Kasseapparat til e-conomic

flexpos kasseapparat video

E-conomic Kasseapparat - FlexPOS

E-conomic kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af regnskabsprogrammet e-conomic, og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med et kasseapparat med e-conomic integration automatiserer du mange af de daglige bilag, og sparer dermed værdifuld tid.

E-conomic kasseapparat kan integreres direkte med mange forskellige webshops, blandt andre -  Magento, DanDomain, Smartweb og ScanNet. Du kan frit vælge hvor du vil placere lageret, om dette skal være i e-conomic, på kasseapparatet eller i din webshop.

Vi har idag mere end 400 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Størstedelen af disse benytter e-conomic integrationen.

Hvorfor integration til e-conomic er en smart løsning

Et kasseapparat med FlexPOS-kassesoftware bør være det klare valg for alle butikker som allerede har e-conomic, eller butikker som overvejer at skifte til det online økonomisystem, e-conomic. Et FlexPOS-kasseapparat med e-conomic integration minimerer det administrative arbejde, som der ellers ligger i at have et kasseapparat i butikken.

Alle de manuelle opgaver bliver automatiseret ved hjælp af FlexPOS-kasseapparatet. Når I køber Jeres nye kasseapparat hos os, så sørger vi desuden for alt. Det gælder både opsætning, levering, undervisning og efterfølgende support – alt sammen til en fast pris så I kender Jeres omkostninger, inden vi går igang.

FlexPOS-kasseapparat med e-conomic henter selv alle varer, varegrupper, priser, stregkoder og kunder - helt automatisk - fra e-conomic og ned på kasseapparatet - klar til brug. Efterfølgende sendes data retur til e-conomic i form af kontantsalg, dankortsalg, kreditsalg på kunde, indbetaling på kunde osv. Vores integration til e-conomic benyttes idag af flere hundredre butikker over hele landet - butikker som hver eneste dag sparer masser af tid og penge med hjælp fra deres FlexPOS-kasseapparat med e-conomic integration.

Hvordan sparer jeg tid og penge?

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i e-conomic, eller måske udfører din bogholder eller revisor opgaven for dig. Det kan nemt tage 5-10 timer om måneden at bogføre omsætningen, få styr på kassebeholdningen, lede efter kassedifferencer. Udover det skal du også holde styr på VISAkort, MasterCard og andre korttyper.

Alt dette arbejde minimeres ved at bruge et FlexPOS-kasseapparat med e-conomic integration. Alle tal fra kassen overføres direkte til e-conomic. Så spørgsmålet om et FlexPOS-kasseapparat med e-conomic tjener sig selv hjem? Ja det gør!

Hvordan virker integrationen?

Vores kasseapparat benytter det modul som e-conomic kalder for API´et. Det er et gratis modul i e-conomic som du blot skal aktivere. Så kan 3.-parts programmer - som vores kasseapparat - tilgå din e-conomic-konto. Dette kan vi selvfølgelig kun fordi du giver os adgang til det og adgangen kan du hurtigt og nemt selv fjerne igen, hvis du senere ønsker dette. Integrationen er den officielle FlexPOS-integration til e-conomic som er udviklet af www.flexpos.com

Hvilke ting synkroniseres fra e-conomic til FlexPOS-kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra din e-conomic-konto: 
Produktinfo Produktnr, Navn, Salgspris, Vejl. Pris, Kostpris, Stregkode, Varegruppe, Adgang.
Kundeinfo (Til kreditsalg på kassen) Kundenr, Navn, Gruppe, CVR, Adresse, Postnr, By, Tlf, Momskode

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS-kasseapparatet til e-conomic?

FlexPOS-kasseapparatet sender data retur til e-conomic i et ønsket interval - f.eks 1 gang i timen eller 1 gang i døgnet. Her sendes dagens salg direkte ind i e-conomic til efterfølgende kontrol eller blot bogføring. Vores integration kan sættes op på 2 måder - men den mest brugte metode er den hvor vi lader vores kasseapparat danne 1 åben faktura med dagens totale salg, og så danner vi 1 kassekladde med alle dagens betalinger, som udligner den førnævnte faktura automatisk. Dette giver 100 procent sporbarhed mellem logistik og finans, da den faktura der dannes laver de nødvendige lagertransaktioner og giver mulighed for opsplitning af salg på flere konti i resultatrapporten.

Hvad synes min revisor om integrationen?

Din revisor vil elske dit nye kasseapparat! Mange af vores nye kunder kommer faktisk til os igennem revisorer som henviser til os, ofte fordi de har andre glade kunder med netop vores kasseapparat. Årsagen til at de henviser til os er at de sparer en masse manuelt tastearbejde. Din revisor slipper også for at modtage 1-3 måneders bilag, som han så skal indtaste manuelt i e-conomic. Vores kasseapparat afleverer alt data direkte i e-conomic og alt revisoren skal gøre er at kontrollere at alt stemmer som det skal. Den tid han sparer på indtastningen kan han ofte bruge bedre på at rådgive Jer om andre ting som giver mere værdi for Jeres virksomhed.

Hvad med opsætningen af integrationen?

Vi hjælper med hele opsætningen af Jeres nye FlexPOS-kasseapparat, og sikrer at Jeres integration mellem e-conomic og Jeres nye FlexPOS-kasseapparat fungerer 100% ved levering. Alt I skal gøre er blot at give os de nødvendige oplysninger - så sørger vi for at alle funktioner er sat korrekt op og er testet samt underviser Jer i at bruge det.

Hvad med integration til både e-conomic og min webshop?

Vi leverer også løsninger hvor både e-conomic, vores FlexPOS-kasseapparat samt en webshop er integreret sammen. Dette kalder vi en 3-benet løsning - fordi vi har 3 systemer som skal arbejde sammen. Disse løsninger tager ofte udgangspunkt i hvor lageret er placeret. Lageret kan være placeret i enten webshop, kasseapperatet eller i e-conomic. Prisen på løsningen afhænger af valget af lagerplacering samt det valgte udstyrsniveau. 

Kundereferencer og kundecases

Vi har mange glade kunder, der både benytter e-conomic og vores kasseapparat hver eneste dag. Du er mere end velkommen til at kontakt dem uden videre for at høre mere om deres erfaringer med deres FlexPOS-kasseapparat med integration til e-conomic.

Opret jer som E-conomic kunde her

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

Workflow 1 er vores mindste løsning. Her kobler vi dit nye kasseapparat direkte til e-conomic så alle varer og priser automatisk kommer fra e-conomic og over på kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

economic workflow1

Forklaring på Workflow 2

Workflow 2 er for de butikker, som har lagerstyring i e-conomic. Her kan I både oprette varer i e-conomic eller i webshoppen efter eget behov. Lageret fra e-conomic synkroniseres med webshoppen, så lageret i webshoppen altid er opdateret. Dette flow styres ofte af Jeres webshop som tilbyder disse funktionaliter. Alle varer og priser kommer automatisk fra e-conomic og over på kasseapparatet. Når dagen er slut laver i en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

economic workflow2

Forklaring på Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i deres webshop men ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen og varer og priser sendes automatisk til FlexPOSkasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

economic workflow3

Forklaring på Workflow 4

Workflow 4 er for de butikker som har lagerstyring i webshoppen og stadig ønsker at lageret i webshoppen altid er opdateret. Dette sørger vores smarte lagertræksmodul for. Så snart en vare er solgt/taget retur i butikken, så vil webshoppens lager være opdateret inden for få minutter. Alle varer og priser kommer automatisk fra e-conomic og over på FlexPOS-kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring. economic workflow4