Kasseapparat til WooCommerce

flexpos kasseapparat video

WooCommerce Kasseapparat

FlexPOS henvender sig til retail virksomheder der ønsker et moderne kasseapparat med FlexPOS, samtidig med de benytter en WooComemrce webshop. Med iAdvices kasseløsning fra FlexPOS kan du samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i en samlet løsning. Du kan selv vælge om lageret skal ligge i WooCommerce, FlexPOS eller dit økonomisystem. Med en samlet kasseløsning med alle disse 3 parter, kan du sørge for, at du ikke sælger den samme varer 2 gange, altså både i webshoppen og den fyiskebutik.

Vi har idag mere end 400 kunder der kører på vores FlexPOS kasseløsning med integration til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Herunder en del der kører med WooCommerce.

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS og WooCommerce?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS-kasseapparatet og WooCommerce-webshoppen. Har du brug for en løsning, som er anderledes, så kontakt os endelig for mere info.

  • WooCommerce-webshoppen styrer Jeres produkter & varianter, og lageret er ligeledes placeret i WooCommerce. Alle jeres varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i WooCommerce efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • WooCommerce styrer Jeres produkter/varianter, og lageret er placeret i webshoppen. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i webshoppen efterfølgende via DWI modulet og den integration vi selv har udviklet.
  • WooCommerce styrer Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Alle varer sendes via e-gate.dk eller iex.dk over til e-conomic og herefter sendes de videre til kasseapparatet. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

Hvilke data sendes med over fra WooCommerce-webshoppen til FlexPOS-kasseapparatet?

Produktinfo:

Produktnr, Navn, Salgspris, Kostpris, Varegruppe, Status.

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS-kasseapparatet til WooCommerce-webshoppen?

Alle salg (både normale salg og retursalg) på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Integration til både WooCommerce og e-conomic?

Vi har løsninger hvor WooCommerce-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS-kasseapparat. Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses enten via www.e-gate.dk eller www.IEX.dk. Begge integrationer sørger for at WooCommerce-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som den tredje del af vores kasseløsning. Det giver et rigtig smart kassesystem, som sikrer at Jeres WooCommerce-webshop, e-conomic og kasseapparat alle 3 snakker sammen 100% og minimerer masser af det manuelle tastearbejde, hvilket vil spare dig for tid og penge.

Hvad koster integrationen mellem FlexPOS-kasseapparatet og WooCommerce-webshoppen?

Vores kasseapparat integration til WooCommerce prissættes sammen med hele løsningen. Prisen afhænger nemlig af hvor lageret placeres i løsningen. Kontakt derfor vores salgsafdeling for mere information. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på jeres løsning.

Hvem har udviklet WooCommerce integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og WooCommerce-webshoppen er udviklet af os selv. Vi har egne udviklere siddende, som udvikler for os. Det at have egne udviklere gør at vi altid hurtigt og nemt kan fikse små problemer, som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.

Workflows-illustrationer

Forklaring på Workflow 1-1:

I workflow 1-1 styrer i Jeres produkter, varianter og lager i WooCommerce webshoppen. Alle varer og varedata sendes via. WooCommerce over til økonomisystemet e-conomic. Herefter sendess dataene videre til FlexPOS-kasseapparatet. Når der bliver foretaget et Salg på kassen justeres lageret på webshoppen efterfølgende helt automatisk, via den integration vi selv har udviklet mellem WooCommerce og FlexPOS.

economic kasseapparat Workflow1

Forklaring på Workflow 2:

I Workflow 2 styrer du ligeledes dine produkter samt varianter i din WooCommerce webshop. Du opretter altså dine produkter og varianter i din webshop, som du er vant til. Alle varerne sendes via. integration direkte over fra WooCommerce til e-conomic, hvor du ligeledes vil have dit lager. Efterfølgende sendes varedataene videre til FlexPOS-kasseapparatet. Forekommer der salg på kasseapparatet justeres lageret automatisk ovre i e-conomics, hvor det daglige salg vil blive bogført. Lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

economic kasseapparat Workflow2

Forklaring på Workflow 3:

Workflow 3 er for de butikker som vil beholde deres lagerstyring i deres WooCommerce-webshopp, men som ikke har behov for lager/statistik i e-conomic. Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen, som du har været vant til. Varernes priser og tekster mv. sendes herefter automatisk til FlexPOS-kasseapparatet via. vores integration. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

economic kasseapparat Workflow3

Forklaring på Workflow 4:

I workflow 4 styrer du dine produkter/varianter samt lager i din WooCommerce webshop. Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

economic kasseapparat Workflow4