FlexPOS kasseapparat til virksomheder indenfor servicebranchen
Servicevirksomheder
Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en af vores kassesystemer med eller uden integration?
Ring på Tlf: 31154400 eller benyt kontaktformularen på linket nedenfor.

Kasseapparat til servicebranchen

FlexPOS kasseapparat til servicevirksomheder med indbygget servicemodul.

Vores FlexPOS kasseløsning til servicevirksomheder er bygget til servicebranchen. Løsningen kan kobles op med servicemodul til håndtering af servicesager, samt håndtering og registrering af serienumre, stelnummer og/eller ordrenummer.

Kasseløsningen kan ligeledes integreres med din webshop og/eller økonomisystem.

Vores FlexPOS kasseløsning til servicevirksomheder er bygget til servicebranchen. Løsningen kan kobles op med servicemodul til håndtering af servicesager, samt håndtering og registrering af serienumre, stelnummer og/eller ordrenummer.

Kasseløsningen kan ligeledes integreres med din webshop og/eller økonomisystem.

Servicevirksomheder

  Kasseapparat med servicemodul   
  og registrering af serienumre / stelnumre  

FlexPOS Kasseapparat til
servicevirksomheder

Med et FlexPOS kasseapparat til servicebranchen får du et driftsikkert, stabilt og moderne POS-kasseapparat med specielle funktioner og moduler til servicevirksomheder. Servicebranchen har nogle helt særlige krav til deres kasseapparater, som almindelige detail-kasseløsninger ikke kan håndtere. Men det kan FlexPOS kasseapparaterne.

Af særlige krav til funktioner hos servicevirksomheder er blandt andet håndtering af indleverede varer samt sms funktion. Med vores kasseløsning kan du hurtigt og nemt holde styr på dine kunder indleverede varer. I systemet er det muligt at registrere f.eks. serienummer, stelnummer og/eller ordrenummer, når kunden indleverer sine varer.

Du kan ligeledes registrere præcis hvilken type af varer kunden afleverer. På denne måde har du altid helt styr på hvilke og hvor mange varer, som kunden har indleveret, og som kunden dermed skal have retur, når servicen er klar. Ved hjælp af vores servicemodul kan du ligeledes udsende SMS'er til kunden undervejs, og holde dem opdateret i forhold til deres indlevering.

Kassesystemet til servicevirksomhederne kan ligeledes integreres direkte med økonomisystemerne; e-conomic, Dinero, Visma.net, Visma Business, Microsoft Dynamics BC, Dynamics NAV og Uniconta.

Det er også muligt at integrere kasseapparatet med en eventuel webshop fra DanDomain, SmartWeb, ScanNet, Eventa eller Magento. På denne måde kan du styre dit lager 1 sted, og undgå at sælge den samme varer 2 gange på hver sin platform.

flexpos_kasseapparat_video.png

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til servicevirksomheder.
Her kan blandt andet nævnes iRestore, Det Kongelige Bibliotek, Vanløse Cykelcenter & Frederiksberg Dyreklinik & Spa

Branchespecifikke Funktioner

Servicemodul

Med Servicemodulet kan du blandt andet udfylde et serviceark til afkrydsning i forbindelse med indlevering og reparation direkte på kasseapparatet.

SMS Modul

Med SMS modulet, som er inkluderet i vores servicemodul, kan du udsende en SMS til dine kunder, når eksempelvis varen er repareret og klar til afhentning.

Registrering af Serienumre & Stelnumre

Du har mulighed for at registrere eksempelvis sierienumre, stelnumre mv. på kundens køb af varer.

Registrering af varer ved indlevering

Du kan hurtigt og nemt registrere dine kunders varer og evt. tilbehør ved indlevering. Dermed har du altid styr på, præcis hvad kunden har indleveret.

Stregkodescanner

Med en stregkodescanner tilsat jeres kasseapparat kan du hurtigt og nemt scanne kundens varer ind, og foretage et salg.

Hurtig transaktionstid

Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.

Smart Touchskærm

Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til.

Mulighed for Gavekort

Med et FlexPOS kasseapparat er det muligt at udstede gavekort / tilgodebeviser til dine kunder.

Integrer med dit økonomisystem

Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero).

Integrer med din webshop

Det er muligt at integrere dit kasseapparat med følgende webshops (DanDomain, Smartweb, ScanNet, Magento & Eventa).

Lagerstyring

Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system

Tilkøbsvarer

På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en vare, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer.

Kundedisplay

Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.

MobilePay

Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay.

Mobil Dankort

Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.

Quickinfo Kundeklub

Som supplement til en sund og konkurrencedygtig forretning kan vi i samarbejde med QuickInfo tilbyde dig din helt egen kundeklub, med loyalitetssystem og muligheden for at sende sms’er direkte til dine kunder, samt en masse flere spændende muligheder.