Kasseapparat til Uniconta

flexpos kasseapparat video

FlexPOS Kasseapparat med Uniconta integration

Uniconta kasseapparat med FlexPOS software henvender sig til virksomheder der benytter sig af regnskabsprogrammet Uniconta, og samtidig ønsker et moderne touch kasseapparat med FlexPOS software. Med denne uniconta kasseapparatløsning automatiserer du mange af de daglige bilag, og sparer på denne måde værdifuld tid. Tid du istedet kan bruge på andre gøremål.

Uniconta Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med diverse webshops herunder Magento, DanDomain, Smartweb og ScanNet.

Vi har idag flere end 400 kunder der kører på kasseløsninger med FlexPOS software samt integrationer til diverse regnskabsprogrammer og webshops, herunder flere kunder der kører med Uniconta integrationen.

Hvorfor er integration til Uniconta direkte på kassen smart? 

Et FlexPOS kasseapparat med Uniconta Integration er det naturlige valg, for alle butikker som allerede benytter Uniconta økonomisystemet, eller som planlægger at skifte dertil. Med den direkte integration mellem FlexPOS kasseapparat og Uniconta minimerer du det daglige administrative arbejde, da dataene flyttes automatisk.

FlexPOS-kasseapparat sender automatisk salgstal mv. over i Uniconta.

Der kan spares tid og penge for dig!

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i Uniconta, eller måske benytter du en bogholder/revisor til opgaven. Det manuelle arbejde kan hurtigt tage mange timer, og er derfor meget omkostningfuldt for din virksomhed. Ligeledes kan det være svært at overskue, samt få styr på kassebeholdningen.

Med denne integration bliver alt salgsdata flyttet direkte over til Uniconta, hvor du endda har mulighed for at kontere omsætningen på flere forskellige omsætnings konto.

Hvordan virker Uniconta integrationen?

Vores FlexPOS kasseapparater benytter Uniconta API´et. Integrationen er den officielle FlexPOS-integration til Uniconta som er udviklet af www.flexpos.com

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS-kasseapparatet til Uniconta

FlexPOS-kasseapparatet sender salgsdata til Uniconta hver dag. Dagens salg sendes direkte ind i Uniconta til efterfølgende kontrol eller blot bogføring. End-of-day udarbejdes en dagsopgørelse på kassen, når butikken lukker. På baggrund af dagsopgørelsen dannes der X antal poster på kassekladen. Omsætningen sendes direkte over på de valgte omsætnings konti.

Hvad med opsætningen af Uniconta integrationen?

Vi hjælper med hele opsætningen af Jeres nye FlexPOS-kasseapparat med Uniconta integration. Vi sikrer at Jeres integration mellem Uniconta og FlexPOS-kasseapparat fungerer 100% ved levering. Med i pakken får i også undervisning af en af vores teknikkere, der kommer ud og uddanner jer i brugen af kasseapparatet samt integrationen.

Hvad med integration til både Uniconta og min webshop?

Størstedelen af vores kunder benytter både vores FlexPOS kasseapparat, et økonomisystem og en webshop. Så det kan sagtens lade sig gøre at integrere alle 3 enheder. Disse løsninger tager udgangspunkt i hvor lageret skal placeres. Lageret kan være placeret i enten webshoppen eller kasseapperatet, alt efter kundens ønske.

FlexPOS Funktioner der er understøttet med integrationen til Uniconta

- Omsætnings poster fra kassen indlæses pr dagsopgørelse(så dagsopgørelse´s kvittering kan bruges som bilag)
- Mulighed for at kontere omsætning på flere omsætnings konti
- Mulighed for at kontere kortbetalinger på flere Finans konti ved brug af integreret betalingsterminal
- Mulighed for at kontere mobilepay betalinger på egen Finans konto ved brug af integreret mobilepay POS
- Mulighed for at modtage omsætning på sms
- Mulighed for at kører med flere afdelinger / butikker der har hver deres dinero konto
- Let opsætning

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

Workflow 1 er den mindste løsning, som vi kan tilbyde, der indeholder et FlexPOS kasseapparat og en direkte integration til Uniconta. Med denne løsning kobler vi kasseapparat sammen med Uniconta økonomisystemet. End-of-day gøres kassen op og dagsopgørelsen fra kasseapparatet sendes direkte over i Uniconta økonomisystemet til videre bogføring.

Uniconta kasseapparat Workflow1

Forklaring på Workflow 2

Workflow 2 er for dem der vil fastholde deres lager i deres webshop, samtidig med at der ønskes et FlexPOS kasseapparat i deres fysiske butik. Lageret fra webshoppen synkroniseres med FlexPOS kasseapparatet og Uniconta, så lageret altid er opdateret. På denne måde slipper man for, at sælge samme varer 2 gange (henholdsvis webshop og fysisk butik) på samme tid. Alle produkter/priser mv. oprettes og vedligeholdes i webshoppen, og sendes direkte til FlexPOS kasseapparatet. End of day laves en dagsopgørelse, som sendes til Uniconta, til videre bogføring.

Dinero kasseapparat Workflow2

Forklaring på Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som ønsker at have lageret liggende på kasseapparatet. Produkter/priser mv. overføres automatisk fra webshoppen til kasseapparatet. Salget fra såvel webshoppen som kasseapparatet sendes fra kasseapparatet over til Uniconta. Når dagen er slut laves en dagsopgørelse, som automatisk sendes videre til Uniconta, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Dinerokasseapparat Workflow3