Heimdal Security Pro

IT sikkerhed
Beskyt din virksomhed imod Ransomware og Cryptolockere

Ransomware og Cryptolockere er desværre 2 ord rigtig mange virksomheder har hørt om de seneste år. Udover virus angreb er Ransomware angreb og Cryptolocker angreb nemlig steget markant de seneste år, og flere af vores kunder er desværre også med på listen over ramte virksomheder.

De fleste kender nok til diverse falske mails fra "Post Danmark" "GLS & SKAT. I disse mails er der oftest dårlig skrevet dansk fra en oversættelsesmaskine der fortæller noget om en pakke man aldrig har bestilt. I mailen er der så et link hvor man kan tracke denne pakke, og så bryder helvede ellers løs, i så fald man trykker på denne. Den går nemlig hurtig igang med at kryptere / låse alle dine filer på din pc, og forsøger også at få adgang til fælles drev mv. i virksomheden.

Er du først blevet ramt en cryptolocker kan det hurtig blive en omkostningsrig affære, at få låst filerne op, hvis det i det hele taget kan lade sig gøre. Derfor er det bedre at sikre dig imod angrebene allerede inden skaden sker. Netop det kan lade sig gøre med Heimdal Security.

Scan din internettrafik

Scan din internettrafik

Heimdal Security går ind og scanner din indgående samt udgående internettrafik og blokere forbindelse til skadelige trafikkilder, og sørger for mailware mv. ikke bliver downloadet og installeret.

Beskyt dig imod malware

Beskyt dig imod malware

 Heimdal Security Pro udgaven er udviklet til at blokere ransomware, økonomiske trojanere og malware til datatyveri. Så er du altid sikker på at din PC og filer er beskyttet imod angreb

Automatiske softwareopdateringer

Automatiske opdateringer

Manglende softwareopdateringer står for 85 % af angrebene via. ransomware. De færreste får opdateret deres software ofte nok. Med Heimdal sker det helt automatisk, og dermed bliver de største sikkerhedshuller lukket ned.

Diskret men yderst sikkert program

Diskret men yderst sikkert 

Heimdal Security er udviklet til at øge din cybersikkerhed. Programmet er yderst diskret og

Visma Net ERP, regnskab

Proaktiv internetsikkerhed

Heimdal Security er et markedets allerbedste it-sikkerhed programmer. Heimdal Security skal tænkes som et supplement til din antivirus. Kort fortalt beskytter antivirus imod ondsindede filer og handlinger, hvorimod Heimdal Security beskytter dig proaktivt ved at hindre adgangen til dine data.

Heimdal Security beskytter derfor imod økonomisk kriminalitet, Ransomware og Cryptolockere ved helt at hindre adgangen for angrebene til dit data.

Opdatering af programmer

Heimdal Security går ligeledes ind og opdaterer dine sikkerhedskritiske programmer til nyeste opdatering, for at lukke hullerne til dine data. Størstedelen af angrebene kommer nemlig via. programmer der ikke er opdaterede til nyeste version, og derfor har sikkerhedshuller, som hackerne misbruger. 

Med Heimdal Security sikrer du dig, at disse programmer altid forbliver opdateret til nyeste version, helt automatisk, og dermed formindsker hullerne.

Bloker skadelig trafik

Med Heimdal Security PRO installeret på din pc får du den bedste it sikkerhed på din internettrafik. Programmet går ind og blokerer forbindelsen til skadelig trafik på internettet. Således at Phishing links, malware, inficerede reklamer, Cryptolockere mv. bliver afbrudt før der sker skade. 

Heimdal går ind og blokerer alle forbindelser med servere og websteder der kontrolleres af cyperkriminelle.

Vil du vide mere om
vores IT-Løsninger?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU