Kasseapparat til Genbrugsbutik


flexpos kasseapparat video

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til genbrugsbutikker.
Her kan blandt andet nævnes Røde Kors.

FlexPOS Kasseapparat til Genbrugsbutikker

Denne løsning henvender sig til en Genbrugsbutik. Genbrugsbutikker har nogle helt specielle behov og krav til en kasseløsning. Kasseapparatet skal blandt andet nemt kunne printer prismærker ud i større antal for prissætning af de genbrugsvare der komme ind i butikken.
Med flere end 70 installationer i Genbrugsbutikker har iAdvice et koncept som kan hjælpe jeres butik til at sælge mere med færre ressourcer.

Vi kan som standard håndtere jeres salg og varer. Derudover kan i nemt og hurtigt scanne stregkoder via. en håndscanner, direkte integreret til kasseapparatet.

Integrationen til dit økonomisystem mindsker det manuelle arbejde i form af bilags-håndtering & bogføring utrolig meget, og sparer dig dermed værdifuld tid og penge.

Kassesystemet til Genbrugsbutikker kan ligeledes integreres med økonomisystemerne: e-conomic, Dinero, Uniconta og, Visma Business samt følgende webshops: DanDomain, SmartWeb, Eventa, ScanNet eller Magento og mange andre.

Røde Kors benytter FlexPOS kasseapparatet

Vores FlexPOS kasseapparater løsning er den mest benyttede kasseløsning i Dansk Røde Kors butikkerne. Vi har været med helt fra starten af, og har været medvirkende til at opsætte den bedst tænkelige løsning for Røde Kors butikkerne.

Vi arbejder fortsat på, at give dem den bedste værdi af kasseapparatet ud fra deres behov, og får optimeret deres dagligdag nede i butikkerne. For Røde Kors butikker er der yderligere fri adgang til Salgs oversigter samt mulighed for at integrere til eksempelvis økonomisystemet e-conomic.
Læs et udpluk af vores kundecases fra Røde Kors her
Røde Kors logo

 

Branchespecifikke Funktioner
Funktioner til Genbrugsbutikker
FlexPOS Kasseapparat
Salg pr. bord - Med FlexPOS har du mulighed for at samle flere salg til 1 bord. Således at kunderne kan bestille f.eks. drikkevarer af flere omgange, eller en dessert, og dermed få en samlet regning, når kunden er færdig med at spise.
 
Parker bord - Du kan ligeledes parkere et salg på bordet, og hente salget frem senere hen, hvis kunden ikke ønsker at betale med det samme
 
Betal med det samme - Hvis restauranten eller kunden ønsker at betale for sine ting med det samme, kan dette naturligvis også lade sig gøre
 
Køkkenprint - Køkkenprint modulet gør det muligt at printe madbestillingen ud direkte på bonprinteren i køkkenet, og evt. en bon ud i baren med drikkevarerne. På denne måde undgår du selvskrevne boner, og mindsker fejl
 
Hurtig transaktionstid - Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.
 
Smart Touchskærm - Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til
 
Mulighed for Gavekort - Med FlexPOS kasseapparat er det muligt at udstede gavekort / tilgodebeviser til dine kunder
 
Integrer med dit økonomisystem - Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero)
 
Lagerstyring - Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system
 
Kundedisplay - Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.
 
SMS Kundeklub - Som tilkøbsmodul kan vi tilbyde din helt egen kundeklub, hvor du kan sende SMSer ud til dine kunder, eller have et bonussystem til dine nuværende kunder
 
MobilePay - Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay
 
Mobil Dankort - Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.
 
Tilkøbsvarer - På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en varer, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer