Kasseapparat til kantiner
Kantine Branchen
Kasseapparat til kantine

FlexPOS kasseapparat til kantine drift med selvbjetningsløsning og integrerbar vægt.

Vores FlexPOS kasseløsning til kantine drift, kan udover at håndtere betalinger, lagerstyring mv. også integreres med en vægt.

Ydermere kan kasseløsningen sættes op som selvbetjeningskasse, således at medarbejdere selv kan trykke deres frokost ind og betale for dette.

Vores FlexPOS kasseløsning til kantine drift, kan udover at håndtere betalinger, lagerstyring mv. også integreres med en vægt.

Ydermere kan kasseløsningen sættes op som selvbetjeningskasse, således at medarbejdere selv kan trykke deres frokost ind og betale for dette.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en af vores kassesystemer med eller uden integration?
Ring på Tlf: 31154400 eller benyt kontaktformularen på linket nedenfor.

Kantine Branchen

  Kasseløsning med selvbetjeningsmodul   
  og vægtintegration   

FlexPOS Kasseapparat til
kantiner med selvbetjening

Med et selvbetjenings kasseapparat kan kunden betjene sig selv, på en nem og sikker måde. Til kassesystemet tilkobles en betalingsterminal, for at kunden på den måde selv kan stå for betalingen. 

På denne måde kan din virksomheden spare en medarbejder i tid. Det er et meget nemt system og kunden skal ikke bruge vejledning i hvordan det bruges, før de selv kan gå i gang med at bruge det.

Vores FlexPOS kasseapparater kan tilpasses til hver enkel kunde, med de funktioner netop denne kantine ønsker. Et kassesystem med selvbetjening vil altså kunne spare din virksomhed for både tid og penge.

Hvis din kantine har en form for buffet eller tag-selv, kan kassesystemet kobles sammen med en vægt. Kunden blander selv maden, sætter det på vægten, vægten regner selv prisen ud og kunden kan selv betale. Det bliver ikke meget nemmer, for hverken kunden eller medarbejderne!

Kasseløsningen kan derudover integreres med jeres ønskede økonomisystem, således at det også kan bogfører sig selv, stort set automatisk.

flexpos_kasseapparat_video.png

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat med selvbetjeningsmodul.

Branchespecifikke Funktioner

Selvbetjeningsmodul

Med FlexPOS har du mulighed for at få et selvbetjeningsmodul, så kunden selv står for at betale for sin vare. Kunden kan derfor ikke tilgå nogle administrerende funktioner.

Hurtig transaktionstid

Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.

Smart Touchskærm

Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til.

Integrer med dit økonomisystem

Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero).

Lagerstyring

Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system

Tilkøbsvarer

På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en vare, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer.

Kundedisplay

Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.

MobilePay

Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay.

Mobil Dankort

Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.

Quickinfo Kundeklub

Som supplement til en sund og konkurrencedygtig forretning kan vi i samarbejde med QuickInfo tilbyde dig din helt egen kundeklub, med loyalitetssystem og muligheden for at sende sms’er direkte til dine kunder, samt en masse flere spændende muligheder.