Kassesystem til Visma Business

flexpos kasseapparat video

Visma Business kassesystem - FlexPOS

Tilbage i 2009 udarbejdede vi en integration til Visma Business i samarbejde med Bahne brugskunst kæden. Siden har Bahne benyttet vores FlexPOS kasseapparat med Visma Business integration i alle deres 16 butikker. Visma Business kasseløsningen integrere ERP-systemet direkte med Vores FlexPOS kasseløsning, således at både produktstyring/lagerstyring samt bogholderi spiller sammen.

Vi kan i samme kasseløsning integrere med eventuelle webshop, således at lager og produkter synkroniseres på tværs, og kun skal oprettes 1 gang.

Vi har idag flere end 600 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops.

Hvordan giver Visma Business integration til FlexPOS værdi?

Integrationen mellem FlexPOS kasseapparat med Visma Business forener dit POS-system sammen med dit ERP-system. Ved hjælp af integrationen, bliver mange af de daglige opgaver automatiseret. Først og fremmest skal produktdata kun oprettes 1 sted, typisk i ERP. Ligeledes anbefaler vi at holde lagerstyringen i Visma Business ERP-systemet.

FlexPOS-kasseapparat med Visma Business henter automatisk alle produkter, varegrupper, salgspriser, kostpriser, stregkoder og kunder fra Visma Business, ned på FlexPOS kasseapparatet. Efterfølgende sendes al salg/alle bonner retur til Visma Business, for 100 % sporbarhed og nem bogføring.

Hvordan sparer jeg tid og penge med en Visma Business integration til FlexPOS?

Først og fremmest sparrer du værdifuld tid ved kun at have én master for produkter & lager - Visma Business, som så synkroniseres med eventuel webshop og FlexPOS kasseløsning. På denne måde er jeres lagertal altid up-to-date på tværs af platformene, og produkter, priser mv. skal kun oprettes ét sted. Derudover sender vi alle finanstal direkte til Visma Business, dette giver nem bogføring, samt komplet sporbarhed.

Hvilke tal synkroniseres mellem Visma Business & FlexPOS-kasseapparatet?

Integrationen vi har udarbejdet mellem FlexPOS og Visma Business er en såkaldt 1 til 1 integration. Dette betyder, at alle salg vil danne ordre i Visma Business, for 100% sporbarhed, samt løbende lagertræk.

Vores kasseapparat synkronisere følgende data ned fra Visma Business
Produktinfo: Produkter, priser, Stregkode, kreditkunder & Lagerantal
Kundeinfo (Til kreditsalg på kassen): Kundenr, Navn, Gruppe, CVR, Adresse, Postnr, By, Tlf, Momskode

Hvilke data sendes retur fra FlexPOS til Visma Business

FlexPOS-kasseapparatet sender dagsopgørelsen samt alle salg retur til Visma Business hver dag. Herunder:

 • Kontant salg - Overføres som Salgsordre med kontantkunde påført
 • Indbataling dannes af dagsopgørslen
 • Kredit salg - Overføres som Salgsordre med påført kunde
 • Kundesalg - Overføres som Salgsordre med påført kunde
 • Dagsopgørelse

Opsætningen af Visma Business integrationen?

Køber man en FlexPOS kasseløsning af os, og ønsker Visma Business integrationen tilknyttet, så hjælper vi med hele opsætningen. Vi sikrer os, at integration er testet og fungerer 100%, før levering. Som en fast del af vores procedure, sender vi altid en tekniker ud til undervisingning og opsætning af jeres FlexPOS kassesystem, med tilhørende integration til Visma Business

Hvad med integration til både Visma Business og min webshop?

Det ville også sagtens lade sig gøre. Størstedelen af vores kunder benytter deres ERP-system som master for produkter og lager. Dertil kan webshoppen kobles på enten FlexPOS kassesystemet eller direkte til Visma Business. Ønsker i sparring omkring placering af produkt og lagermaster, så kontakt gerne en af vores sælgere til gratis sparring.

FlexPOS Funktioner der er understøttet sammen med integrationen til Visma Business

 • Vedligeholdelse af al data: Produkter, priser, stregkoder og kreditkunder i Visma Business
 • Udførsel af 1 til 1 synkronisering af salg, hvilket betyder at alle bonner synkroniseres med Visma Business, på den måde opnås 100% sporbarhed.
 • Direkte kontering af udlæg på kasseapparatet.
 • Opdeling af korttyper alt efter indløser.
 • Vedligeholdelse af varelager.
 • Opslag af varelagerstatus på tværs af butikker i kæden.
 • Lager/butiksoptælling, både ved rullende og normal status
 • Oprettelse af indkøbsordre direkte på kasseapparatet
 • Flytning af lager mellem butikkerne

 

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

Workflow 1 er vores standard integration. Her kobles vores FlexPOS kasseapparat sammen med Visma. Net. Alt stamdata vedligeholdes i Visma. Net ERP og sendes via. integrationen til FlexPOS kasseapparat. Her kan alle produkter sælges og scannes med vedlagte stregkoder, priser etc. Når kassen gøres op, laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Visma. Net til videre bogføring.

Visma. Net workflow1