FlexPOS kasseapparat
til Shopify

Shopify kasseapparat henvender sig til Shopify webshop-ejere, som benytter sig af deres CMS systemet, og samtidig ønsker et moderne POS-kasseapparat med FlexPOS software i en fysisk butik. 

Ved hjælp af FlexPOS-kasseapparatet, kan du samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i en samlet løsning. Masteren for lageret/lagerstyringen kan placeres der hvor du ønsker det. 

Hvad enten det er økonomisystemet såsom e-conomic, Shopifys eget lagersystem, eller endda i FlexPOS. Med vores integration kan du styre lageret således, at hver enhed (webshop og kasseapparat) benytter det samme lager, således at du undgår at sælge den samme varer 2 forskellige steder.

Vi har i dag flere end 600 kunder, som benytter vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del der kører med Shopify løsningen.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet
og Shopify?

Opsætningen af integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og Shopify-webshoppen kan sættes op på flere forskellige måder, afhængig af dine behov og ønsker til lagerstyringen. Har du et andet behov, end de i forvejen beskrevne løsninger, så kontakt os endelig for mere information, så tager vi gerne et kig på det.

I den første integration styrer Shopify jeres produkter/varianter, og lageret er ligeledes placeret i Shopify. Alle varer sendes direkte fra Shopify over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i Shopify efterfølgende vha. vores integration.

I den næste integration styrer Shopify også jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den sidste løsning er lageret placeret i e-conomic, mens Shopify styrer jeres produkter/varianter. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til Shopify-webshoppen?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra Shopify-webshoppen
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra Shopify

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Kostpris

- Adgang

- Salgspris

- Stregkode

Workflows

Hvad med integration til både min Shopify webshop
og e-conomic?

Vi har også kørende kasseløsninger, hvor Shopify-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS-kasseapparat. 

Dette giver nogle ekstra udfordringer, men dette kan løses via. tredjeparts integrationer. Integrationen sørger for, at Shopify-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som den tredje del i kassesystemet. 

Det giver en rigtig smart løsning, som sikrer at Jeres Shopify-webshop, e-conomic og FlexPOS-kasseapparat alle 3 snakker sammen 100% og minimerer en stor del af det manuelle tastearbejde, samtidig med, at det sikrer jer 100 % sporbarhed af jeres logistik.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kasseløsning, der matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres Shopify webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores Shopify integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via Shopify integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

 

 

Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres Shopify webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra Shopify over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem Shopify og økonomisystem er en tredjeparts integration.

 

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i Shopify, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres Shopify webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem Shopify og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og Shopify-webshoppen er udviklet af os selv, her i iAdvice. 

Vi har vores eget udviklerteam siddende, som udvikler og er klar til at supporte vores integrationer, når kasseløsningen er sat op ved jer. 

Det at have vores eget udviklerteam gør, at vi altid hurtigt og nemt kan fikse eventuelle småproblemer, som måtte opstå.