FlexPOS kasseapparat
FlexPOS kassesystem - copy
FlexPOS kasseapparat

Professionelt kassesystem til mange brancher.
Kan integreres direkte med din webshop og/eller økonomisystem. FlexPOS benyttes idag i flere end 1000 butikker i Danmark.

Uforpligtende tilbud?

Øsker du et uforpligtende tilbud på en af vores kassesystemer med eller uden integration?
Ring på Tlf: 31154400 eller benyt kontaktformularen på linket nedenfor.

kasseapparat - webshop integrationer
Webshop integrationer

iAdvice har mere end 12 års erfaring med FlexPOS kassesystem, og mere end 700 aktive licenser kørende på løsningen idag. En stor del af kunderne har valgt at integrere deres kassesystem med deres webshop for fælles produkt samt lagerstyring.

Image not available
Image not available
Image not available
Visma Business konsulent iAdvice
kasseapparat - Økonomisystem integrationer
Økonomisystem integrationer

Gør bogføringen af din kasseklade nem som en leg. Få en direkte integration til dit økonomisystem, og brug istedet for tiden på at optimere din forretning.

Vi har integrationer til størstedelen af de mest benyttede økonomisystemer. Herunder e-conomic, Dinero, Uniconta og Dynamics NAV samt VIsma Business & Visma. Net

Image not available
Image not available
Visma Business konsulent iAdvice
Image not available
previous arrow
next arrow

  Professionelt kassesystem   
  som kan tilpasses til mange brancher   

Hvad kan vil tilbyde?

Hvad kan vil tilbyde?

FlexPOS kasseapparat henvender sig til de butikker, barer og caféer, som vil minimere deres administration ved, at have integration til deres e-conomic og/eller deres webshop.

Hvorfor vælge iAdvice?

Hvorfor vælge iAdvice?

- Vi har fantastisk kundeservice.
- Support alle ugens dage
- 30 dages fuld returret på alt vi leverer!
- Vi tilbyder altid en fastpris inkl. levering

Integrationer

Integrationer

FlexPOS kan i dag leveres med integration til e-conomic, SmartWeb, DanDomain, ScanNet, WooCommerce eller Magento hvor vi har gennemtestede integrationer til dem alle.

Kasseapparater

FlexPOS kasseløsning

Vi har mere end 600 kunder kørende på FlexPOS kassesystemet i dag. Hos iAdvice arbejder vi hver dag, med at lave kasseløsninger til mange forskellige brancher. Vi kan tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning, med integration til netop deres webshop og økonomisystem. Vi har udarbejdet mange forskellige brancheløsninger, med moduler og funktioner til netop disse brancher.

  • Få en kasseløsning tilpasset til din virksomhed
  • Få et kassesystem med integration til både webshop og økonomisystem
  • Gør det nemmere for dig og din virksomhed
  • Spar værdifuld tid med et automatiseret system
Image

Kasseapparat Brancheløsninger

Kasseapparat til Tøjbutik/Modebutik

Kasseapparat til Tøjbutik/Modebutik

Læs mere om vores kundetilpassede kasseapparater til tøj og modebranchen med varianthåndtering, størrelser, prismærker & gavekort.

Kasseapparat til Købmand/Fødevarebutik

Kasseapparat til Købmand/Fødevarebutik

Her kan du læse mere om vores kasseløsning til købmand og fødevarebutikker med mulighed for vægt modul mv.

Kasseapparat til Detailbranchen

Kasseapparat til Detailbranchen

Vi har markedets bedste kasseløsning til detailbutikker. Læs her om de mange funktioner, moduler & integrationer du kan få til vores FlexPOS kasseapparater.

Kasseapparat til Blomsterbutikker

Kasseapparat til Blomsterbutikker

Her kan du læse om vores FlexPOS kasseapparater til Blomsterbutikker, Havecentre og Planteskoler.

Kasseapparat til Sport- & Fritidsbutikker

Kasseapparat til Sport- & Fritidsbutikker

Her kan du læse om vores FlexPOS kasseapparater til sport- og fritidsbutikker med varianthåndtering & lagerstyring

Kasseapparat til Genbrugsbutikker

Kasseapparat til Genbrugsbutikker

Vi er eksperter indenfor kasseløsninger til Genbrugsbutikker med labelprint og et hurtigt, smart og ikke mindst nemt system.

Kasseapparat til Vinhandel & Delikatessebutikker

Kasseapparat til Vinhandel & Delikatessebutikker

Her kan du læse mere om vores kundetilpassede Kasseapparater til vinhandel & delikatessebutikker.

Webshop integration til kasseapparat

SmartWeb Integration

SmartWeb Integration

Ved hjælp af integrationen kan du synkronisere din SmartWeb webshop og dit FlexPOS kasseapparat. Hermed er dit lager altid opdateret på begge platforme, og du kan fortsætte med at oprette dine produkter på webshoppen, som automatisk bliver tilføjet på kasseapparatet.

Magento Integration

Magento Integration

Med integrationen til Magento kan du synkronisere din Magento webshop til dit FlexPOS kasseapparat. Hermed er dit lager altid opdateret på begge platforme, og du kan fortsætte med at oprette dine produkter på webshoppen, som automatisk bliver tilføjet på kasseapparatet.

PrestaShop Integration

PrestaShop Integration

Ved hjælp af integrationen til PrestaShop kan du synkronisere din PrestaShop webshop og dit FlexPOS kasseapparat. Hermed er dit lager altid opdateret på begge platforme, og du kan fortsætte med at oprette dine produkter på webshoppen, som automatisk bliver tilføjet på kasseapparatet.

