FlexPOS kasseapparat løsning til restauranter og cafeer.
Restaurant & Cafe Slider
Kasseapparat til Restaurant & Cafe

FlexPOS kasseapparat til restaurant & cafe med bordstyring, bonsplit & køkkenprint.

FlexPOS kasseløsningen til Restaurant & Cafe indeholder blandt andet bordstyring, køkkenprint & bonsplit.

Kasseløsningen kan sættes op præcis efter jeres behov, så vi sikrer den mest effektive arbejdsgang der passer til jeres virksomhed og medarbejdere.

FlexPOS kasseløsningen til Restaurant & Cafe indeholder blandt andet bordstyring, køkkenprint & bonsplit.

Kasseløsningen kan sættes op præcis efter jeres behov, så vi sikrer den mest effektive arbejdsgang der passer til jeres virksomhed og medarbejdere.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en af vores kassesystemer med eller uden integration?
Ring på Tlf: 31154400 eller benyt kontaktformularen på linket nedenfor.

Restaurant & Cafe Slider

  Kasseapparat med bordstyring,  
  køkkenprint og bonsplit   

FlexPOS Kasseapparat til
Restaurant & Cafe Branchen

Denne løsning henvender sig til de virksomheder, der fungerer som restaurant, cafe eller take-away butik. Disse typer af virksomheder har særlige behov til funktioner & integrationer til et kassesystem. Vores FlexPOS kasseapparater kan tilpasses til hver enkel kunde, med de funktioner netop denne type restaurant eller cafe efterspørger.

Af specielle funktioner til et kasseapparat til restaurant kan nævnes; køkkenprint & bon pr. bord. Med køkkenprint funktionen kan du i en restaurant tage imod bestillingen oppe ved kassen ved indgangen. Herefter sendes der automatisk en bon ud i køkkenet, og evt. også til baren. Her vil bonprinteren så printe bonen ud med de relevante informationer som bordnummer og hvad bonen lyder på. På denne måde sker alt automatisk og du spare tid og undgår fejl fra medarbejderne med håndskrevne boner.

Med denne løsning kan i nemt parkér salg på et bord og derved have et godt overbilk. I får også mulighed for at lave et regningssplit, mellem flere kunder, direkte på kassen. Det er en god service at tilbyde kunden og det er en nem måde at gøre det, for medarbejderne. 

Hvis kunden selv skal hente deres mad eller drikkevare når de er klar, kan iAdvice tilbyde funktionen kaldebrikker. Her får kunden udleveret en brik der bipper eller blinker når maden eller drikkevaren er klar til at blive hentet. 

Kassesystemet til restaurant, cafe & take-away butikker kan ligeledes integreres direkte med e-conomic, Dinero, Visma.net, Visma Business, Microsoft Dynamics BC, Dynamics NAV og Uniconta.

flexpos_kasseapparat_video.png
Vi har idag flere kunder der kører på vores FlexPOS kasseapparat til restauranter.
Her kan blandt andet nævnes Cafe Altanen, Cafe Kox, Ikast Golf Klub & Madselskabet Silkeborg

Branchespecifikke Funktioner

Salg pr. bord

Med FlexPOS har du mulighed for at samle flere salg til 1 bord. Således at kunderne kan bestille f.eks. drikkevarer af flere omgange, eller en dessert, og dermed få en samlet regning, når kunden er færdig med at spise.

Parker bord

Du kan ligeledes parkere et salg på bordet, og hente salget frem senere hen, hvis kunden ikke ønsker at betale med det samme.

Betal med det samme

Hvis restauranten eller kunden ønsker at betale for sine ting med det samme, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Køkkenprint

Køkkenprint modulet gør det muligt at printe madbestillingen ud direkte på bonprinteren i køkkenet, og evt. en bon ud i baren med drikkevarerne. På denne måde undgår du selvskrevne boner, og mindsker fejl.

Hurtig transaktionstid

Hurtige transaktionstider på vores dankortterminaler sikrer dig hurtig transaktionstid for kunden og dermed mindsker du kødannelse.

Smart Touchskærm

Den smarte touchskærm er yderst brugervenligt og nemt at gå til.

Mulighed for Gavekort

Med et FlexPOS kasseapparat er det muligt at udstede gavekort / tilgodebeviser til dine kunder.

Integrer med dit økonomisystem

Det er muligt at integrere dit kasseapparat med dit nuværende økonomisystem (e-conomic, Dynamics NAV, C5, Visma Business, Uniconta & Dinero).

Lagerstyring

Med FlexPOS kasseapparatet er det ligeledes muligt at få lagerstyring i sit system

Tilkøbsvarer

På kasseapparatet kan der sættes tilkøbsvarer op. Dette kan være en vare, som i ønsker kunden skal have tilbud om når kunden bestiller hos jer.

Kundedisplay

Med det smarte kundedisplay på bagsiden af kasseapparatet har du mulighed for at sende reklamer eller vise kunden en liste over bestillingen.

MobilePay

Kasseapparatet kan integreres direkte med MobilePay.

Mobil Dankort

Kasseapparatet kan tage imod betaling via Mobil Dankort.

Quickinfo Kundeklub

Som supplement til en sund og konkurrencedygtig forretning kan vi i samarbejde med QuickInfo tilbyde dig din helt egen kundeklub, med loyalitetssystem og muligheden for at sende sms’er direkte til dine kunder, samt en masse flere spændende muligheder.