Hvad er Azure Cloud Hosting

Azure er verdens største cloud platform. Azure understøtter et bredt udvalg af operativsystemer, databaser og enheder. Hos iAdvice tilbyder vi drift af Microsoft Dynamics NAV og/eller C5 via. Microsoft Azure Cloud Service. Vi hjælper vores kunder meed at dimensionere deres behov for IT Ressourcer optimalt til driften af økonomisystemet Dynamics NAV/C5. 

Afvikler man Dynamics NAV på Azure afregnes man pr. måned for de ressourcer man har gjort brug af. Det gør Azure løsningen yderst fleksibel. Det er f.eks. muligt at skrue op eller ned for serverne i en bestemt periode helt automatisk, og kun betale for det data man bruger. Ligeledes er der f.eks. billigere drift om natten, hvis løsningen ikke benyttes på dette tidspunkt. 

Med en Azure Cloudtjeneste kan du benytte dig af dit økonomisystem overalt i hele verden. Du vil altid have Azure tilgængelig på alle forskellige platforme og devices. 

Læs mere om Microsoft Azure Cloud Hosting

Azure Cloud Hosting

 

Azure Cloud Hosting

Beskyt dine data med Azure

Microsoft er førende i branchen omkring sikkerhed af data i skyen. Mange kunder har været skeptiske over Cloudløsninger og sikkerhed med dette. Microsoft gør rigtig meget i sikkerhed og datasikring af dit data i skyen med Azure.

Microsoft opfylder alle EU-lovkravene om beskyttelse af personlige oplysninger, og var den første Cloudleverandør, der blev anderkendt af EU's datatilsyn for overholdelsen af disse regler.

Azure kan håndtere både små og store løsninger, så ligemeget om du har brug for mange eller få ressourcer kan du med god grund benytte dig af Azure Cloud Hosting. Da du netop kun betaler for dine brugte ressourcer.

Azure kan integreres direkte med Office 365 samt Power BI Desktop, som vi ligeledes kan tilbyde.