Kasseapparat
til e-conomic

E-conomic kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af regnskabsprogrammet e-conomic, og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med et kasseapparat med e-conomic integration automatiserer du mange af de daglige bilag, og sparer dermed værdifuld tid.

E-conomic kasseapparat kan integreres direkte med mange forskellige webshops, blandt andre -  Magento, DanDomain, Smartweb og ScanNet. Du kan frit vælge hvor du vil placere lageret, om dette skal være i e-conomic, på kasseapparatet eller i din webshop.

Vi har idag mere end 600 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Størstedelen af disse benytter e-conomic integrationen.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvorfor integration til e-conomic er en smart løsning

Et kasseapparat med FlexPOS kassesoftware bør være det klare valg for alle butikker som allerede har e-conomic, eller butikker som overvejer at skifte til det online økonomisystem, e-conomic. Et FlexPOS kasseapparat med e-conomic integration minimerer det administrative arbejde, som der ellers ligger i at have et kasseapparat i butikken.

Alle de manuelle opgaver bliver automatiseret ved hjælp af FlexPOS kasseapparatet. Når I køber Jeres nye kasseapparat hos os, så sørger vi desuden for alt. Det gælder både opsætning, levering, undervisning og efterfølgende support, alt sammen til en fast pris så I kender Jeres omkostninger, inden vi går igang.

FlexPOS kasseapparat med e-conomic henter selv alle varer, varegrupper, priser, stregkoder og kunder helt automatisk fra e-conomic og ned på kasseapparatet klar til brug. 

Efterfølgende sendes data retur til e-conomic i form af kontantsalg, dankortsalg, kreditsalg på kunde, indbetaling på kunde osv. Vores integration til e-conomic benyttes idag af flere hundredre butikker over hele landet. Butikker som hver eneste dag sparer masser af tid og penge med hjælp fra deres FlexPOS kasseapparat med e-conomic integration.

Visma Net ERP, regnskab

Hvordan virker integrationen?

Vores kasseapparat benytter det modul som e-conomic kalder for API´et. Det er et gratis modul i e-conomic som du blot skal aktivere. Så kan 3.-parts programmer som vores kasseapparat tilgå din e-conomic-konto.

Dette kan vi selvfølgelig kun fordi du giver os adgang til det og adgangen kan du hurtigt og nemt selv fjerne igen, hvis du senere ønsker dette. Integrationen er den officielle FlexPOS-integration til e-conomic som er udviklet af FlexPOS.

Synkroniseringer

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS 
kasseapparatet til e-conomic?

FlexPOS kasseapparatet sender data retur til e-conomic i et ønsket interval. F.eks 1 gang i timen eller 1 gang i døgnet. Her sendes dagens salg direkte ind i e-conomic til efterfølgende kontrol eller blot bogføring.

Vores integration kan sættes op på 2 måder, men den mest brugte metode er den, hvor vi lader vores kasseapparat danne 1 åben faktura med dagens totalsalg, og så danner vi 1 kassekladde med alle dagens betalinger, som udligner den førnævnte faktura automatisk.

Dette giver 100 procent sporbarhed mellem logistik og finans, da den faktura der dannes laver de nødvendige lagertransaktioner og giver mulighed for opsplitning af salg på flere konti i resultatrapporten.

Hvilke ting synkroniseres fra e-conomic 
til FlexPOS-kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra din e-conomic-konto:

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Kostpris

- Adgang

- Salgspris

- Stregkode

Kundeinfo:

- Kundenr.

- CVR

- Telefon

(til kreditsalg
på kassen)

- Navn

- Adresse

- Momskode

- Gruppe

- Postnr. og by

Hvad synes min revisor om integrationen?

Din revisor vil elske dit nye kasseapparat! Mange af vores nye kunder kommer faktisk til os igennem revisorer som henviser til os, ofte fordi de har andre glade kunder med netop vores kasseapparat. Årsagen til at de henviser til os er at de sparer en masse manuelt tastearbejde. Din revisor slipper også for at modtage 1-3 måneders bilag, som han så skal indtaste manuelt i e-conomic.

Vores kasseapparat afleverer alt data direkte i e-conomic og alt revisoren skal gøre er at kontrollere at alt stemmer som det skal. Den tid han sparer på indtastningen kan han ofte bruge bedre på at rådgive jer om andre ting som giver mere værdi for Jeres virksomhed.

