Hvad er FlexPOS?

FlexPOS er et standardiseret kassesystem udviklet af den danske virksomhed FlexPOS og er i dag installeret på over 1600 kasseapparater, fordelt på over 900 butikker. 

Kassesystemet kan tilpasses den enkelte butik eller butikskæde gennem de specialdesignede moduler og mange funktioner der medfølger. Uanset branche, type og antal butikker kan systemet konfigureres, så det fungerer på butikkens eller kædens præmisser. Den helt store forskel på FlexPOS og mange kassesystemer er, at du med FlexPOS kan få integration både til din webshop og økonomisystem så du automatisere hele din salgsproces og dette hjælper vi dig med! FlexPOS er med andre ord et af markedets mest fleksible kassesystemer på markedet, et system der vokser med virksomheden.

FlexPOS-navnet er en sammensætning af ordene ´Flexibility´ og ´Point-Of-Sale´ - som netop beskriver hvad vi står for: Den fleksible point-of-sale kassesoftware. Virksomheden startede tilbage i 2005 og var blandt de første ”Software as a Service”-kasseapparater.

I dag har FlexPOS udviklet sig til at være blandt de absolut bedste kasseapparats løsninger i Danmark. Kort og godt kan man sige, at FlexPOS er den software, som forvandler en sammensætning af hardware (touch computer, scanner, printer mm.) til det velfungerende kassesystem man i dag ser i en lang række af butikker landet over. 

FlexPOS kasseapparat

Hvad er FlexPOS BackOffice?

Udover den smarte FlexPOS kassesoftware står FlexPOS også bag det specialudviklede administrationsprogram BackOffice. Her kan du redigere stort set alt, som har med butikken at gøre.

Dette består af administrering af produkter såsom at tilføje dem, slette dem, tilføje varianter og pris, opsætte kampagner, designe kvitteringer og meget mere. Med FlexPOS BackOffice har du fuld overblik og kontrol fra et samlet sted.

Med nemme opsætningssider kan du selv designe bon, garantiprofiler, byttemærker og meget mere. BackOffice har derudover indbyggede statistikker og rapporter over alle forretningens vigtigste nøgletal.

Som standard ligger der en lang række foruddefinerede rapporter, som dækker over alt lige fra mest solgte produkter, salg pr. kassebruger, salg pr. time mv. hvor du online har mulighed for at sammenligne med tidligere perioder.

FlexPOS brancheløsninger

Hvor finder du FlexPOS i markedet?

FlexPOS kassesoftware findes i kasseapparater over hele Danmark. Vi dækker en lang række af forskellige brancher og findes i næsten alle størrelser af butikker. FlexPOS-kunderne spænder derfor bredt fra enkeltmandsvirksomheder, til store butikker samt kæder med mange kassesystemer koblet sammen.

Vi har udarbejdet flere branchespecifikke kasseløsninger til blandt andet tøjbranchen, sportsbranchen, fødevarebranchen, restauranter & cafeer, Golfbranchen samt genbrugsbutikker.

Vores løsning bliver idag brugt af store velkendte kæder som Bahne, PhotoCare, Lilly, Spangsberg & Helsemin. Derudover en lang række mindre kæder samt enkelte butikker. Du kan se et udsnit af vores kunder på vores side med referencer.

iAdvice er stolt forhandler af FlexPOS siden 2008

iAdvice har været forhandler af FlexPOS siden 2008, og har siden da været tæt inde omkring udviklingen af softwaren bagved FlexPOS.

Dette er blandt andet sket i et tæt samarbejde med Bahne som var en af vores første kunder. I dag er de en af vores storkunder, da vi både står for deres økonomisystem, samt deres kasseapparater på tværs af hele kæden.

Hos iAdvice har vi selv udviklere siddende i huset. Det gør os fleksible i forhold til, hvilke løsninger vi kan levere til Jer som kunde, da vi kan skræddersy vores løsninger til bedst muligt at matche Jeres behov.

Dette sker i tæt samarbejde med FlexPOS, så vi sikrer os at de løsninger vi laver, bedst muligt lever op til den kvalitet i kan forvente af en FlexPOS kasseløsning.

iadvice hovedkontor aarhus

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU