iStatus
Statusoptælling

Vores løsningsforslag med iStatus er en trådløs håndscanner, hvor I går rundt på lageret (og butikken) og tæller varerne samt varianterne ved at scanne stregkoderne på varerne og skrive antallet.

Når dette er gjort tilslutter I håndscanneren til kasseapparatet, og tømmer optællingen til FlexPOS BackOffice. Herefter kontrollerer samt godkender I de optalte varer, og der dannes en godkendt lagerregulering.

Dernæst kan denne regulering downloades som CSV-fil og importeres i e-conomics lagermodul eller direkte i Jeres Webshop-system med alle Jeres ændringer til lagertal. Varerne har nu den optalte lagerværdi i e-conomic eller webshop. Efterfølgende kan regulerings-listerne downloades og vises i FlexPOS BackOffice, således at man kan gå på jagt efter de forsvundne varer.

istatus-lagerstatus.jpg

Features med iStatus

Udover ovenstående funktion med statushåndteringen vil I fremadrettet ligeledes kunne benytte scanneren til følgende funktioner:

  • Mulighed for Labeludskrift.
    Dvs. gå rundt i butikken og scanne varer og antal ind, og derefter sætte scanneren i docken ved kassen, og tømme scanneren. Kasseapparatet vil udskrive labels til alle de opsamlede varer i det antal man tastede ind undervejs

  • Mulighed for at scanne varer til salg.
    Dvs. slå 2 x varer ind "remote", og efterfølgende fortsætte med andre vare, og til sidst docke og tømme scanneren. Denne feature bruges meget med Personal shopper. Tanken er, at man kan gå rundt med kunden og scanne varen i det øjeblik man tager varen fra hylden, og så slår den alle varer ind på kassen, når scanneren sættes i docken og bliver tømt.

  • Mulighed for statusoptælling uden stk.
    Meget praktisk hvis man scanner et udstillingsvindue, hvor der typisk kun er 1 af hver varer, eller hvis man kun har 1 af hver varer på hylden, og de andre i baglokaler/lager.

Zebex Z-9001
Multifunktionel håndscanner

Zebex Z-9001 er en multifunktionel håndscanner som passer perfekt sammen med iStatus. Scanneren er designet til nemt at kunne betjenes med en hånd og er optimeret ved at kunne tilbyde en masse scanningsmuligheder, herunder lineær billedscanning og laseraflæsning. Som vist på workflowet for oven er scanneren integreret med dit FlexPOS kasseapparat, så du nemt kan overfører de scannede varer til systemet. 

istatus statusoptælling

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU