Kasseapparat til Restaurant & Cafe Branchen


flexpos kasseapparat video

Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til restauranter.
Her kan blandt andet nævnes Cafe Altanen, Cafe Kox, Ikast Golf Klub & Madselskabet Silkeborg

FlexPOS Kasseapparat til restauranter & cafeer

Denne løsning henvender sig til de virksomheder, der fungerer som restaurant, cafe eller take-away butik. Disse typer af virksomheder har særlige behov til funktioner & integrationer til et kassesystem. Vores FlexPOS kasseapparater kan tilpasses til hver enkel kunde, med de funktioner netop denne type restaurant eller cafe efterspørger. Af specielle funktioner til et kasseapparat til restaurant kan nævnes; køkkenprint & bon pr. bord. Med køkkenprint funktionen kan du i en restaurant tage imod bestillingen oppe ved kassen ved indgangen. Herefter sendes der automatisk en bon ud i køkkenet, og evt. også til baren. Her vil bonprinteren så printe bonen ud med de relevante informationer som bordnummer og hvad bonen lyder på. På denne måde sker alt automatisk og du spare tid og undgår fejl fra medarbejderne med håndskrevne boner.

Med denne løsning kan i nemt parkér salg på et bord og derved have et godt overbilk. I får også mulighed for at lave et regningssplit, mellem flere kunder, direkte på kassen. Det er en god service at tilbyde kunden og det er en nem måde at gøre det, for medarbejderne. 

Hvis kunden selv skal hente deres mad eller drikkevare når de er klar, kan iAdvice tilbyde funktionen kaldebrikker. Her får kunden udleveret en brik der bipper eller blinker når maden eller drikkevaren er klar til at blive hentet. 

Kassesystemet til restaurant, cafe & take-away butikker kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Visma Business, Dynamics NAV, Dynamics C5, Uniconta eller Dinero.

 

Branchespecifikke Funktioner
Funktioner til Restaurant, Cafe & Take-away
FlexPOS Kasseapparat
Salg pr. bord - Med FlexPOS har du mulighed for at samle flere salg til 1 bord. Således at kunderne kan bestille f.eks. drikkevarer af flere omgange, eller en dessert, og dermed få en samlet regning, når kunden er færdig med at spise.
 
Parker bord - Du kan ligeledes parkere et salg på bordet, og hente salget frem senere hen, hvis kunden ikke ønsker at betale med det samme
 
Betal med det samme - Hvis restauranten eller kunden ønsker at betale for sine ting med det samme, kan dette naturligvis også lade sig gøre
 
Køkkenprint - Køkkenprint modulet gør det muligt at printe madbestillingen ud direkte på bonprinteren i køkkenet, og evt. en bon ud i baren med drikkevarerne. På denne måde undgår du selvskrevne boner, og mindsker fejl
 
Hurtig transaktionstid - Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.
 
Smart Touchskærm - Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til
 
Mulighed for Gavekort - Med FlexPOS kasseapparat er det muligt at udstede gavekort / tilgodebeviser til dine kunder
 
Integrer med dit økonomisystem - Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero)
 
Lagerstyring - Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system
 
Kundedisplay - Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.
 
SMS Kundeklub - Som tilkøbsmodul kan vi tilbyde din helt egen kundeklub, hvor du kan sende SMSer ud til dine kunder, eller have et bonussystem til dine nuværende kunder
 
MobilePay - Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay
 
Mobil Dankort - Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.
 
Tilkøbsvarer - På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en varer, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer