Kasseapparat til Prestashop

flexpos kasseapparat video

Prestashop Kasseapparat - FlexPOS

Prestashop kasseapparat - FlexPOS henvender sig til virksomheder der benytter sig af Prestashop Webshoppen og samtidig ønsker et moderne POS-kasseapparat med FlexPOS software. Du kan samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i en samlet løsning hos iAdvice. Du kan ligge lageret i f.eks. e-conomic eller inde i Prestashop, og med integrationen mellem disse to sammen med dit kasseapparat, kan du styre lageret således, at du ikke sælger den samme varer to gange.

Vi har mere end 400 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til forskellige regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder er der en del der kører med Prestashop kasseløsningen.

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet og Prestashop webshoppen?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og Prestashop-webshoppen. Har du brug for en løsning, som ikke er nævnt, så kontakt os endelig for mere info.

  • Prestashop styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • Prestashop styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • Prestashop styrer Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

Hvilke data sendes med over fra Prestashop webshoppen til FlexPOS kasseapparatet?

Produktinfo:

Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status

Hvilke data sendes med over fra kasseapparatet til webshoppen?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Integration til både webshop og e-conomic?

Vi har løsninger hvor Prestashop-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores eget FlexPOS-kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men problemerne kan nemt løses via enten www.e-gate.dk eller www.IEX.dk. Begge integrationer sørger for at Prestashop-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på. Det giver en rigtig smart løsning, som sikrer at Jeres Prestashop-webshop, e-conomic og FlexPOS-kasseapparat alle tre snakker sammen 100% og minimerer masser af det manuelle tastearbejde.

Hvad koster integrationen mellem FlexPOS og Prestashop?

Vores kasseapparat integration til Prestashop prissættes sammen med hele kasseløsningen. Prisen afhænger af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for mere information. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på jeres løsning.

Hvem har udviklet Prestashop integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og Prestashop-webshoppen er udviklet af os selv her i iAdvice. Vi har egne udviklere siddende, som udvikler for os. Det er med til at vi altid kan fikse små problemer hurtigt og nemt, ligemeget om problemet måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.

Workflows-illustrationer

Forklaring på Workflow 1-1:

I workflow 1-1 styrer i Jeres produkter, varianter og lager i Prestashop webshoppen. Alle varer og varedata sendes via. Prestashop over til økonomisystemet e-conomic. Herefter sendess dataene videre til FlexPOS-kasseapparatet. Når der bliver foretaget et Salg på kassen justeres lageret på webshoppen efterfølgende helt automatisk, via den integration vi selv har udviklet mellem Prestashop og FlexPOS.

economic kasseapparat Workflow1

Forklaring på Workflow 2:

I Workflow 2 styrer du ligeledes dine produkter samt varianter i din Prestashop webshop. Du opretter altså dine produkter og varianter i din webshop, som du er vant til. Alle varerne sendes via. integration direkte over fra Prestashop til e-conomic, hvor du ligeledes vil have dit lager. Efterfølgende sendes varedataene videre til FlexPOS-kasseapparatet. Forekommer der salg på kasseapparatet justeres lageret automatisk ovre i e-conomics, hvor det daglige salg vil blive bogført. Lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

economic kasseapparat Workflow2

Forklaring på Workflow 3:

Workflow 3 er for de butikker som vil beholde deres lagerstyring i deres Prestashop-webshopp, men som ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen, som du har været vant til. Varernes priser og tekster mv. sendes herefter automatisk til FlexPOS-kasseapparatet via. vores integration. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

economic kasseapparat Workflow3

Forklaring på Workflow 4:

I workflow 4 styrer du dine produkter/varianter samt lager i din Prestashop webshop. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageretg på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

economic kasseapparat Workflow4