Kasseapparat til Dinero

flexpos kasseapparat video

Dinero Kasseapparat - FlexPOS

Dinero kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af regnskabsprogrammet Dinero, og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med et Kasseapparat med Dinero integration automatiserer du mange af de daglige bilag, og sparer dermed værdifuld tid.

Dinero Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med diverse webshops herunder Magento, DanDomain, Smartweb, ScanNet og Prestashop.

Vi har idag flere end 400 FlexPOS kunder der kører på vores kasseløsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del kunder der benytter sig af Dinero integrationen.

Hvorfor overhovedet have integration til Dinero?

Et FlexPOS kasseapparat med Dinero Integration er det naturlige valg, for alle butikker som allerede benytter Dinero, eller butikker som overvejer at skifte til online økonomisystemet Dinero. Med den direkte integration mellem FlexPOS kasseapparat og Dinero minimerer du det daglige administrative arbejde, da dataene flyttes automatisk.

FlexPOS-kasseapparat sender automatisk salgstal mv. over i Dinero. det giver derfor en smart kasseløsning. 

Hvordan sparer jeg tid og penge?

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i Dinero, eller har muligvis en bogholder/revisor til opgaven. Det manuelle arbejde kan hurtigt tage mange timer, og det kan være svært at overskue og få styr på kassebeholdningen. Her bliver alt salgsdata flyttet direkte over til Dinero, hvor du endda har mulighed for at kontere omsætningen på flere forskellige omsætnings konto.

Hvordan virker Dinero integrationen?

Vores FlexPOS kasseapparater benytter Dinero API´et. Integrationen er den officielle FlexPOS-integration til Dinero som er udviklet af www.flexpos.com

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS-kasseapparatet til Dinero

FlexPOS-kasseapparatet sender salgsdata til Dinero hver dag. Her sendes dagens salg direkte ind i Dinero til efterfølgende kontrol eller blot bogføring. End-of-day når butikken lukker gøres kassen op med en dagsopgørelse. På baggrund af denne dannes der X antal poster kassekladen. Omsætningen sendes direkte over på de valgte omsætnings konti.

Hvad med opsætningen af Dinero integrationen?

Vi hjælper med hele opsætningen af Jeres nye FlexPOS-kasseapparat med Dinero integration. Vi sikrer at Jeres integration mellem Dinero og FlexPOS-kasseapparat fungerer 100% ved levering. Efterfølgende sender vi en mand ud og underviser Jer i at bruge FlexPOS kasseapparatet, samt hvordan jeres Dinero integration fungerer.

Hvad med integration til både Dinero og min webshop?

Det kan vi også sagtens klare. Vi har flere kunder idag, som benytter både Dinero økonomisystemet samt webshop. Disse løsninger tager ofte udgangspunkt i hvor lageret er placeret. Lageret kan være placeret i enten webshoppen eller kasseapperatet, alt efter kundens ønske.

FlexPOS Funktioner der er understøttet sammen med integrationen til Dinero

- Omsætnings poster fra kassen indlæses pr dagsopgørelse(så dagsopgørelse´s kvittering kan bruges som bilag)
- Mulighed for at kontere omsætning på flere omsætnings konti
- Mulighed for at kontere kortbetalinger på flere Finans konti ved brug af integreret betalingsterminal
- Mulighed for at kontere mobilepay betalinger på egen Finans konto ved brug af integreret mobilepay POS
- Mulighed for at modtage omsætning på sms
- Mulighed for at kører med flere afdelinger / butikker der har hver deres dinero konto
- Let opsætning

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

Workflow 1 er den mindste løsning vi kan tilbyde med et FlexPOS kasseapparat og Dinero integration. Her kobles kasseapparat sammen med Dinero økonomisystemet. Når i gør kassen op, laver i blot en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Dinero til videre bogføring.

Dinero kasseapparat Workflow1

Forklaring på Workflow 2

Workflow 2 er for dem der vil fastholde deres lager i webshoppen, samtidig med at der ønskes et FlexPOS kasseapparat i en butik. Lageret fra webshoppen synkroniseres med FlexPOS kasseapparatet og Dinero, så lageret altid er opdateret. På denne måde slipper man for, at sælge samme varer 2 gange (henholdsvis webshop og fysisk butik) på samme tid. Alle produkter/priser mv. oprettes og vedligeholdes i webshoppen, og sendes direkte til FlexPOS kasseapparatet. End of day laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Dinero, hvor den ligger klar til videre bogføring.

Dinero kasseapparat Workflow2

Forklaring på Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som ønsker at have lagerstyringen beliggende på FlexPOS kasseapparatet. Produkter/priser mv. overføres direkte fra din webshop til FlexPOS kasseapparatet. På Kasseapparatet ligger selve lagerstyringen. Salget fra såvel webshoppen som på kasseapparatet sendes fra FlexPOS kasseapparatet over i Dinero. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Dinero, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Dinero kasseapparat Workflow3