Kasseapparat til SmartWeb

flexpos kasseapparat video

Smartweb Kasseapparat - FlexPOS

Smartweb kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af Smartwebs Webshopsløsning og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med en samlet løsning kan du samle lageret for hver enhed, så du ikke sælger den samme varer 2 gange. 

Smartweb Kasseapparatet kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dynamics NAV, Dynamics C5 eller Dinero.

Vi har idag 100 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del der kører med Smartweb løsningen.

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og SmartWEB-webshoppen?

Vi kan tilbyde mange former for integrationer til SmartWeb og vi har mange butikker i drift idag. Butikker som idag med stor succes bruger SmartWeb kombineret med vores FlexPOS kasseapparat.

Hvilke data sendes med over fra SmartWeb webshoppen til kasseapparatet?

Produktinfo: Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status

Hvilke data sendes med over fra kasseapparatet til SmartWeb webshoppen?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvad med integration til både min SmartWeb webshop og e-conomic?

Vi har også løsninger hvor SmartWeb webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses via SmartWebs egen e-conomic integration kombineret med vores integration Det giver en rigtig smart løsning som sikrer at Jeres SmartWeb webshop, e-conomic og Jeres kasseapparat alle 3 100% snakker med hinanden og minimere masser af tastearbejde.

Hvad koster integrationen mellem kasseapparatet og SmartWeb webshoppen?

Vores kasseapparat integration til SmartWeb prissættes sammen med hele løsningen, prisen afhænger nemlig af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for mere info om pris.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS Kasseapparat og SmartWeb Webshoppen er udviklet af iAdvice selv, vi har egne udviklere sidende som udvikler for os, det at have egne udviklere i huset gør at vi altid hurtigt og nemt kan fikse små problemer som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.

Virker Jeres integration nu også som i skriver?

Integrationen virker som beskrevet på siden her. Og der vil helt sikkert også være ting, som vi har glemt at nævne samt være kommet nye funktioner til siden denne tekst er skrevet.

Hvem benytter den i dag?

Integrationen benyttes i dag af flere butikker med kasseapparat og SmartWeb webshop, heriblandt en af de førende webshops for børnetøj www.krutter.dk og www.Grevernesgolfshop.dk

 

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1:

I workflow 1 styrer SmartWeb webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via vores egen SmartWeb integration ned på kassen. Salg på kassen justeres automatisk i webshoppen efterfølgende via integrationen.

smartweb workflow1

Forklaring på Workflow 2:

I workflow 2 styrer SmartWeb webshoppen jeres produkter/varianter og lageret er placeret i economic. Alle varer sendes SmartWebs egen e-conomic integration over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen justeres automatisk i e-conomics lager, og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

smartweb workflow2

Forklaring på Workflow 3:

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i deres webshop, men ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen og varer og priser sendes automatisk til FlexPOS kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

smartweb workflow3

Forklaring på Workflow 4:

I workflow 4 styrer SmartWeb webshoppen jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via den integration vi selv har udviklet.

smartweb workflow4