FlexPOS kasseapparat
til DanDomain

DanDomain kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af DanDomain Webshoppen og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med denne kasseløsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange.

DanDomain Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har idag flere end 600 kunder der benytter sig af vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. En del af disse kører med DanDomains Webshop og FlexPOS løsning.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet
og webshoppen fra DanDomain?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og DanDomain-webshoppen. Har du brug for en kasseløsning, som er anderledes, så kontakt os endelig for mere info, da der er muligheden for at tilpasse kassesystemet til netop din virksomhed.

I den første integration styrer DanDomain jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den næste integration styrer DanDomain også jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den sidste løsning er lageret placeret i e-conomic, mens DanDomain styrer jeres produkter/varianter. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til DanDomain-webshoppen?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra DanDomain-webshoppen
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra DanDomain

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Kostpris

- Adgang

- Salgspris

- Stregkode

Workflows

Integration til både DanDomain webshop og e-conomic?

Vi har også løsninger hvor DanDomain er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via enten www.e-gate.dk eller www.IEX.dk.

Begge integrationer sørger for at DanDomain er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som det tredjeben i løsningen.

Det giver en rigtig smart kasseløsning, som sikrer at Jeres DanDomain webshop, e-conomic og Jeres FlexPOS kasseapparat alle tre snakker sammen 100% og minimere det manuelle tastearbejde. Det giver din virksomhed et unik kassesystem.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kasseløsning, der matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres DanDomain webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores DanDomain integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DanDomain integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

 

Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres DanDomain webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra DanDomain over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem DanDomain og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i DanDomain, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres DanDomain webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem webshoppen og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS kasseapparat og DanDomain-webshoppen er udviklet af os selv. Vi har egne udviklere siddende, som udvikler for os og for jer. 

Fordi vi selv udvikler produkterne, kan vi hurtig og nemt fikse små problemer, som måtte opstå, både under opstarten eller senere når integrationen er i drift.

Hvem benytter den i dag?

Kasseløsningen med systemerne der snakker sammen benyttes i dag af flere butikker med FlexPOS kasseapparat og DanDomain webshop. Heriblandt nogle af Danmarks største børnewebshops som www.hoppeloppe.dk og www.noahogvictoria.dk, www.finurlig.dk.

Sammen med dem har vi udviklet på integrationenen igennem flere år, hvilket betyder at vores kassesysten bliver bedre og bedre.

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU