Kasseapparat til Attraktioner


flexpos kasseapparat video

Vi har i dag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til attraktioner. Her kan blandt andet nævnes Tivoli København, Helsingør museerne og Det Kongelige Bibliotek.

FlexPOS Kasseapparat til Attraktioner

Denne FlexPOS løsning henvender sig til virksomheder der lever af at sælge oplevelser. Det kan bl.a. være forlystelsesparker, museer, naturparker med mere. Kasseløsningen tager højde for alle steder, hvor kunden er en besøgende gæst og eventuelt også et medlem.

En af funktionerne i denne FlexPOS kasseløsning er at du selv kan designe billet-teksten så den matcher netop jeres behov. Derudover kan man med FlexPOS’ separate program LabelPrint, selv designe grafik i form af klistermærker, medlemskort eller lignende, som man derefter med en kortprinter, kan lave plastikkort med.

Kassesystemet til attraktioner har også et medlemsmodul som kan tilføjes. Dette gør det muligt at administrere salg og validering af medlemskaber på kasseapparatet. Man kan ved valideringen også se om det pågældende medlemskab er ok, ved at udløbe eller er udløbet.

Attraktioner der sælger oplevelser, har mange kunder fra alle landsdele og fra mange forskellige lande. Med besøgsmodulet er besøgsstatistikken kan man registrere besøgende og på den måde få vigtige data gemt. Kasseekspedienten kan nemt vælge land/postnummer, hvorefter statistikken senere kan ses i administrationsprogrammet BackOffice.

Det er også muligt at oprette visningsgrupper, som gør det muligt kun at få vist specifikke områder i forretningen. Dette er f.eks. meget nyttigt så ekspedienten i slikbutikken ikke ser varerne i souvenirshoppen og omvendt.

Kassesystemet til attraktioner kan ligeledes integreres direkte med økonomisystemerne; e-conomic, Dinero, Visma.net, Visma Business, Microsoft Dynamics BC, Dynamics NAV og Uniconta.

 

Branchespecifikke Funktioner
Funktioner til Attraktioner
FlexPOS Kasseapparat
Billetmodul - Det er nemt at printe billetter på bonprinteren, og du kan selv designe billet-teksten
 
Billetmølle integration - Registrer dine besøgende når de scanner deres billet på billetmøllen ved indgangen
 
Besøgsstatistik - Du kan nemt registrere dine besøgendes hjemland eller postnummer
 
Quicktaster og visningsgrupper - Gør ekspeditionen hurtig og effektiv, samtidigt med at du sparer værdifuld tid
 
Parkér og hent salg - Nemt og simpelt at gemme salg på tværs af ekspeditioner
 
Håndtering af størrelser og varianter - Med FlexPOS har du mulighed for at håndtere størrelser og varianter på dit kasseapparat
 
Hurtig transaktionstid - Den hurtige FlexPOS software i samspil med vores dankortterminaler, sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden, og dermed mindsker du kødannelse
 
Smart Touchskærm - Den smarte touchskærm er yderst brugervenlig og visuel pæn
 
Mulighed for Gavekort - Med FlexPOS kasseapparat er det muligt at udstede gavekort / tilgodebeviser til dine kunder direkte fra kasseapparatet. (Med mulighed for eget plastikkort design)
 
MobilePay - Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay
 
Mobil Dankort - Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort
 
Integrer med dit økonomisystem - Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero)
 
Stregkodescanner - Med en stregkodescanner kan du nemt og hurtigt scanne kundens varer ind, og foretage et salg
 
Prismærker - Med FlexPOS kasseapparatet har du mulighed for at printe prismærker ud direkte fra kassen, som du kan bruge på dine varer
 
Lagerstyring - Der er indbygget lagerstyring i kasseapparatet. (Det kan også lade sig gøre at lægge lagerstyringen i økonomisystemet eller webshoppen i stedet)
 
Kundedisplay - Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.
 
Quickinfo kundeklub - Som supplement til en sund og konkurrencedygtig forretning kan vi i samarbejde med QuickInfo tilbyde dig din helt egen kundeklub, med loyalitetssystem og muligheden for at sende sms’er direkte til dine kunder, samt en masse flere spændende muligheder