Kasseapparat til Dynamics NAV

flexpos kasseapparat video

Dynamics NAV Kasseapparat - FlexPOS

Dynamics NAV kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af regnskabsprogrammet Dynamics NAV, og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med et kasseapparat med Dynamics NAV integration, automatiserer du mange af de daglige bilag og på den måde sparer værdifuld tid.

Dynamics NAV kasseapparatet kan ligeledes integreres direkte med diverse webshops herunder Magento, DanDomain, Smartweb og ScanNet. Du kan frit vælge hvor du vil placere lageret, om dette skal være i Dynamics NAV, på kasseapparatet eller i din webshop.

Vi har idag flere end 400 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops.

Hvorfor overhovedet have integration til Dynamics NAV?

Et FlexPOS kassesystem med Dynamics NAV Integration er det perfekte valg for virksomheder, som benytter Dynamics NAV økonomisystemet, eller som overvejer at skifte til Dynamics NAV. Et FlexPOS kasseapparat med Dynamics NAV integration, automatiserer mange af de daglige administrative opgaver, og på sammetid er det særdeles nemt at benytte.

FlexPOS-kasseapparat med Dynamics NAV henter selv alle varer, varegrupper, priser, stregkoder og kunder - helt automatisk - fra Dynamics NAV og ned på kasseapparatet - klar til brug. Efterfølgende sendes salgstal automatisk over i Dynamics NAV.

Hvordan sparer jeg tid og penge?

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i Dynamics NAV, eller har muligvis en bogholder/revisor til opgaven. Det manuelle arbejde kan hurtigt tage mange timer, og det kan være svært at overskue og få styr på kassebeholdningen. Her bliver alt data flyttet direkte over til Dynamics NAV, hvor du endda har mulighed for at kontere omsætningen på flere forskellige omsætnings konto.

Hvilke tal synkroniseres fra Dynamics NAV til FlexPOS-kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra Dynamics NAV
Produktinfo Produktnr, Navn, Salgspris, Vejl. Pris, Kostpris, Stregkode, Varegruppe, Adgang.
Kundeinfo (Til kreditsalg på kassen) Kundenr, Navn, Gruppe, CVR, Adresse, Postnr, By, Tlf, Momskode

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS-kasseapparatet til Dynamics NAV

FlexPOS-kasseapparatet sender data til Dynamics NAV hver dag. Her sendes dagens salg direkte ind i Dynamics NAV til efterfølgende kontrol eller blot bogføring. End-of-day når butikken lukker gøres kassen op med en dagsopgørelse. På baggrund af denne dannes der X antal poster kassekladen. Omsætningen sendes direkte over på de valgte omsætnings konti.

Opsætningen af Dynamics NAV integrationen?

Vi hjælper med hele opsætningen af Jeres nye FlexPOS-kasseapparat med Dynamics NAV integration. Vi sikrer at Jeres integration mellem Dynamics NAV og FlexPOS-kasseapparat fungerer 100% ved levering. Vi sender også en mand ud og underviser Jer i at bruge FlexPOS kasseapparatet, samt hvordan jeres Dynamics NAV integration fungerer. 

Hvad med integration til både Dynamics NAV og min webshop?

Det kan vi også sagtens klare. Vi har flere kunder idag, som benytter både Dynamics NAV samt webshop. Disse løsninger tager ofte udgangspunkt i hvor lageret er placeret. Lageret kan være placeret i enten webshop, kasseapperatet eller i Dynamics NAV, alt efter hvad i ønsker i virksomheden.

FlexPOS Funktioner der er understøttet sammen med integrationen til Dynamics NAV

- Omsætnings poster fra kassen indlæses pr. dagsopgørelse(så dagsopgørelse´s kvittering kan bruges som bilag)
- Mulighed for at kontere omsætning på flere omsætnings konti
- Mulighed for at kontere kortbetalinger på flere Finans konti ved brug af integreret betalingsterminal
- Mulighed for at kontere mobilepay betalinger på egen Finans konto ved brug af integreret mobilepay POS
- Mulighed for at modtage omsætning på sms
- Mulighed for at kører med flere afdelinger / butikker der har hver deres Dynamics NAV konto
- Let opsætning

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

Workflow 1 er den mindste løsning vi kan tilbyde med et FlexPOS kasseapparat og Dynamics NAV integration. Her kobles kasseapparat sammen med Dynamics NAV. Når i gør kassen op, laver i blot en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Dynamics NAV til videre bogføring.

nav workflow1

Forklaring på Workflow 2

Workflow 2 er for dem der vil fastholde deres lager i webshoppen, samtidig med at der ønskes et FlexPOS kasseapparat i en butik. Lageret fra webshoppen synkroniseres med FlexPOS kasseapparatet og Dynamics NAV, så lageret altid er opdateret. På denne måde slipper man for, at sælge samme varer 2 gange (henholdsvis webshop og fysisk butik) på samme tid. Alle produkter/priser mv. oprettes og vedligeholdes i webshoppen, og sendes direkte til FlexPOS kasseapparatet. End of day laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Dynamics NAV, hvor den ligger klar til videre bogføring.

nav workflow2