Veeam Backup af 
Microsoft Office 365

Vi tilbyder backup af din data fra Office 365 produkter i samarbejde med Veeam. Med backup af din data beskytter du din Office 365 data mod utilsigtet sletning, sikkerhedstrusler og opbevaringshuller. En backup af din data bliver opbevaret sikkert og du kan hurtigt gendanne individuelle Office 365 filer hvis du skulle få behov for det. Veeam backup til Microsoft Office 365 eliminerer risikoen for at du mister adgang og kontrol over dine Office 365-data, herunder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Teams - Din data vil altid være beskyttet og tilgængeligt.

Din data er dit ansvar

Med en Microsoft 365 pakke får du adgang til alle produkter Microsoft har at byde på. Dette inkludere også Office 365, som bl.a. indeholder Exchange, Onedrive og Sharepoint. Men har du styr på alt dataen fra disse programmer? Du tror måske at Microsoft har styr på din data og opbevarer det sikkert, men det er faktisk ikke tilfældet. 

Deres vigtigste prioritet er at vedligeholde infrastruktueren på din Office 365 og sikre dig at dine brugere har konstant oppetid. Dette efterlader dig med ansvaret for din egen data. Microsoft laver altså ikke backup af alle dine data for dig, det er noget du selv skal sørge for at gøre for at sikre dig mod tab af data.

Nedenfor kan du læse om, hvorfor det er vigtigt at du laver backup af din data fra Microsoft Office 365. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre nærmere om backupløsningen og priser, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 9215 0484. 

Visma Net ERP, regnskab

Derfor skal du lave backup 
af dine Office 365 data

Som organisation er det vigtigt at i har kontrol over jeres data, så der ikke er risiko for at i mister vigtige oplysninger. Nedenfor er der 6 faldgrupper indenfor databeskyttelse, som du er beskyttet imod når du har backup af dine Office 365 data. Mange opdager først for sent, at de ikke har backup af deres data og der dermed ikke er noget de kan gøre for at gendanne dem. Med en backup løsning af dine Office 365 data er du sikret mod følgende:

Image

Tilfældig sletning

Nogle gange kan man godt komme til at slette noget ved et uheld, eller fordi man tror man ikke får brug for det senere. Der er indbyggede papirkurve og versionshistorikker i Office 365, men de beskytter dig kun mod datatab i et begrænset omfang og periode. Hvis du fx kommer til at slette en bruger, bliver den slettet på hele netværket uden Office 365 giver dig mulighed for at genoprette den. Når filer bliver fjernet helt fra databasen i Office 365 kaldes det en hård sletning. Det er en sletning af filer som ikke kan genoprettes igen, medmindre man altså har en backup løsning kørende i baggrunden som har gemt en kopi af den slettede data.

Image

Forvirring og mangelfuld lagringspolitik

Mange virksomheder står overfor en hurtig digital udvikling som indebærer mange politikændringer. Dette gælder også lagringspolitikker omkring data og det kan nogle gange betyde at data som man gerne ville have lagret allerede er blevet slettet når man har ændret virksomheds politik omkring det. Office 365 har begrænsede backup- og lagringspolitikker som kun beskytter mod tab af data i bestemte situationer. Har du f.eks. en ansat der forlader din virksomhed, så beholder Microsoft kun den tidligere ansattes data i 90 dage. Det er altså derfor vigtigt at du selv skrider til handling hvis du skal have adgang til tidligere ansattes data senere. Med en backup løsning til Office 365 får du mulighed for at kunne genoprette dataen nem, hurtig og pålideligt, hvis du skulle få brug for det.

Image

Interne sikkerhedstrusler

Når man snakker om sikkerhedstrusler er det første man tænker på oftest hackere udefra der prøver at få adgang til dine data. Men der lurer faktisk også trusler internt fra dine egne ansatte, både bevidst og ubevidst. Det kan eventuelt være en afskediget ansat, som forsøger at slette vigtige virksomhedsdata inden vedkommende forlader virksomheden. Ansatte kan også ubevidst downloade inficerede filer eller lække logins til hjemmesider, som de troede de kunne stole på. Dette kan give adgang til for uvedkommende til dine data og du risikere dermed at miste dem. Men med en backup af din data sikrer du dig, at du altid kan genoprette det, hvis skaden er sket.

Image

Eksterne sikkerhedstrusler

Malware og ransomware er altid en risiko for din virksomhed. Det udgør en kæmpe risiko for dine interne data og kundedata. De eksterne trusler kan komme via e-mail eller i filer, og det er ikke altid nok at fortælle dine ansatte, hvad de skal være opmærksomme på. Hackerne finder hele tiden nye måder at designe mails på med det formål at få modtageren til at åbne dem. Regelmæssig backup af din data vil hjælpe dig med hurtigt at kunne genoprette din data inden et eksternt angreb tager overhånd.

Image

Lovmæssige krav og compliance

Man tror ikke det sker for en selv, men man kan ende i en situation, hvor man står og mangler noget data man har slettet, men pludseligt skal bruge igen på baggrund af en juridisk situation der kræver genoprettelse af indbakker og andre former for data. Microsoft har enkelte sikkerhedsnet, men ligesom i andre tilfælde er det ikke en specielt pålidelig og fuldendt backup løsning. Hvis du f.eks. som tidligere nævnt kommer til at slette en bruger, så bliver brugerens indbakke også slettet, og i så fald kan du altså ikke genoprette den medmindre du har en backup løsning der sikrer, at den data er gemt.

Image

Håndtering af hybride email deployments og migration til Office 365

Der er som regel en overgangsperiode for organisationer som vælger at anvende Office 365, da de skifter fra Exchange til Office 365 Exchange Online. Nogle af dem lader endda en lille del af deres legacy system blive på Exchange, da det sikrer øget fleksibilitet og kontrol. Disse hybride email deployments er meget almindelige, men tilfører yderligere udfordringer med hensyn til håndtering. Den rette Office 365 backup løsning bør give mulighed for at håndtere hybride email deployments og behandle al den udvekslede data ens, så kildens placering er irrelevant.

Vil du vide mere om
vores IT-Løsninger?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU