Kasseapparat til Magento

flexpos kasseapparat video

Magento Kasseapparat - FlexPOS

Magento kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af Magento Webshoppen og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med en samlet løsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange - netop fordi butik og hjemmeside samarbejder.

Magento Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har idag mere end 400 kunder der kører på vores FlexPOS-løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del kunder, der benytter sig af vores Magento integration.

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og Magento-webshoppen?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og Magento-webshoppen. Har du brug for en kasseløsning som er anderledes? Så kontakt os endelig for flere informationer. 

  • Magento styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.
  • Magento styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via Magentos egen e-conomic-integration over til e-conomic - og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.
  • Magento styrer Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes gennem Magentos egen e-conomic-integration over til e-conomic - og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk e-conomics lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i altid i webshoppen.

Hvilke data sendes med over fra webshoppen til kasseapparatet?

Produktinfo:

Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status.

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS til Magento?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvad med integration til både min Magento-webshop og e-conomic?

Vi har også løsninger, hvor Magento webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via Magentos egen e-conomic integration kombineret med vores integration. Det giver en rigtig smart kasseløsning som sikrer at Jeres Magento-webshop, e-conomic og Jeres kasseapparat alle tre snakker 100 % sammen - og minimere tastearbejdet for dig i din virksomhed.

Hvad koster integrationen mellem FlexPOS og Magento?

Vores kasseapparat integration til Magento prissættes sammen med hele løsningen. Prisen afhænger nemlig af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for et gratis og uforpligtende tilbud på en kassesystem til din virksomhed.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem FlexPOS-kasseapparat og Magento-webshoppen er udviklet af os selv, iAdvice. Vi har vores egne udviklere siddende, det betyder at vi altid hurtig og nemt kan rette op på små problemer, som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.

 

Hvem benytter den i dag?

Integrationen benyttes i dag af flere butikker med kasseapparat og Megento-webshop, heriblandt en af de førende webshops for børnetøj.

 

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1-1

I workflow 1-1 styrer Magento-webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via vores integration over til FlexPOS kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via integrationen.

Magento workflow1

Forklaring på Workflow 2

I workflow 2 styrer Magento-webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes via Magentos egen e-conomic-integration over til e-conomic, og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk e-conomics lager når I bogfører dagens salg, og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

magento workflow2

Forklaring på Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker, som har lagerstyring i deres webshop, men ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen og varer og priser sendes automatisk til FlexPOS kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

magento workflow3

Forklaring på Workflow 4:

I workflow 4 styrer Magento-webshoppen Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

magento workflow4