Kasseapparat til Shopify

flexpos kasseapparat video

Shopify Kasseapparat - FlexPOS

Shopify kasseapparat henvender sig til Shopify webshop-ejere, som benytter sig af deres CMS systemet, og samtidig ønsker et moderne POS-kasseapparat med FlexPOS software i en fysisk butik. Ved hjælp af FlexPOS-kasseapparatet, kan du samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i en samlet løsning. Masteren for lageret/lagerstyringen kan placeres der hvor du ønsker det. Hvad enten det er økonomisystemet såsom e-conomic, Shopifys eget lagersystem, eller endda i FlexPOS. Med vores integration kan du styre lageret således, at hver enhed (webshop og kasseapparat) benytter det samme lager, således at du undgår at sælge den samme varer 2 forskellige steder.

Vi har idag flere end 400 kunder, som benytter vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del der kører med Shopify løsningen.

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS og Shopify?

Opsætningen af integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og Shopify-webshoppen kan sættes op på flere forskellige måder, afhængig af dine behov og ønsker til lagerstyringen. Har du et andet behov, end de i forvejen beskrevende løsninger, så kontakt os endelig for mere information, så tager vi gerne et kig på det.

  • Shopify styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er ligeledes placeret i Shopify. Alle varer sendes direkte fra Shopify over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i Shopify efterfølgende vha. vores integration.
  • Shopify styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • Shopify styrer Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

Hvilke data sendes med over fra Shopify-webshoppen til FlexPOS-kasseapparatet?

Produktinfo:

Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status.

Hvilke data sendes med over fra kasseapparatet til webshoppen?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvad med integration mellem Shopify og e-conomic?

Vi har også kørende kasseløsninger, hvor Shopify-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS-kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men dette kan løses via. tredjeparts integrationer. Integrationen sørger for, at Shopify-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som den tredje del i kassesystemet. Det giver en rigtig smart løsning, som sikrer at Jeres Shopify-webshop, e-conomic og FlexPOS-kasseapparat alle 3 snakker sammen 100% og minimerer en stor del af det manuelle tastearbejde, samtidig med, at det sikrer jer 100 % sporbarhed af jeres logistik.

Hvad koster integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og Shopify-webshoppen?

Vores kasseapparat integration til Shopify prissættes sammen med hele løsningen. Prisen afhænger nemlig af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for mere information. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på jeres kasseløsning.

Hvem har udviklet Shopify integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og Shopify-webshoppen er udviklet af os selv, her i iAdvice. Vi har vores eget udviklerteam siddende, som udvikler og er klar til at supporte vores integrationer, når kasseløsningen er sat op ved jer. Det at have vores eget udviklerteam gør, at vi altid hurtigt og nemt kan fikse eventuelle småproblemer, som måtte opstå.

Workflows-illustrationer

Forklaring på Workflow 1-1:

I workflow 1-1 er Shopify webshoppen master for Jeres produkter, varianter og lager. Alle varer og varedata sendes via. vores integration over til FlexPOS-kasseapparatet. Når der bliver foretaget et Salg på kasseapparatet justeres lageret automatisk i Shopify. Via. tredjeparts integration mellem Shopify og e-conomic, kan i sende varesalg foretaget på webshoppen over til e-conomic.

economic kasseapparat Workflow1

Forklaring på Workflow 2:

I Workflow 2 er Shopify ligeledes ligeledes Master for Jeres produkter og varianter. Du opretter alle dine produkter og varianter i din webshop sammen med seotekster, billeder mv. som du er vant til. Alle varerne sendes derefter via. integrationen direkte over fra Shopify til e-conomic. E-conomic vil være master for lagerstyringen, via. e-conomics lagermodul. Efterfølgende sendes varedataene videre til FlexPOS-kasseapparatet, via. vores egen integration. Forekommer der salg på kasseapparatet justeres lageret automatisk ovre i e-conomic. I e-conomic vil det daglige salg ligeledes blive bogført.

economic kasseapparat Workflow2

Forklaring på Workflow 3:

Workflow 3 er for de butikker som vil beholde deres lagerstyring i deres Shopify-webshopp, men som ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen, som du har været vant til. Varernes priser og tekster mv. sendes herefter automatisk til FlexPOS-kasseapparatet via. vores integration. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

economic kasseapparat Workflow3

Forklaring på Workflow 4:

I workflow 4 styrer du dine produkter/varianter samt lager i din Shopify webshop. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageretg på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

economic kasseapparat Workflow4