FlexPOS kasseapparat
til ScanNet

ScanNet kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af ScanNet Webshoppen og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med en samlet løsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange.

ScanNet Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har flere end 600 kunder der benytter sig af vores FlexPOS kasseløsning med integration til økonimisystemer samt webshops. Idag har vi mange kunder der benytter sig af vores løsning med ScanNet integration til deres kasseløsning, som her iblandt også er vores FlexPOS kasseapparat.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS og ScanNet?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS kasseapparatet og ScanNet webshoppen. 

Har du brug for en kasseløsning som er anderledes så kontakt os endelig for mere info, vi arbejder på at lave den bedst mulige løsning for din virksomhed.

I den første integration styrer ScanNet jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

I den næste integration styrer ScanNet også jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via ScanNets egen e-conomic integration over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

I den sidste løsning er lageret placeret i e-conomic, mens ScanNet styrer jeres produkter/varianter. Alle varer sendes gennem ScanNets egen e-conomic integration over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk e-conomics lager ved bogføring af dagens salg og lageret fra e-conomic vises altid i webshoppen.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til ScanNet-webshoppen?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra ScanNet-webshoppen
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra ScanNet

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Kostpris

- Adgang

- Salgspris

- Stregkode

Workflows

Integration til både ScanNet webshop og e-conomic?

Vi har også kasseløsninger, hvor ScanNet-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores kassesystem. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via ScanNets egen e-conomic integration kombineret med vores integration.

Det giver en rigtig smart løsning som sikrer at Jeres ScanNet-webshop, e-conomic og Jeres kasseapparat alle tre snakker 100 % sammen - og minimere tastearbejdet i din virksomhed.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en kasseløsning, som matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres ScanNet webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores ScanNet integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via ScanNet integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

 

Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres ScanNet webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra ScanNet over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem ScanNet og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i ScanNet, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres ScanNet webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem ScanNet og økonomisystem er en tredjeparts integration.

%MCEPASTEBIN%

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem FlexPOS-kasseapparat og ScanNet-webshoppen er udviklet af os selv. Vi har egne udviklere siddende, som udvikler på vores kasseløsninger. 

Det betyder at vi hurtig og nemt kan fikse små problemer, der kunne opstå under opstarten eller senere når kasseløsningen er i drift. 

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU