FlexPOS kasseapparat
til Magento

Magento kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af Magento Webshoppen og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med en samlet løsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange - netop fordi butik og hjemmeside samarbejder.

Magento Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har i dag mere end 600 kunder der kører på vores FlexPOS-løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del kunder, der benytter sig af vores Magento integration.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet
og Magento-webshoppen?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og Magento-webshoppen. Har du brug for en kasseløsning som er anderledes? Så kontakt os endelig for flere informationer.

I den første integration styrer Magento jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

I den næste integration styrer Magento også jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via Magentos egen e-conomic-integration over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

I den sidste løsning er lageret placeret i e-conomic, mens Magento styrer jeres produkter/varianter. Alle varer sendes gennem Magentos egen e-conomic integration over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk e-conomics lager ved bogføring af dagens salg og lageret fra e-conomic vises i altid i webshoppen.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til Magento-webshoppen?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra Magento-webshoppen
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra Magento

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Stregkode

- Adgang

- Salgspris

Workflows

Hvad med integration til både min Magento webshop
og e-conomic?

Vi har også løsninger, hvor Magento webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via Magentos egen e-conomic integration kombineret med vores integration. 

Det giver en rigtig smart kasseløsning som sikrer at jeres Magento-webshop, e-conomic og Jeres kasseapparat alle tre snakker 100 % sammen - og minimere tastearbejdet for dig i din virksomhed.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kasseløsning, der matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres Magento webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores Magento integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via Magento integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.
Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres Magento webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra Magento over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem Magento og økonomisystem er en tredjeparts integration.

 

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i Magento, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres Magento webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem Magento og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem FlexPOS kasseapparat og Magento-webshoppen er udviklet af os selv, iAdvice. 

Vi har vores egne udviklere siddende, det betyder at vi altid hurtig og nemt kan rette op på små problemer, som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.