Økonomisystem integration til kasseapparat

Visma. Net Kasseapparat

Visma.net Kasseapparat

Få en kasseløsning med direkte integration til Visma. Net ERP-systemet. Med integrationen sparer du værdifuld tid, og får styr på dit lager.

E-conomic Kasseapparat

E-conomic Kasseapparat

Integrer dit FlexPOS kasseapparat med dit e-conomic økonomisystem, og minimer det administrative arbejde der ligger i at have et kasseapparat i din butik.
Du kan desuden synkronisere dit kasseapparat med din eventuelle webshop på samme tid.

Business Central Kasseapparat

Business Central Kasseapparat

Få en moderne kasseløsning med direkte integration til Dynamics 365 Business Central, og spar værdifuld tid.
Business Central kasseløsningen kan ligeledes integreres med en webshop, hvis ønsket.

Visma Business Kasseapparat

Visma Business Kasseapparat

Integrer dit FlexPOS kasseapparat med dit Visma Business økonomisystem, og minimer det administrative arbejde der ligger i at have et kasseapparat i din butik.
Du kan desuden synkronisere dit kasseapparat med din eventuelle webshop på samme tid.

Læs mere om FlexPOS Kasseapparatet

Hvad er FlexPOS

FlexPOS er et standardiseret kassesystem udviklet af den danske virksomhed FlexPOS og er i dag installeret på over 1600 kasseapparater, fordelt på over 900 butikker. Du kan læse mere om løsningen her.

Kasseapparat til én butik

Vores kasseapparat passer perfekt til en Detailbutik eller en Café da vores kasseapparat klarer alt lige fra kontantsalg til kreditsalg - ja selv kontering - direkte ind i regnskabet hvis I har behov for dette.

Kasseapparat til flere butikker

Har du flere butikker eller er I en mindre butikskæde? Så har vi det perfekte kassesystem til jer! Vi har sammen med Bahne udviklet FlexPOS-kassesoftwaren siden 2008 - og vi har i dag små som store butikker over hele landet.

FlexPOS - Priser og funktioner

Her kan du se hvilke funktioner et kasseapparat med FlexPOS kommer med og hvad det koster. Til FlexPOS er det desuden muligt at tilkoble en række moduler til hvis dine behov rækker ud over systemets standarder. Hos iAdvice har vi lavet en række integrationer til FlexPOS, så dit kassesystem kan udveksle data med andre systemer i din forretning - såsom din webshop og dit økonomisystem.

Kasseapparat med kundedisplay

Med et kundedisplay på dit kasseapparat får du mulighed for at komme ud med dine budskaber til kunderne når de står ved kassen. Displayet giver kunderne muligheden for at følge med i deres køb på deres side af skærmen, samtidigt med at du kan komme ud med dine budskaber eller tilbud. Med kundedisplayet kan du f.eks. fremvise billeder og videoer til kunderne.

Kasseapparat med kundeklub

Få en smart kundeklub direkte på dit kasseapparat, hvor du både har kundeklub og sms-udsenldese i et program. Send tilbud og information direkte ud til dine kunder på mail og SMS, og lav eventuelt et pointsystem, for at holde fast i dine kunder.

Kasseapparat med lagerstyring

Vi har mange års erfaring med lagerstyring i både små og store butikker. Vi har igennem årerne været med til at åbne rigtig mange nye butikker - samt udskifte kasseapparater i endnu flere butikker, hvor vi har rådgivet om lagerstyring i mange forskellige sager.

Nye krav for at dit kasseapparat er godkendt af SKAT

Fra 2024 er der nye krav til hvad dit kasseapparat skal kunne. Hvis du har et ældre kassesystem er det ikke længere sikkert det lever op til kravene. Læs mere om dem her.

Elektroniske hyldeforkanter

Det er nu muligt at få en integration til dine elektroniske Delfi hyldeforkanter når du har et kasseapparat med FlexPOS. Du kan læse mere om løsningen her.

iStatus - Statushåndtering

Er du træt af langsommelig statushåndtering? Læs mere her om vores iStatus løsning der gør statushåndteringen lettere mellem dit kasseapparat, webshop og/eller e-conomic.

Mobil Dankort

 Fra d. 1 april 2017 vil det blive muligt at betale med dankort via. mobiltelefonen. Det Mobile Dankort bliver en realitet. 

Kasseapparatsudstyr

Vi leverer en flot Startpakke bestående af en Touch Pc, en Bonprinter samt en pengeskuffe. Vi tilbyder også masser af ekstraudstyr som fx labelprinter, dankort og meget mere. Se billeder af dette og alt ekstraudstyret her

Dankortterminal & Mobilepay

Vi tilbyder både salg og support af dankortterminaler. Vores dankort-terminaler leveres i samarbejde med NETS og giver os muligheden for at levere de absolut bedste og hurtigste terminaler på markedet. Kan integreres med mobilepay.

Supportaftale

Hos iAdvice er vi kendt for at have en ekstra god kundeservice, dette har vi opnået ved at levere gode løsninger af høj kvalitet, løsninger som er opbygget af hardware af høj kvalitet, Fleksibelt software, samt et dygtigt salgs- og supportteam.

Nets Terminaler

Her kan du læse om vores integrerede dankortterminal iPP350, som er det oplagte valg af dankortterminal sammen med dit POS-kasseapparat

Gratis undervisning

Se vores mange online videoer som viser FlexPOS kasseapparatet i brug -  så kan både du og dine medarbejdere lære nyt når I selv har tid.

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU