Professionelt kassesystem   
  som kan tilpasses til mange brancher   

  Digitalt kassesystem   
  Med mange muligheder   

Få et komplet kassesystem med FlexPOS

Med et kassesystem fra FlexPOS, får du et kasseapparat som er tilpasset den enkelte butik og butikskæde. Det vil sige at du får præcist de moduler og funktioner, som du står og efterspørger i dagligdagen når du driver virksomhed. Vi kan tilpasse kassesystemet til et væld af brancher og kan tilbyde integrationer til en lang række eksterne programmer. Dette er med til at gøre FlexPOS til et af de mest fleksible kassesystemer på markedet, som kan vokse sammen med din virksomhed.

Kassesystemet er fuldt ud digitalt, og kommer med et BackOffice, som gør at du kan styre dit kasseapparat fra hvor du vil. Du kan altså bl.a. oprette produkter på kassen, hvad end du er i butikken, derhjemme eller et helt tredje sted. Kassesystemet vil også selv sørge for at aflevere salgstal til hovedserveren hen over dagen, ligesom det også bliver automatisk opdateret, hvilket betyder at dit kasseapparat altid er fuldt ud opdateret med de nyeste funktioner.

Visma Net ERP, indkøb, lager, salg, regnskab
Kassesystem til Tøjbutik og Modebutik
Tøjbutik
kassesystem til detail butikker
Detailbutik
Kassesystem til sport og fritid
Fritidsbutikker
Kassesystem til vinhandel
Vinhandel & Delikatesse
Kassesystem til fødevarebutik og købmænd
Fødevarebutik
Kassesystem til blomsterhandler
Blomsterhandler
Kassesystem til genbrugsbutikker
Genbrugsbutik

Et kassesystem tilpasset til din branche

Hos iAdvice har vi erfaring med at tilpasse FlexPOS kassesystemet til en lang række brancher. I dag er der over 2.000+ kasser i Danmark og Norden som kører på FlexPOS. Det gør FlexPOS til Danmarks hurtigst voksende kassesystem.

Hos iAdvice specialisere vi os i at levere skræddersyede kasseløsninger til Tøjbutikker, Fødevarebutikker, Blomsterhandlere, Vinhandlere og Delikatessebutikker, Genbrugsbutikker, Sport & Fritidsbutikker, samt Detailhandlen.

Det betyder at vi kan levere din kasseløsning med de funktioner som er vigtigt for Jer. Har du f.eks. en blomsterhandel, kan du opsætte puljer af produkter til gavekurve, som du nemt kan finde frem med et enkelt klik ved et salg. Eller har du en tøjbutik, så kan du lave prismærker ud fra produktinformation på kasseapparatet, som du så kan printe ud og sætte på dine varer.

Du kan læse mere om hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed, ved at klikke dig ind på den branche der matcher Jer bedst, og læse mere om de funktioner som kan være vigtigt for netop jeres branche. Alt afhænger selvfølgeligt af den enkelte butik, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan levere et kassesystem, der er mest optimal for lige netop jer.

Få dit kasseapparat integreret til din webshop

Med et FlexPOS kassesystem kan du få din salgsproces automatiseret, ved at integrere systemet med din webshop. Med vores webshop integration er du sikret en fleksibel løsning, da vi kan levere forskellige kombinationer af workflows, som er tilpasset den arbejdsgang, der bedst matcher jeres behov.

Med en integration til jeres webshop kan en del af det administrative arbejde som vareoprettelse og lagertræk automatiseres, ved at det hele kun skal oprettes og vedligeholdes ét sted. Så kan I spare værdifuld tid, som i stedet kan bruges på at drive forretning.

Du kan læse mere om vores webshop integrationer ved at klikke på den webshop, som i benytter.

integration til dandomain
integration til scannet
integration til smartweb
integration til hostedshop
integration til visma business
integration til economic
integration til visma net
integration til business central

Få dit kasseapparat integreret til dit økonomisystem

Udover integration til webshop, kan vi også integrere med jeres økonomisystem. Det giver dig mulighed for at kombinere salg, lager og finans i én og samme løsning. Dermed får du en retvisende statusbalance og omsætningsrapport hele året rundt, fremfor blot de få gange årligt, når der afholdes status og revisoren har kigget tallene igennem.

Du kan også oprette og hente kunder frem for kasseapparatet, samt lave kreditsalg. Kommer kunden med en faktura, kan den ligeledes hentes frem og betales direkte på kassesystemet. Integrationen til dit økonomisystem er også en fleksibel løsning med forskellige muligheder i form af workflows.

Du kan læse om de forskellige muligheder og workflows ved at klikke på det økonomisystem, som i benytter.

Læs mere om FlexPOS kassesystem

Nye regler fra SKAT

Nye regler fra SKAT

I 2024 kommer der nye krav til dit kasseapparat fra SKAT, som kan få betydning for dig. Læs om de nye regler her. 

Kassesystem funktioner og priser

Funktioner og priser

Med et FlexPOS kassesystem får du en lang række funktioner. Her kan du få det fulde overblik, over hvad vores kasseapparat kan.

Kundecases og referencer

Kundecases

Vi har massere af tilfredse kunder! Du kan se nogle af vores cases fra vores kunder her.

Kundedisplay til kasseapparat

Kundedisplay

Med et kundedisplay på dit kasseapparat, kan dine kunder følge med i salget. Displayet kan også bruges til at vise tilbud og reklamer.

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU