FlexPOS kasseapparat
til PrestaShop

PrestaShop kasseapparat - FlexPOS henvender sig til virksomheder der benytter sig af PrestaShop Webshoppen og samtidig ønsker et moderne POS-kasseapparat med FlexPOS software. 

Du kan samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i en samlet løsning hos iAdvice. Du kan ligge lageret i f.eks. e-conomic eller inde i PrestaShop, og med integrationen mellem disse to sammen med dit kasseapparat, kan du styre lageret således, at du ikke sælger den samme varer to gange.

Vi har mere end 600 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til forskellige regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder er der en del der kører med Prestashop kasseløsningen.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet
og PrestaShop-webshoppen?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og PrestaShop-webshoppen. Har du brug for en løsning, som ikke er nævnt, så kontakt os endelig for mere info.

I den første integration styrer PrestaShop jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den næste integration styrer PrestaShop også jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den sidste løsning er lageret placeret i e-conomic, mens PrestaShop styrer jeres produkter/varianter. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til PrestaShop-webshoppen?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra PrestaShop-webshoppen
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra PrestaShop

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Stregkode

- Adgang

- Salgspris

Workflows

Hvad med integration til både min PrestaShop webshop
og e-conomic?

Vi har løsninger hvor PrestaShop-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores eget FlexPOS-kasseapparat. 

Dette giver nogle ekstra udfordringer, men problemerne kan nemt løses via enten www.e-gate.dk eller www.IEX.dk.

Begge integrationer sørger for at PrestaShop-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på. 

Det giver en rigtig smart løsning, som sikrer at Jeres PrestaShop-webshop, e-conomic og FlexPOS-kasseapparat alle tre snakker sammen 100% og minimerer masser af det manuelle tastearbejde.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kasseløsning, der matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres PrestaShop webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores PrestaShop integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via PrestaShop integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

 

Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres PrestaShop webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra PrestaShop over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem PrestaShop og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i PrestaShop, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres PrestaShop webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem PrestaShop og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem FlexPOS kasseapparat og PrestaShop-webshoppen er udviklet af os selv, iAdvice. 

Vi har vores egne udviklere siddende, det betyder at vi altid hurtig og nemt kan rette op på små problemer, som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.