Kasseapparat til Kantine

flexpos kasseapparat video

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat med selvbetjeningsmodul.

FlexPOS Kasseapparat til kantiner som ønsker selvbetjeningsmodul

Med en kasseløsning med selvbetjening kan kunden betjene sig selv, på både en nem og sikker måde. Til kassesystemet tilkobles en betalingsterminal, for at kunden på den måde selv kan stå for betalingen. På denne måde kan din virksomheden spare en medarbejder i tid. Det er et meget nemt system og kunden skal ikke bruge vejledning i hvordan det bruges, før de selv kan gå i gang med at bruge det. Vores FlexPOS kasseapparater kan tilpasses til hver enkel kunde, med de funktioner netop denne kantine ønsker. Et kassesystem med selvbetjening vil altså kunne spare din virksomhed for både tid og penge.
Hvis din kantine har en form for buffet eller tag-selv, kan kassesystemet kobles sammen med en vægt. Kunden blander selv maden, sætter det på vægten, vægten regner selv prisen ud og kunden kan selv betale. Det bliver ikke meget nemmer, for hverken kunden eller medarbejderne! Mange virksomheder kan nemt få gavn af denne integration - både store og små. 

Kassesystemet til kantiner kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Visma Business, Dynamics NAV, Dynamics C5, Uniconta eller Dinero.

 

Branchespecifikke Funktioner
Funktioner til Kantiner
FlexPOS Kasseapparat
Selvbetjeningsmodul - Med FlexPOS har du mulighed for at få et selvbetjeningsmodul, så kunden selv står for at betale for sin vare. Kunden kan derfor ikke tilgå nogle administrerende funktioner.
 
Hurtig transaktionstid - Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.
 
Smart Touchskærm - Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til
 
Integrer med dit økonomisystem - Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero)
 
Lagerstyring - Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system
 
SMS Kundeklub - Som tilkøbsmodul kan vi tilbyde din helt egen kundeklub, hvor du kan sende SMSer ud til dine kunder, eller have et bonussystem til dine nuværende kunder
 
MobilePay - Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay
 
Mobil Dankort - Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.
 
Tilkøbsvarer - På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en varer, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer