Kasseapparat med
kundedisplay

Med et kundedisplay på dit kasseapparat får du mulighed for at komme ud med dine budskaber til kunderne når de står ved kassen. Displayet giver kunderne muligheden for at følge med i deres køb på deres side af skærmen, samtidigt med at du kan komme ud med dine budskaber eller tilbud. 

Med kundedisplayet kan du f.eks. fremvise billeder og videoer til kunderne. Det kan både være i form af specielle tilbud eller en reklame for et kommende kundearrangement. Eller måske en annonce om at i søger nye medarbejdere? Du kan bruge kundedisplayet præcist som du vil – kun fantasien sætter grænser.

Med FlexAD kan du selv designe billederne og videoer og sætte dem op i et loop så de vises på skift. Hvis du betjener en kunde vil ekspeditionen blot blive vist ved siden af dine billeder/videoer mens salget er i gang og så gå tilbage til at fylde hele skærmen igen når salget er afsluttet. Det er super nemt at sætte det hele op i FlexAD som findes under "butiksopsætning" i BackOffice.

FlexPOS kasseapparat med kundedisplay
FlexPOS kundedisplay

Stilfuldt design

På billedet til venstre kan du se et eksempel på hvordan kundedisplayet kan se ud under et salg. Der hvor der står FlexPOS er det muligt at indsætte dit eget firma logo, så det bliver så personligt som muligt for lige netop din virksomhed. 

FlexAD vil i øvrigt selv tilpasse dine billeder således at de er tilpasset i størrelse alt efter om der er et salg igang, eller blot kører i et slideshow i fuld skærm når kassen ikke bliver benyttet. Skriften på displayet er l en letlæselig skrift, så det er let for kunden at følge med i hvad der foregår under betjeningen.

Kunderne kan desuden altid følge med i den samlede pris, da total prisen altid tydeligt vil fremgå. De individuelle priser på kundens varer vil også være synlige og hvis der er rabatter på nogle af varerne vil det fremgå af displayet.

FlexAD kundedisplay giver dig mulighed for at se et preview af dine billeder og videoer inden du gør dem live på displayet. Du har dermed mulighed for at bladre dit slideshow igennem for at sikre dig at det ser ud som du ønsker. Når du ser dit preview vil du både se hvordan det ser ud i stor skærm og hvordan det ser ud når du betjener en kunde.

Opret grupper

I FlexAD er det muligt at oprette forskellige slide grupper. Man kan derfor på forhånd designe de slides man vil og have dem til at ligge klar og gøre dem live så snart man vil have det. Således kan man f.eks. have en sommergruppe og en julegruppe liggende klar til at gå live når sæsonen byder sig. 

Det kan også være du har en kommende udsalgskampagne, som du gerne vil have klar til at skyde i luften. Dette gør det muligt for dig at oprette slides og gemme dem når det passer dig. 

Du kan ligeledes have flere aktive grupper kørende på samme tid. Det betyder at du helt frit kan vælge hvor mange og hvilke grupper du gerne vil have i loopet på kundedisplayet. De aktive grupper er markeret i FlexAD med en grøn prik i venstre hjørne, som kan ses på billedet.

Gruppeopsætning

Med FlexAD er det også muligt at styre på hvilket tidspunkt af dagen dine slideshows skal vises. Dette kan gøres ved at du enten trækker i tidslinjen eller skriver tidspunkterne manuelt ind i boksene. 

Dette kan f.eks. være smart til Black Friday, hvis du vil køre et tilbud på en specifikdato og tidspunkt. Eftersom der ingen begrænsning på antallet af grupper du kan have liggende klar, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan have i kø til at gå live på specifikke datoer og tidspunkter.

Selv efter man har oprettet sine grupper og lavet opsætningen er det muligt at ændre i de individuelle slideshows. Du skal blot klikke dig ind på den gruppe du gerne vil lave en ændring på og derinde vil du have mulighed for f.eks. at ændre rækkefølgen af slides via en drag & drop funktion.

FlexPOS kundedisplay gruppeoversigt
FlexPOS kundedisplay gruppeopsætning

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU