FlexPOS kasseapparat
til WooCommerce

Vores FlexPOS kasseløsning kan samle din webshop, økonomisystem og kasseapparat i én samlet løsning. 

Med en samlet kasseløsning der dækker over alle 3 platforme, kan du sørge for, at få automatiseret en del af de manuelle processor i den hverdag, samt få fuld styr på dit lager. Produkterne skal kun oprettes én gang, og skal benytte én fælles lagersystem. På denne måde trække henholdsvis webshop og fysisk butik på samme lagerbeholdning, som altid er opdateret.

FlexPOS kasseløsningen bliver i dag benyttet af flere end 600 glade kunder, som hver især har integration til deres regnskabsprogrammer & webshop. En stor del af dem kører på vores WooCommerce kasseløsning.

flexpos_kasseapparat_video.png

Hvordan fungerer integrationen mellem FlexPOS kasseapparatet
og WooCommerce?

Vi kan tilbyde 3 former for integration mellem FlexPOS kasseapparatet og WooCommerce-webshoppen. Har du brug for en løsning, som er anderledes, så kontakt os endelig for mere info.

I den første integration styrer WooCommerce jeres produkter og varianter, og lageret er ligeledes placeret i WooCommerce. Alle jeres varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet. Salg på kassen opdaterer automatisk lageret i WooCommerce efterfølgende vha. DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

I den næste integration styrer WooCommerce også jeres produkter/varianter og lageret er placeret i e-conomic. Salg på kassen opdaterers i e-conomics´s lager ved bogføring af dagens salg - og lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

I den sidste løsning styrer e-conomic jeres produkter & lager. Via. vores e-conomic integration til kasseapparatet henter vi alle produkterne ned, klar til salg. Bliver der foretaget salg på kasseappratet sendes salg & lagertræk retur til e-conomic, således at lageret forbliver opdateret. 

Ved hjælp af en integration fra vores tredjepart e-gate eller iex, kan produkterne ligeledes trækkes fra e-conomic til WooCommerce webshoppen. Således at produkterne kan sælges på webshoppen. 

Webordrene inkusiv lagertræk bliver derefter sendt retur til e-conomic, så lageret igen er fuld opdateret og begge platforme benytter samme lager.

Synkroniseringer

Hvilke data sendes med over fra FlexPOS kasseapparatet
til WooCommerce?

 Alle salg, både normale og retursalg, på kasseapparatet vil automatisk blive justeret i webshoppens lager via vores integration.

Hvilke ting synkroniseres fra WooCommerce
til FlexPOS kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra WooCommerce

Produktinfo:

- Produktnr

- Vejl. Pris

- Varegruppe

- Navn

- Stregkode

- Adgang

- Salgspris

Workflows

Hvad med integration til både min WooCommerce webshop
og e-conomic?

Vi har løsninger hvor WooCommerce-webshoppen er koblet sammen med både e-conomic og vores FlexPOS-kasseapparat. 

Dette giver nogle ekstra udfordringer, men det løses enten via www.e-gate.dk eller www.IEX.dk. Begge integrationer sørger for at WooCommerce-webshoppen er koblet sammen med e-conomic, og derfra kobler vi så vores FlexPOS-kasseapparat på, som den tredje del af vores kasseløsning.

Det giver et rigtig smart kassesystem, som sikrer at Jeres WooCommerce webshop, e-conomic og kasseapparat alle 3 snakker sammen 100% og minimerer masser af det manuelle tastearbejde, hvilket vil spare dig for tid og penge.

Nedenfor kan du se de forskellige workflows for integrationerne. Prisen på løsningerne afhænger af hvor lageret er placeret og hvad du helt præcis ønsker at få ud af din løsning. 

Kontakt os derfor for at få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet kasseløsning, der matcher netop jeres behov.

Workflow 1

I workflow 1 styrer WooCommerce webshoppen Jeres produkter/varianter og lageret er placeret i webshoppen.

Alle varer sendes via vores egen WooCommerce integration ned på kassen.

Salg på kassen justeres automatisk i webshoppen efterfølgende via integrationen.

 
Workflow 2

I Workflow 2 styrer du ligeledes dine produkter samt varianter i din WooCommerce webshop.

Du opretter altså dine produkter og varianter i din webshop, som du er vant til. Alle varerne sendes via. integration direkte over fra WooCommerce til e-conomic, hvor du ligeledes vil have dit lager.

Efterfølgende sendes varedataene videre til FlexPOS-kasseapparatet. Forekommer der salg på kasseapparatet justeres lageret automatisk ovre i e-conomics, hvor det daglige salg vil blive bogført. Lageret fra e-conomic vises i webshoppen.

Integrationen mellem webshoppen og økonomisystem er en tredjeparts integration.

 

Workflow 3

Workflow 3 er for de butikker som vil beholde deres lagerstyring i deres WooCommerce-webshopp, men som ikke har behov for lager/statistik i e-conomic.

Alle varer oprettes og vedligeholdes i webshoppen, som du har været vant til. Varernes priser og tekster mv. sendes herefter automatisk til FlexPOS-kasseapparatet via. vores integration.

Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Workflow 4

I workflow 4 styrer du dine produkter/varianter samt lager i din WooCommerce webshop.

Alle varer sendes direkte fra webshoppen over i kasseapparatet.

Salg på kassen justerer automatisk lageret på webshoppen efterfølgende via DWI-modulet og den integration vi selv har udviklet.

Integrationen mellem webshoppen og økonomisystem er en tredjeparts integration.

 

Hvem har udviklet integrationen?

Integrationen mellem vores FlexPOS-kasseapparat og WooCommerce-webshoppen er udviklet af os selv. 

Vi har egne udviklere siddende, som udvikler for os. Det at have egne udviklere gør at vi altid hurtigt og nemt kan fikse små problemer, som måtte opstå under opstart eller senere når integrationen er i drift.