FlexPOS kasseapparat
til WooCommerce

Vores FlexPOS kasseløsning kan samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i én samlet løsning. 

Med en samlet kasseløsning der dækker over alle 3 platforme, kan du sørge for, at få automatiseret en del af de manuelle processor i den hverdag, samt få fuld styr på dit lager. Produkterne skal kun oprettes én gang, og skal benytte én fælles lagersystem. På denne måde trække henholdsvis webshop og fysisk butik på samme lagerbeholdning, som altid er opdateret.

FlexPOS kasseløsningen bliver i dag benyttet af flere end 600 glade kunder, som hver især har integration til deres regnskabsprogrammer & webshop. En stor del af dem kører på vores WooCommerce kasseløsning.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet
og WooCommerce?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS kasseapparatet og WooCommerce-webshoppen. Har du brug for en løsning, som er anderledes, så kontakt os endelig for mere info.

I den første integration styrer WooCommerce jeres produkter og varianter, og lageret er ligeledes placeret i WooCommerce. Alle jeres varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i WooCommerce efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den næste integration styrer WooCommerce også jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

I den sidste løsning styrer e-conomic jeres produkter & lager. Via. vores e-conomic integration til kasseapparatet henter vi alle produkterne ned, klar til salg. Bliver der foretaget salg på kasseappratet sendes salg & lagertræk retur til e-conomic, således at lageret forbliver opdateret. 

Ved hjælp af en integration fra vores tredjepart e-gate eller iex, kan produkterne ligeledes trækkes fra e-conomic til WooCommerce webshoppen. Således at produkterne kan sælges på webshoppen. 

Webordrene inkusiv lagertræk bliver derefter sendt retur til e-conomic, så lageret igen er fuld opdateret og begge platforme benytter samme lager.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til WooCommerce?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra WooCommerce
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra WooCommerce

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Stregkode

- Adgang

- Salgspris

Workflows

Hvad med integration til både min WooCommerce webshop
og e-conomic?

Vi har løsninger hvor WooCommerce-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS-kasseapparat. 

Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses enten via www.e-gate.dk eller www.IEX.dk. Begge integrationer sørger for at WooCommerce-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som den tredje del af vores kasseløsning.

Det giver et rigtig smart kassesystem, som sikrer at Jeres WooCommerce webshop, e-conomic og kasseapparat alle 3 snakker sammen 100% og minimerer masser af det manuelle tastearbejde, hvilket vil spare dig for tid og penge.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kasseløsning, der matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 er lageret placeret i Jeres WooCommerce webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Alle varer, produktdata, stykantal mv. sendes via vores WooCommerce integration over til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via WooCommerce integrationen. Således at dit lager altid vil være opdateret.

 
 
 
 
 
Workflow 2

I Workflow 2 er lageret placeret i Jeres økonomisystem, mens Jeres WooCommerce webshop styrer produkter og varianter.

Alle varer sendes fra WooCommerce over til økonomisystemet, hvorefter de sendes videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret i økonomisystemet ved bogførelse af dagens salg. Lageret fra Jeres økonomisystem vises også i webshoppen.

Integrationen mellem WooCommerce og økonomisystem er en tredjeparts integration.

 

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som har lagerstyring i WooCommerce, men ikke har behov for lager og statistik i deres økonomisystem.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen. Varer og priser sendes automatisk til FlexPOS-kasseapparatet.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse som helt automatisk sendes til Jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.


 

 

 

Workflow 4

I workflow 4 er lageret placeret i Jeres WooCommerce webshop, hvor i også styrer Jeres produkter og varianter.

Produkter, priser og lagerantal bliver derefter sendt over i Jeres økonomisystem, hvorfra de bliver sendt videre til FlexPOS-kasseapparatet.

Dette sikrer at i får lager og statstik med over i økonomisystemet, i modsætning til ved Workflow 3, hvor alt bliver sendt direkte hen til FlexPOS-kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem WooCommerce og økonomisystem er en tredjeparts integration.

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og WooCommerce-webshoppen er udviklet af os selv. 

Vi har egne udviklere siddende, som udvikler for os. Det at have egne udviklere gør at vi altid hurtigt og nemt kan fikse små problemer, som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.