Kasseapparat til Motorcykel butikker


flexpos kasseapparat video

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til MC-butikker.
Her kan blandt andet nævnes Kajs MC og HMC Motorcyckler

FlexPOS Kasseapparat til motorcykel butikker

Et kasseapparat med FlexPOS-kassesoftware bør være det klare valg for alle motorcykel butikker som allerede har Proseller. Alle de manuelle opgaver bliver automatiseret ved hjælp af FlexPOS-kasseapparatet. Vi har her hos iAdvice i samarbejde med 123MC, udviklet en integration som muliggør produktsync fra ProSellers varekartotek, samt look-up på de 10 seneste slutsedler.

Når I køber jeres nye kasseapparat hos os, så sørger vi desuden for alt. Det gælder både opsætning, levering, undervisning og efterfølgende support – alt sammen til en fast pris så I kender jeres omkostninger, inden vi går i gang.

Et FlexPOS kasseapparat med integration til et økonomisystem sender finanstal til systemet i form af kontantsalg, dankortsalg, kreditsalg på kunde, indbetaling på kunde osv. Vores integrationer benyttes i dag af flere hundrede butikker over hele landet. Butikker som hver eneste dag sparer masser af tid og penge med hjælp fra deres FlexPOS kasseapparat med integration til deres økonomisystem.

Kasseapparat med integration til ProSeller

Et ProSeller FlexPOS kasseapparat henvender sig til MC-butikker der benytter sig af ProSeller systemet og samtidig ønsker et moderne POS-kasseapparat med FlexPOS software. Du kan samle dine ProSeller data i kasseapparatet og eventuelt dit ønskede økonomisystem i en og samme løsning hos iAdvice.

Ved udvidet behov for lagerstyring og status kan du vælge at få lageret aktiveret i din FlexPOS. Det muliggør, at alle dine produkt-stamdata vedligeholdes i FlexPOS kassesystemet.

Vi har i dag flere end 600 kunder der benytter vores FlexPOS løsning med integration til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Nu kan vi så også tilbyde en ProSeller kasseløsningen i samarbejde med 123MC.

Nedenfor er der workflows beskrivelser for hvordan løsningen kan sættes op, alt efter om lagerstyringen skal foregå gennem FlexPOS eller via ProSeller.

kajs mc

Workflow 1

I workflow 1 styrer I jeres produkter, varianter I Proseller. Alle varer og varedata sendes via. ProSeller over til FlexPOS kasseapparatet og ligger klar til salg. Dertil hentes de 10 seneste slutsedler via. look-up fra ProSeller og klar til betaling fra FlexPOS kasseapparatet. Dette workflow er uden lagerstyring. Når dagen er slut, laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

proseller workflow 1

Workflow 2

Workflow 2 er for de butikker, som har lagerstyring i FlexPOS. Her kan I oprette varer i FlexPOS, håndterer varianter og stamdata efter eget behov. Dette flow styres af FlexPOS BackOffice som tilbyder disse funktionalister. Dertil er det muligt at få produktsync via. Proseller, samt hentes de 10 seneste slutsedler via. look-up og betale fra FlexPOS kasseapparatet. Når dagen er slut, laver i en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

proseller workflow 2

 

Branchespecifikke Funktioner
Funktioner til Motorcykel butikker
FlexPOS Kasseapparat
Hurtig transaktionstid - Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.
 
Smart Touchskærm - Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til
 
Integrer med dit økonomisystem - Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero)
 
Integration til Webshop - Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende webshop (DanDomain, Smartweb, ScanNet, Magento & Eventa)
 
Lagerstyring - Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system
 
Kundedisplay - Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.
 
MobilePay - Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay
 
Mobil Dankort - Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.
 
Tilkøbsvarer - På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en varer, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer
 
Quickinfo Kundeklub - Som supplement til en sund og konkurrencedygtig forretning kan vi i samarbejde med QuickInfo tilbyde dig din helt egen kundeklub, med loyalitetssystem og muligheden for at sende sms’er direkte til dine kunder, samt en masse flere spændende muligheder