Kasseapparat til ScanNet

flexpos kasseapparat video

ScanNet Kasseapparat - FlexPOS

ScanNet kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af ScanNet Webshoppen og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med en samlet løsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange.

ScanNet Kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har flere end 400 kunder der benytter sig af vores FlexPOS kasseløsning med integration til økonimisystemer samt webshops. Idag har vi mange kunder der benytter sig af vores løsning med ScanNet integration til deres kasseløsning, som her iblandt også er vores FlexPOS kasseapparat. 

Hvordan fungerer integrationen mellem Flex-POS og ScanNet?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS kasseapparatet og ScanNet webshoppen. Har du brug for en kasseløsning som er anderledes så kontakt os endelig for mere info, vi arbejder på at lave den bedst mulige løsning for din virksomhed. 

  • ScanNet styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.
  • ScanNet styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via ScanNets egen e-conomic-integration over til e-conomic - og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.
  • ScanNet styrer Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes gennem ScanNets egen e-conomic-integration over til e-conomic - og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk e-conomics lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i altid i webshoppen.

 

Hvilke data sendes med over fra ScanNet webshoppen til kasseapparatet?

 

Produktinfo:

Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status.

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS til ScanNet?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration. 

Integration til både ScanNet webshop og e-conomic?

Vi har også kasseløsninger, hvor ScanNet-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores kassesystem. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via ScanNets egen e-conomic integration kombineret med vores integration. Det giver en rigtig smart løsning som sikrer at Jeres ScanNet-webshop, e-conomic og Jeres kasseapparat alle tre snakker 100 % sammen - og minimere tastearbejdet i din virksomhed.

Hvad koster integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet og ScanNet webshoppen?

Vores kasseapparat integration til ScanNet prissættes sammen med hele kasseløsningen, prisen afhænger nemlig af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for et tilbud med prisen på den løsning som du ønsker. Du har altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem FlexPOS-kasseapparat og ScanNet-webshoppen er udviklet af os selv. Vi har egne udviklere siddende, som udvikler på vores kasseløsninger. Det betyder at vi hurtig og nemt kan fikse små problemer, der kunne opstå under opstarten eller senere når kasseløsningen er i drift. 

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

I workflow 1 styrer Scannet-webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via ScanNet integrationen vi har udarbejdet, over til kasseappartet. Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende, således at lageret altid er fuldt opdateret.

scannet workflow1

Forklaring på Workflow 2:

I workflow 2 styrer ScanNet webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes via ScanNets egen e-conomic integration over til e-conomic, og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk e-conomics´s lager, og lageret fra e-conomic vises så i webshoppen.

scannet workflow2

Forklaring på Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker, som har lagerstyring i deres webshop, men ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen hvorefter varer og priser automatisk sendes til FlexPOS-kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse - som helt automatisk - sendes til e-conomic hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

scannet workflow3

Forklaring på Workflow 4

I workflow 4 styrer ScanNet webshoppen Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

scannet workflow4