighed for at levere rapporterne til modtagerne via e-mail, mapper (en pr. bruger) eller ved at publicere dem på en hjemmeside.

Du kan også oprette et websted, hvor brugerne kan liste og gennemgå alle tilgængelige rapporter. Her kan man også Læse, downloade eller starte et abonnement på en bestemt rapport. Alt styres i henhold til fastsatte rettigheder pr. bruger, så hver medarbejder kun har adgang til de rapporter, der er relevante for dem.

Fordele med Qlik NPrinting

1

Skræddersyede formater

Lav attraktive rapporter i populære formater som f.eks. Excel, Word, PowerPoint eller PDF. Du kan også integrere data eller et billede direkte i en e-mail.
2

Tilpasningsbart og fleksibelt

Udform dine rapporter baseret ud fra modtager, indhold og formål. Planlæg og lad derefter Qlik NPrinting gøre arbejdet med automatisk at oprette den respektive rapport.
3

Nå ud til flere

Spred viden og indsigt til flere mennesker i og uden for organisationen. Med Qlik NPrinting kommer du ud med den rigtige information til den rigtige person på det rigtige tidspunkt og i det rigtige format.
4

Få besked

Bliv notificeret i specifikke scenarier, så du aldrig går glip af, når et nøgletal krydser en vis grænse.
5

Skemalægning

Skemalæg rapporter, så de altid er tilgængelige på det rigtige tidspunkt. Flere gange om dagen, ugentligt, månedligt eller sjældnere – alt sammen skræddersyet til dine behov.
6

Distribution til den rigtige destination

Præsenter data og rapporter med den levering, der passer bedst til modtageren. Få rapporterne distribueret til en bestemt mappe, via e-mail eller til et intranet.
7

Søgning

Søg efter eller abonner på rapporter i Qlik NPrinting NewsStand. Et samlingssted, hvor rapporter kan forhåndsvises og downloades. Så er du altid opdateret på de rapporter der betyder noget for dig.
8

Flotte ensartede rapporter

Gør rapporterne pæne og ensartede og tilpas dem evt. pr. modtager. Styrk følelsen af dit eget brand og slip for tidskrævende manuelt rapportarbejde.

Læs mere om Qlik

Qlik sense
Qlik Sense
Qlik sense
Qlik View

Vil du vide mere om
Business Intelligence?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU