FlexPOS kasseapparat til virksomheder indenfor motorcykel branchen
Servicevirksomheder
Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en af vores kassesystemer med eller uden integration?
Ring på Tlf: 31154400 eller benyt kontaktformularen på linket nedenfor.

Kasseapparat til motorcykel butikker

FlexPOS kasseapparat til servicevirksomheder med indbygget servicemodul.

Vores FlexPOS kasseløsning til servicevirksomheder er bygget til servicebranchen. Løsningen kan kobles op med servicemodul til håndtering af servicesager, samt håndtering og registrering af serienumre, stelnummer og/eller ordrenummer.

Kasseløsningen kan ligeledes integreres med din webshop og/eller økonomisystem.

Vores FlexPOS kasseløsning til motorcykel butikker er specielt tilpasset til branchen. Løsningen er fuldt ud integreret med ProSeller systemet og er derfor en god løsning til MC-butikker.

Kasseløsningen kan ligeledes integreres med din webshop og/eller økonomisystem.

Servicevirksomheder

  Kasseløsning specielt henvendt   
  til MC-butikker   

FlexPOS Kasseapparat til
Motorcykel butikker

Et kasseapparat med FlexPOS-kassesoftware bør være det klare valg for alle motorcykel butikker som allerede har Proseller. 

Alle de manuelle opgaver bliver automatiseret ved hjælp af FlexPOS-kasseapparatet. Vi har her hos iAdvice i samarbejde med 123MC, udviklet en integration som muliggør produktsync fra ProSellers varekartotek, samt look-up på de 10 seneste slutsedler.

Når I køber jeres nye kasseapparat hos os, så sørger vi desuden for alt. Det gælder både opsætning, levering, undervisning og efterfølgende support – alt sammen til en fast pris så I kender jeres omkostninger, inden vi går i gang.

Et FlexPOS kasseapparat med integration til et økonomisystem sender finanstal til systemet i form af kontantsalg, dankortsalg, kreditsalg på kunde, indbetaling på kunde osv. Vores integrationer benyttes i dag af flere hundrede butikker over hele landet. 

Butikker som hver eneste dag sparer masser af tid og penge med hjælp fra deres FlexPOS kasseapparat med integration til deres økonomisystem.

flexpos_kasseapparat_video.png

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til MC-butikker.
Her kan blandt andet nævnes Kajs MC og HMC Motorcyckler

Visma Net ERP, regnskab

Kasseapparat med integration til ProSeller

Et ProSeller FlexPOS kasseapparat henvender sig til MC-butikker der benytter sig af ProSeller systemet og samtidig ønsker et moderne POS-kasseapparat med FlexPOS software. Du kan samle dine ProSeller data i kasseapparatet og eventuelt dit ønskede økonomisystem i en og samme løsning hos iAdvice.

Ved udvidet behov for lagerstyring og status kan du vælge at få lageret aktiveret i din FlexPOS. Det muliggør, at alle dine produkt-stamdata vedligeholdes i FlexPOS kassesystemet.

Vi har i dag flere end 600 kunder der benytter vores FlexPOS løsning med integration til diverse regnskabsprogrammer samt webshops. Nu kan vi så også tilbyde en ProSeller kasseløsningen i samarbejde med 123MC.

Nedenfor er der workflows beskrivelser for hvordan løsningen kan sættes op, alt efter om lagerstyringen skal foregå gennem FlexPOS eller via ProSeller.

Workflow 1 - Lagerstyring i ProSeller

I workflow 1 styrer I jeres produkter, varianter I Proseller. Alle varer og varedata sendes via. ProSeller over til FlexPOS kasseapparatet og ligger klar til salg. 

Dertil hentes de 10 seneste slutsedler via. look-up fra ProSeller og klar til betaling fra FlexPOS kasseapparatet. Dette workflow er uden lagerstyring. 

Når dagen er slut, laver I en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Image
Workflow 2 - Lagerstyring i FlexPOS

Workflow 2 er for de butikker, som har lagerstyring i FlexPOS. Her kan I oprette varer i FlexPOS, håndterer varianter og stamdata efter eget behov.

Dette flow styres af FlexPOS BackOffice som tilbyder disse funktionalister. Dertil er det muligt at få produktsync via. Proseller, samt hentes de 10 seneste slutsedler via. look-up og betale fra FlexPOS kasseapparatet.

Når dagen er slut, laver i en dagsopgørelse, som helt automatisk sendes til jeres økonomisystem, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

Image

Branchespecifikke Funktioner

Hurtig transaktionstid

Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.

Smart Touchskærm

Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til.

Integrer med dit økonomisystem

Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero).

Integrer med din webshop

Det er muligt at integrere dit kasseapparat med følgende webshops (DanDomain, Smartweb, ScanNet, Magento & Eventa).

Lagerstyring

Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system

Tilkøbsvarer

På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en vare, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer.

Kundedisplay

Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.

MobilePay

Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay.

Mobil Dankort

Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.

Quickinfo Kundeklub

Som supplement til en sund og konkurrencedygtig forretning kan vi i samarbejde med QuickInfo tilbyde dig din helt egen kundeklub, med loyalitetssystem og muligheden for at sende sms’er direkte til dine kunder, samt en masse flere spændende muligheder.