Azure Cloud Hosting

Azure er verdens største cloud platform. Azure understøtter et bredt udvalg af operativsystemer, databaser og enheder. Hos iAdvice tilbyder vi drift af Visma Business via. Microsoft Azure Cloud Service. Vi hjælper vores kunder meed at dimensionere deres behov for IT Ressourcer optimalt til driften af økonomisystemet Visma Business. 

Afvikler man Visma Business på Azure afregnes man pr. måned for de ressourcer man har gjort brug af. Det gør Azure løsningen yderst fleksibel. Det er f.eks. muligt at skrue op eller ned for serverne i en bestemt periode helt automatisk, og kun betale for det data man bruger. Ligeledes er der f.eks. billigere drift om natten, hvis løsningen ikke benyttes på dette tidspunkt. 

Med en Azure Cloudtjeneste kan du benytte dig af dit økonomisystem overalt i hele verden. Du vil altid have Azure tilgængelig på alle forskellige platforme og devices. 

Visma Net ERP, regnskab
Visma Net ERP, regnskab

Beskyt dine data med Azure

Microsoft er førende i branchen omkring sikkerhed af data i skyen. Mange kunder har været skeptiske over Cloudløsninger og sikkerhed med dette. Microsoft gør rigtig meget i sikkerhed og datasikring af dit data i skyen med Azure.

Microsoft opfylder alle EU-lovkravene om beskyttelse af personlige oplysninger, og var den første Cloudleverandør, der blev anderkendt af EU's datatilsyn for overholdelsen af disse regler.

Azure kan håndtere både små og store løsninger, så ligemeget om du har brug for mange eller få ressourcer kan du med god grund benytte dig af Azure Cloud Hosting. Da du netop kun betaler for dine brugte ressourcer.

Azure kan integreres direkte med Microsoft 365 samt Power BI Desktop, som vi ligeledes kan tilbyde.

Vil du vide mere om
vores IT-Løsninger?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU