FlexPOS Kasseapparat
til Visma Business

Tilbage i 2009 udarbejdede vi en integration til Visma Business i samarbejde med Bahne brugskunst kæden. Siden har Bahne benyttet vores FlexPOS kasseapparat med Visma Business integration i alle deres 16 butikker. 

Visma Business kasseløsningen integrere ERP-systemet direkte med Vores FlexPOS kasseløsning, således at både produktstyring/lagerstyring samt bogholderi spiller sammen.

Vi kan i samme kasseløsning integrere med eventuelle webshop, således at lager og produkter synkroniseres på tværs, og kun skal oprettes 1 gang.

Vi har i dag flere end 600 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan giver en Visma Business integration til FlexPOS værdi?

Integrationen mellem FlexPOS kasseapparat med Visma Business forener dit POS-system sammen med dit ERP-system. Ved hjælp af integrationen, bliver mange af de daglige opgaver automatiseret. Først og fremmest skal produktdata kun oprettes 1 sted, typisk i ERP. Ligeledes anbefaler vi at holde lagerstyringen i Visma Business ERP-systemet.

FlexPOS kasseapparatet med Visma Business henter automatisk alle produkter, varegrupper, salgspriser, kostpriser, stregkoder og kunder fra Visma Business, ned på FlexPOS kasseapparatet. Efterfølgende sendes al salg/alle bonner retur til Visma Business, for 100 % sporbarhed og nem bogføring.

Hvordan sparer jeg tid og penge med en Visma integration til FlexPOS?

Først og fremmest sparrer du værdifuld tid ved kun at have én master for produkter og lager, Visma Business, som så synkroniseres med eventuel webshop og FlexPOS kasseløsning. 

På denne måde er jeres lagertal altid up-to-date på tværs af platformene, og produkter, priser mv. skal kun oprettes ét sted. Derudover sender vi alle finanstal direkte til Visma Business, dette giver nem bogføring, samt komplet sporbarhed.

Synkroniseringer

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS 
kasseapparatet til Visma Business?

Vores FlexPOS kasseapparat sender følgende data til Visma Business:

 • Kontantsalg - Overføres som salgsordre med kontantkunde påført.
 • Kredit salg - Overføres som salgsordre med påført kunde
 • Kundesalg - Overføres som Salgsordre
 • Indbetaling dannes af dagsopgørslen
 • Dagsopgørelse

Hvilke ting synkroniseres fra Visma Business 
til FlexPOS-kasseapparatet?

Vores FlexPOS kasseapparat modtager følgende data fra Visma Business:

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Kostpris

- Adgang

- Salgspris

- Stregkode

Kundeinfo:

- Kundenr.

- CVR

- Telefon

(til kreditsalg
på kassen)

- Navn

- Adresse

- Momskode

- Gruppe

- Postnr. og by

Opsætningen af Visma Business integrationen?

Køber man en FlexPOS kasseløsning af os, og ønsker Visma Business integrationen tilknyttet, så hjælper vi med hele opsætningen. Vi sikrer os, at integration er testet og fungerer 100%, før levering. 

Som en fast del af vores procedure, sender vi altid en tekniker ud til undervisning og opsætning af jeres FlexPOS kassesystem, med tilhørende integration til Visma Business

Hvad med integration til både Visma Business og min webshop?

Det ville også sagtens lade sig gøre. Størstedelen af vores kunder benytter deres ERP-system som master for produkter og lager. Dertil kan webshoppen kobles på enten FlexPOS kassesystemet eller direkte til Visma Business.

Ønsker i sparring omkring placering af produkt og lagermaster, så kontakt gerne en af vores sælgere til gratis sparring.

Visma Net ERP, regnskab

FlexPOS funktioner der er understøttet sammen med integrationen til Visma Business

 • Vedligeholdelse af al data: Produkter, priser, stregkoder og kreditkunder i Visma Business
 • Udførsel af 1 til 1 synkronisering af salg, hvilket betyder at alle bonner synkroniseres med Visma Business, på den måde opnås 100% sporbarhed.
 • Direkte kontering af udlæg på kasseapparatet.
 • Opdeling af korttyper alt efter indløser.
 • Vedligeholdelse af varelager.
 • Opslag af varelagerstatus på tværs af butikker i kæden.
 • Lager/butiksoptælling, både ved rullende og normal status
 • Oprettelse af indkøbsordre direkte på kasseapparatet
 • Flytning af lager mellem butikkerne

Workflows

Hvad med integration til både Visma Business og min webshop?

Det er ikke noget problem. Vi har flere kunder idag, som benytter både Visma Business, samtidigt med at de har en webshop. Disse løsninger tager ofte udgangspunkt i hvor lageret er placeret.

Lageret kan være placeret i enten webshoppen eller kasseapperatet, alt efter kundens ønske. Nedenfor kan du se forskellige workflows på hvordan din løsning kan sættes op, alt efter hvor du vil have lager henne.

Workflow 1

Workflow 1 er vores standard integration. Her kobles vores FlexPOS kasseapparat sammen med Visma Business.

Alt stamdata vedligeholdes i Visma Business og sendes via. integrationen til FlexPOS kasseapparatet.

Her kan alle produkter sælges og scannes med vedlagte stregkoder, priser etc. Når kassen gøres op, laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Visma Business til videre bogføring.

 

 

 

%MCEPASTEBIN%
Workflow 2

Workflow 2 er for de butikker, som har lagerstyring i Visma Business, men som gerne vil oprette deres produkter og varianter i webshoppen.

Lageret fra Visma Business synkroniseres med webshoppen, så lageret i webshoppen altid er opdateret. Dette flow styres ofte af Jeres webshop som tilbyder disse funktionaliteter. Alle varer og priser kommer automatisk fra Visma Business og over på kasseapparatet.

Når dagen er slut laver i en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til Visma Business, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Integrationen mellem webshoppen og Visma Business er en tredjeparts integration.

 

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker, som har lagerstyring i Visma Business og som også ønsker at oprette deres produkter, varianter og priser i økonomisystemet fremfor deres webshop.

Produkter, varianter, priser, samt lager fra Visma Business synkroniseres med FlexPOS kasseapparat, så jeres produkter og stamdata altid er opdateret.

Når dagen er slut, laver i en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til Visma Business, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Kundereferencer
og kundecases

Vi har mange glade kunder, der både benytter Visma Business og vores kasseapparat hver eneste dag. Du er mere end velkommen til at kontakt dem uden videre for at høre mere om deres erfaringer med deres FlexPOS-kasseapparat med integration til Visma Business.

Benjamin Pedersen

"Bahne har gennemgået en proces i samarbejde med iAdvice omkring en større modificering af vores ERP system, samt integration til deres FlexPOS kassesystem.

Vi har lige fra første møde til det færdige produkt følt os meget sikre i de valg, der er gjort. Dette skyldes en klar kravspecifikation samt tæt løbende dialog, som er afledt af deres meget professionelle indgangsvinkel og holistiske syn.

Peter og Jacob har taget det ejerskab, der i dag i vores verden kræves af en ægte samarbejdspartner og været pligtopfyldende hele vejen. Dette er ikke blot en udtalelse, men et statement som jeg til enhver til vil uddybe mundtligt."

"Da vi i 2006 valgte Visma som vores nye økonomisystem, så var den væsentligste grund, at det blev præsenteret som en uhyre fleksibel løsning, der var nem at tilpasse til vores specialønsker.

Men den fleksibilitet fik vi først det fulde udbytte af, da vi valgte iAdvice som Visma Partner."Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU