iStatus - Statushåndterming hos iAdvice

iStatus - Statusoptælling

Vores løsningsforslag med iStatus er en trådløs håndscanner, hvor I går rundt på lageret (og butikken) og tæller varerne samt varianterne ved at scanne stregkoderne på varerne og skrive antallet.

Når dette er gjort tilslutter I håndscanneren til kasseapparatet, og tømmer optællingen til FlexPOS BackOffice. Herefter kontrollerer samt godkender I de optalte varer, og der dannes en godkendt lagerregulering.

Dernæst kan denne regulering downloades som CSV-fil og importeres i e-conomics lagermodul eller direkte i Jeres Webshop-system med alle Jeres ændringer til lagertal. Varerne har nu den optalte lagerværdi i e-conomic eller webshop. Efterfølgende kan regulerings-listerne downloades og vises i FlexPOS BackOffice, således at man kan gå på jagt efter de forsvundne varer.

Features med iStatus

Udover ovenstående funktion med statushåndteringen vil I fremadrettet ligeledes kunne benytte scanneren til følgende funktioner:

  • Mulighed for Labeludskrift (dvs. gå rundt i butikken og scanne varer og antal ind, og derefter sætte scanneren i docken ved kassen, og tømme scanneren. Kasseapparatet vil udskrive labels til alle de opsamlede varer i det antal man tastede ind undervejs)

  • Mulighed for at scanne varer til salg (dvs. slå 2 x varer ind "remote", og efterfølgende fortsætte med andre vare, og til sidst docke og tømme scanneren – denne feature bruges meget med Personal shopper. Tanken er, at man kan gå rundt med kunden og scanne varen i det øjeblik man tager varen fra hylden, og så slår den alle varer ind på kassen, når scanneren sættes i docken og bliver tømt).

  • Mulighed for statusoptælling uden stk. (Meget praktisk hvis man scanner et udstillingsvindue, hvor der typisk kun er 1 af hver varer – eller hvis man kun har 1 af hver varer på hylden, og de andre i baglokaler/lager)
iStatus - statushåndtering