FlexPOS kasseapparat
til SmartWeb

Smartweb kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af Smartwebs Webshopsløsning og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med en samlet løsning kan du samle lageret for hver enhed, så den samme vare ikke kan blive solgt to gange.

Smartweb Kasseapparatet kan ligeledes integreres direkte til økonomisystemerne - e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har idag mere end 600 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del der kører med Smartweb løsningen.

flexpos_kasseapparat_video.png

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til SmartWeb-webshoppen?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration. På den måde har du hele tiden styr på dit lager.

Hvilke ting synkroniseres fra SmartWeb-webshoppen
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra SmartWeb

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Kostpris

- Adgang

- Salgspris

- Stregkode

Workflows

Integration til både SmartWeb og e-conomic?

Vi har også kasseløsninger hvor SmartWeb webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via SmartWebs egen e-conomic integration kombineret med vores integration. 

Det giver en rigtig smart løsning som sikrer at Jeres SmartWeb webshop, e-conomic og Jeres kasseapparat alle tre 100% snakker med hinanden og minimere tastearbejde for dig.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en kasseløsning, som matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres SmartWeb webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores SmartWeb integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via SmartWeb integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

 

Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres SmartWeb webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra SmartWeb over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem SmartWeb og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i SmartWeb, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres SmartWeb webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem SmartWeb og økonomisystem er en tredjeparts integration.

%MCEPASTEBIN%

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS Kasseapparat og SmartWeb Webshoppen er udviklet af iAdvice selv. Vi har egne udviklere sidende som udvikler på vores kasseløsninger. 

Det betyder for dig, at vi altid hurtigt og nemt kan fikse små problemer som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.

Hvem benytter den i dag?

Integrationen benyttes i dag af flere butikker med kasseapparat og SmartWeb webshop, heriblandt en af de førende webshops for børnetøj www.krutter.dk og www.Grevernesgolfshop.dk

Kundereferencer
og kundecases

Vi har mange glade kunder, der både benytter SmartWeb og vores kasseapparat hver eneste dag. Du er mere end velkommen til at kontakt dem uden videre for at høre mere om deres erfaringer med deres FlexPOS kasseapparat med integration til SmartWeb.

Lars Juhl Jensen

"Vi skiftede til iAdvice efter vi havde prøvet et andet system, som aldrig kom til at virke sammen med vores webshop. Det er vigtig for os, at lageret hele tiden er opdateret, når vi sælger varer på hjemmesiden og i butikken samtidig. Vi fik anbefalet iAdvice, og systemet virkede bare fra dag et!

I dag er vores lager hele tiden fuld opdateret, og vores kasseapparat håndterer både fysisk- samt webshop salg på en og samme tid. Herudover er iAdvice altid til at få fat på, uanset tidspunktet, hvis der er opstået et problem eller når vi ændrer i vores processer. Vi er rigtig glade for vores valg af iAdvice som kasseleverandør."

"Fantastisk firma! Hjalp os da vi var helt nede efter ekstrem dårlig oplevelse hos andet firma. Super forståelse og support for vores ønsker. Står til rådighed når jeg har brug for det.

Savner du et system der virker Hver gang og en support der faktisk hjælper dig? Så er du kommet til det rigtige sted!"
Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU