Qlik BI & analyseplatform

I Juli 2022 købte iAdvice BI konsulenthuset QIS, som er en af de førende Qlik partnere i Danmark. med opkøbet vil iAdvice sikre den fortsatte udvikling af vores Qlik & BI aktiviteter i Skandinavien.

For iAdvice har det været vigtigt hele tiden at være på forkant af udviklingen indenfor BI og vi glæder os til at kunne tilbyde Qlik som et nyt forretningsområde til vores kunder, og vi ser frem til at kunne tilbyde endnu mere indenfor Qlik fremadrettet.

Qlik er et BI produkt som løfter hele informationsflowet til et nyt niveau. Og strategisk vil vi nu kunne tilbyde vores Visma kunder et særdeles kraftigt BI værktøj, som kan hjælpe jer med strategisk planlægning ud fra den data som generes i jeres Visma.

Med købet af QIS kommer en portefølje af BI kunder som er fordelt i blandt andet Danmark, Norge, Sverige, Tyskland mm. Det er virksomheder som arbejder med datasæt fra mange forskellige ERP platforme.

Vi kan med Qlik dække hele BI behovet af hos vores Visma kunder og med Qlik har vi skabt fundamentet for udvikling af vores BI Team.

Vi har med opkøbet budt velkommen til 2 nye kollegaer og forventer at udvide Qlik & BI afdelingen med yderligere konsulenter sidst i Q3.

I hele Exsitec koncernen er vi sammenlagt 70 Qlik & BI konsulenter, som er fordelt på 24+ kontorer i DK, SE og NO. I alt tæller Exsitec nu +550 medarbejdere.

Visma.net ERP Qlik Sense

Kontaktpersoner

Image
Image
Image
Image

Klaus Skalts

Senior Qlik & BI konsulent
Tlf: 20 66 93 58
email: ksk@iadvice.dk

Henrik Kold

Senior Qlik & BI konsulent
Tlf: 50 92 66 03
email: hko@iadvice.dk

Peter Knudsen

COO - Sales Director
Tlf: 51 90 44 50
email: pk@iadvice.dk

Johnny Hansen

CEO - Senior ERP & BI
email: jh@iadvice.dk

Qlik Sense

Qlik Sense er en komplet Business Intelligence dataanalyseplatform. Qlik Sense er et markedsledende Bi produkt, der sætter nye standarder for dataanalyse. 

Modsat mange andre mindre Bi værktøjer, skal du ikke blot nøjes med at kigge på statiske rapporter, og analysere ud fra dem. Qlik Sense er et avanceret værktøj, der giver dig direkte mulighed for at analysere ned i rapporterne imens du kigger på dem. 

Qlik Sense er med andre ord et interaktivt og intuitivt værktøj, som fungerer med realdata. Du får muligheden for at dykke længere ned i dine grafer og tabeller, og finde nye muligheder til din forretning, baseret på dit data.

Visma.net ERP Qlik Sense
qlik-sense-video.jpg

   Få hele din virksomheds data   
   samlet et og samme sted,   
   med Qliks intuitive data platform   

Brugervenlig selvbetjeningsvisualisering

I de fleste Business intelligence løsninger på markedet, kræver det en super bruger at opsætte rapporter / grafik, som brugerne kan benytte til analyse/overblik. Qlik Sense kommer med en simpel og intuitiv selvbetjeningsvisualisering, hvor det er nemt og brugervenligt at se de data man ønsker. Ydermere kan man selv oprette sine egne skærmbilleder med netop de KPI’er eller tabeller/grafer man ønsker.

Systemet er sat op som drag and drop system, hvor du nemt selv vælger hvilket data du ønsker at kigge på, og hvordan dette skal fremvises – graf eller tabel. Hele systemet er responsivt og fungere på alle enheder og størrelser.

Åbent Api giver uanede muligheder

Qlik sense kommer med et åbent Api, hvilket giver rigtig mange muligheder. API'et giver dig mulighed for nemt at integrere flere datakilder til Qlik Sense, hvor du kan analysere på den samlede data. Dette kunne være data fra et ERP-system, webshop, CRM-system mv.

Hos iAdvice har vi typisk integreret Qlik Sense med en af vores ERP-løsninger, Visma. net ERP og Visma Business.

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU