Qlik Sense

Qlik Sense er en komplet Business Intelligence dataanalyseplatform. Qlik Sense er et markedsledende Bi produkt, der sætter nye standarder for dataanalyse. 

Modsat mange andre mindre Bi værktøjer, skal du ikke blot nøjes med at kigge på statiske rapporter, og analysere ud fra dem. Qlik Sense er et avanceret værktøj, der giver dig direkte mulighed for at analysere ned i rapporterne imens du kigger på dem. 

Qlik Sense er med andre ord et interaktivt og intuitivt værktøj, som fungerer med realdata. Du får muligheden for at dykke længere ned i dine grafer og tabeller, og finde nye muligheder til din forretning, baseret på dit data.

Visma.net ERP Qlik Sense

Sådan fungerer Qlik Sense

Microsoft Power BI

Hent

Med Qlik Sense kan du hente data fra enhver datakilde, online eller offline. Fra Excel, fra en database, en API, en tekstfil, et forretningssystem osv. Mange integrationer er allerede sat op mod almindelige datakilder, hvilket gør det nemt at hente data.

Microsoft Power BI

Byg

Når data er blevet indlæst, kan du bygge og visualisere det på en række forskellige måder. Alt gøres nemt med 'træk og slip' funktionalitet. Qlik Sense giver dig stor fleksibilitet til at bestemme hvordan, til hvem og i hvilket format du vil præsentere data den date du har samlet.

Microsoft Power BI

Udforsk

Tag et dybt dyk ned i dine data. Se mønstre, find afvigelser og opdag nye fakta. Med Qlik Sense er der ingen foruddefinerede regler for, hvordan du udforsker data. Følg din intuition, få hjælp til at stille nye spørgsmål og gå problemfrit fra KPI til det laveste transaktionsniveau.

qlik-sense-video.jpg

   Få hele din virksomheds data   
   samlet et og samme sted,   
   med Qliks intuitive data platform   

Brugervenlig selvbetjeningsvisualisering

I de fleste Business intelligence løsninger på markedet, kræver det en super bruger at opsætte rapporter / grafik, som brugerne kan benytte til analyse/overblik. Qlik Sense kommer med en simpel og intuitiv selvbetjeningsvisualisering, hvor det er nemt og brugervenligt at se de data man ønsker. Ydermere kan man selv oprette sine egne skærmbilleder med netop de KPI’er eller tabeller/grafer man ønsker.

Systemet er sat op som drag and drop system, hvor du nemt selv vælger hvilket data du ønsker at kigge på, og hvordan dette skal fremvises – graf eller tabel. Hele systemet er responsivt og fungere på alle enheder og størrelser.

Åbent Api giver uanede muligheder

Qlik sense kommer med et åbent Api, hvilket giver rigtig mange muligheder. API'et giver dig mulighed for nemt at integrere flere datakilder til Qlik Sense, hvor du kan analysere på den samlede data. Dette kunne være data fra et ERP-system, webshop, CRM-system mv. Det er også muligt at indlejre og indsætte data fra Qlik i andre systemer, og på den måde få ens data forbundet på tværs af platforme og systemer.

Hos iAdvice har vi typisk integreret Qlik Sense med en af vores ERP-løsninger, Visma.net ERP og Visma Business. Hos iAdvice er vi eksperter i lige netop integrationen mellem Qlik og Visma ERP, og vi har over 70 Qlik konsulenter fordelt over hele Skandinavien.

Hvilken version  passer dig?

 

 

Business

 En komplet Qlik Sense SaaS-løsning. Udforsk dine data, administrer brugere og samarbejd frit i løsningen.

Enterprise

Samme som Business men fuldt skalerbar med hensyn til ressourcer, brugere og valg af driftsmiljø.

Brugere Op til 50 brugere Ubegrænset
Datalagring Max 250 GB Ubegrænset
App-størrelse Max 1.25 GB Ubegrænset
Data download Max 3 samtidigt
Max 50 / dag
Ubegrænset
Ubegrænset
Miljø Qlik Cloud

Qlik Cloud, Privat Cloud, On premise.
Samarbejde Grupper Ubegrænset
Strømmer Max 5 strømmer Ubegrænset
Data kilder Standard web-connectors Ubegrænset
API Support Ja Ja

 

Vi er eksperter i Qlik

Image

Engagement

Vi arbejder langsigtet og har haft den højeste partnerstatus hos Qlik siden 2010.

Erfaring

Hvert år udfører vi en lang række Qlik-projekter. Vores erfaring er din sikkerhed!

Support

Vi har et dedikeret og erfarent supportteam som står klar til at hjælpe dig, hvis noget går galt.

Skab rapporter med NPrinting

Med Qlik NPrinting får du hjælp til at oprette og sende rapporter i dit Qlik Sense-miljø. Genbrug data og færdige objekter fra dit Qlik-miljø og få support til både enkle og avancerede rapportlayouts.

Visma.net ERP Qlik Sense
Visma.net ERP Qlik Sense

Vi tilbyder kurser i Qlik

Vi tilbyder både tilpasset og standardiserede kurser, til dem som arbejder med Qlik Sense og QlikView. Vi har et stort udvalg af kurser, som henvender sig til både begyndere og øvede brugere i Qlik universet.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde

Visma net ERP
Visma.net ERP
Visma business ERP
Visma Business ERP

Vil du vide mere om
Business Intelligence?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU