Kasseapparat til dandomain

flexpos kasseapparat video

DanDomain Kasseapparat - FlexPOS

DanDomain kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af DanDomain Webshoppen og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med denne kasseløsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange.

DanDomain Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har idag flere end 400 kunder der benytter sig af vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. En del af disse kører med DanDomains Webshop og FlexPOS løsning.

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og DanDomain-webshoppen?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og DanDomain-webshoppen. Har du brug for en kasseløsning, som er anderledes, så kontakt os endelig for mere info, da der er muligheden for at tilpasse kassesystemet til netop din virksomhed. 

  • DanDomain styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • DanDomain styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • DanDomain styrer Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg. 

Hvilke data sendes med over fra DanDomain til FlexPOS?

Produktinfo:

Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status.

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS-kasseapparatet til webshoppen?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Integration til både DanDomain-webshop og e-conomic?

Vi har også løsninger hvor DanDomain er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS-kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via enten www.e-gate.dk eller www.IEX.dk. Begge integrationer sørger for at DanDomain er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som det tredjeben i løsningen. Det giver en rigtig smart kasseløsning, som sikrer at Jeres DanDomain-webshop, e-conomic og Jeres FlexPOS-kasseapparat alle tre snakker sammen 100% og minimere det manuelle tastearbejde. Det giver din virksomhed et unik kassesystem.  

Hvad koster integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og DanDomain-webshoppen?

Vores kasseapparat integration til DanDomain prissættes sammen med hele kasseløsningen. Prisen afhænger nemlig af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for mere info om pris. Ved, ved iAdvice, tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på en kasseløsning for jer. 

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og DanDomain-webshoppen er udviklet af os selv. Vi har egne udviklere siddende, som udvikler for os og for jer. Fordi vi selv udvikler produkterne, kan vi hurtig og nemt fikse små problemer, som måtte opstå, både under opstarten eller senere når integrationen er i drift.

 

Hvem benytter den i dag?

Kasseløsningen med systemerne der snakker samme benyttes i dag af flere butikker med FlexPOS-kasseapparat og DanDomain-webshop. Heriblandt nogle af Danmarks største børnewebshops som www.hoppeloppe.dk og www.noahogvictoria.dk, www.finurlig.dk. Sammen med dem har vi udviklet på integrationenen igennem flere år, hvilket betyder at vores kassesysten bliver bedre og bedre.

Workflows-illustrationer

Forklaring på Workflow 1-1:

I workflow 1-1 styrer DanDomain-webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer/produktdata og stykantal mv. sendes via vores DanDomain integration over til FlexPOS-kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DanDomain integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

dandomain workflow1

Forklaring på Workflow 2:

I Workflow 2 styrer DanDomain-webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i economic. Alle varer sendes fra DanDomains egen e-conomic-integration over til e-conomic og herefter sendes de videre til FlexPOS-kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i e-conomics ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

dandomain workflow2

Forklaring på Workflow 3:

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i DanDomain-webshoppen, men ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

dandomain workflow3

Forklaring på Workflow 4:

I workflow 4 styrer DanDomain-webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageretg på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

dandomain workflow4