Hvad med opsætningen af integrationen?

Vi hjælper med hele opsætningen af jeres nye FlexPOS kasseapparat, og sikrer at jeres integration mellem e-conomic og jeres nye FlexPOS kasseapparat fungerer 100% ved levering.

Alt i skal gøre er blot at give os de nødvendige oplysninger, så sørger vi for at alle funktioner er sat korrekt op og er testet samt underviser jer i at bruge det.

Workflows

Hvad med integration til både e-conomic og min webshop?

Vi leverer også løsninger hvor både e-conomic, vores FlexPOS kasseapparat samt en webshop er integreret sammen. Dette kalder vi en 3-benet løsning, fordi vi har 3 systemer som skal arbejde sammen.

Disse løsninger tager ofte udgangspunkt i hvor lageret er placeret. Lageret kan være placeret i enten webshop, kasseapperatet eller i e-conomic. Prisen på løsningen afhænger af valget af lagerplacering samt det valgte udstyrsniveau. 

Workflow 1

Workflow 1 er vores standardløsning.

Her kobler vi dit nye kasseapparat direkte til e-conomic så alle varer og priser automatisk kommer fra e-conomic og over på kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

 

 

 

Workflow 2

Workflow 2 er for de butikker, som har lagerstyring i e-conomic. Her kan I både oprette varer i e-conomic eller i webshoppen efter eget behov.

Lageret fra e-conomic synkroniseres med webshoppen, så lageret i webshoppen altid er opdateret. Dette flow styres ofte af Jeres webshop som tilbyder disse funktionaliteter. Alle varer og priser kommer automatisk fra e-conomic og over på kasseapparatet.

Når dagen er slut laver i en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Integrationen mellem webshoppen og e-conomic er en tredjeparts integration.

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i deres webshop men ikke har behov for lager/statistik i e-conomic.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen og varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

 

 

 

Workflow 4

Workflow 4 er for de butikker som har lagerstyring i webshoppen og stadig ønsker at lageret i webshoppen altid er opdateret. Dette sørger vores smarte lagertræksmodul for. Så snart en vare er solgt/taget retur i butikken, så vil webshoppens lager være opdateret inden for få minutter.

Alle varer og priser kommer automatisk fra e-conomic og over på FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Integrationen mellem webshoppen og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Kundereferencer
og kundecases

Vi har mange glade kunder, der både benytter e-conomic og vores kasseapparat hver eneste dag. Du er mere end velkommen til at kontakt dem uden videre for at høre mere om deres erfaringer med deres FlexPOS-kasseapparat med integration til e-conomic.

Poul Erik Tulstrup

"Vores forventninger er blevet mere end fuldt indfriet. Det var det rigtige valg af leverandør og system. Supporten er der, de få gange, det har været aktuelt lige med de samme, og de frivillige er glade for systemet. Kasseafslutningen er blevet nemmere, og derved minimeres kassedifferencerne.

Frygten for, at ændringen fra traditionelt kassesystem til mærkning med stregkode ville være vanskelig, var ubegrundet. De frivillige er glade for systemet, og blev hurtigt fortrolige med det.

Jeg vil anbefale de butikker, der ser på en kasseløsning, også selvom det ikke skal være den helt store løsning, at kontakte iAdvice."

"Da vi stod for, at skulle flytte forretning, ønskede vi et nyt kasseapparat der kunne integreres med vores e-conomic aftale. Vi ønskede et kasseapparat der kunne korrespondere kasseafstemning og debitsalg. Valget faldt på Flexpos fra iAdvice.

Det har virkeligt lettet det administrative i butikken. Tidligere blev der skrevet notater på debetsalg, nu bliver de let som en leg slået i kassen dagligt. Nu bliver faktura også sendt ugentligt.

iAdvice er super behjælpelige i opstartsfasen og klarer med det samme tekniske problemer over telefonen. Stor ros til FlexPOS og iAdvice for denne fantastiske løsning."

Birgit Strange

”Valget faldt på iAdvice, da vi her følte, at alle vores ønsker til et fælles kassesystem gik op i en højere enhed.

iAdvice har været en yderst professionel samarbejdspartner igennem hele forløbet, og så kunne de tilbyde et kassesystem som dækker vores samlede behov for en skalerbar løsning.

Kassesystemerne bliver integreret med butikkernes økonomisystemer, og gør dagligdagen for vores butikker meget nemmere.”Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU