Kassesystem til én butik

Med et FlexPOS kassesystem får I en kasseløsning med funktioner som passer til en lang række brancher. Udover de normale salgsfunktioner er der også mulighed for gavekort/tilgodesedler, stregkodestyring, byttemærke, mulighed for kreditsalg til kunder og meget mere.

I samarbejde med FlexPOS har vi udviklet en lang række af funktioner som er med til at gøre netop et FlexPOS kassesystem i stand til at gøre din butiks hverdag nemmere og mere effektiv. Så hvad enten du beskæftiger dig med detailhandel, driver en restaurant eller har en servicevirksomhed, så vil et FlexPOS kasseapparat passe perfekt til din forretning.

Opret nye varer til kassesystemet fra sofaen eller sommerhuset

Det smarte BackOffice som styrer dit kasseapparatet på hovedserveren, er altid online. Det betyder at du kan sidde i baglokalet, i sofaen derhjemme, eller i sommerhuset og oprette nye varer på kassen, som de mangler i butikken eller caféen. Her kan du oprette nye varer, justere priser eller blot holde øje med dagens salg. Vores moderne kasseapparat opdaterer hver dag sig selv helt automatisk. Så du har altid et fuldt opdateret kasseapparat med alle de nyeste funktioner, som aldrig bliver forældet.

Kasseapparat til en butik

Integreret Dankortterminal

Et moderne kassesystem skal have en moderne dankortterminal. Vores FlexPOS kasseapparat kan leveres med den nyeste dankortterminal fra NETS. Den hedder Lane 3000 og er en flot designet, hurtig og driftssikker betalingsterminal!

Det er vores klare anbefaling at man benytter denne betalingsterminal til kassesystemet, da det sikrer Jer en altid opdateret terminal. Men det er også muligt at bruge forgængeren fra NETS, IPP350, hvis I ikke ønsker at investere i en ny terminal på nuværende tidspunkt.  

Moderne kassesystem som kan bruges uden internet

Vores kassesystem vil sørge for at aflevere salgstal til hovedserveren i løbet af dagen, så længe der er en fungerende internetforbindelse. hvis det skulle ske, at I mister internetforbindelsen, så vil kasseapparatet fortsætte med at fungerer som normalt, bare uden at aflevere salgstallene.

Dankortterminalen vil også fungere offline, så I kan trygt fortsætte med den daglige drift, indtil internettet vender tilbage. Når forbindelsen er tilbage, vil kassesystemet igen sende salgstal til hovedserveren.

FlexPOS kasseapparat

Få din e-conomic integreret til dit FlexPOS kassesystem

Det kan tage lang tid selv at bogføre tal fra kassen over i ens økonomisystem. Der skal holdes styr på kassebeholdningen, ledes efter differencer og holdes styr på Visa, MasterCard og andre korttyper. Med et FlexPOS kasseapparat med integration til e-conomic overføres alle tal direkte fra kasseapparatet til e-conomic. Det sker helt automatisk og du skal derfor ikke foretage dig noget selv. Dermed minimeres det manuelle arbejde og du sparer både tid og penge hver dag.

Få integration til din webshop med lagerstyring

Hvis I har en butik som også har webshop er det muligt at få denne integreret med kassesystemet. Dette sikrer at hvis I sælger en vare i webshoppen eller fysisk i butikken, så vil lageret altid opdateres begge steder. Lageret bliver altså automatisk justeret, så I skal ikke tænke på manuelt at sørge for at holde lagerbeholdningen opdateret. Så undgår I at sælge en vare som ikke er på lager.

Rapportering

Med et FlexPOS kassesystem får man adgang til BackOffice, hvor man kan tilgå diverse rapporter. Så kan du altid følge med i hvad der sælgers og hvor meget. BackOffice kan tilgås fra enhver computer, bare der er adgang til internettet. Ved køb af et FlexPOS kasseapparat får man en standard rapportpakke. Har man brug for flere og mere specielle rapporter, så kan man tilkøbe dem mod ekstra betaling.

Er det nemt at udvide til butik nr. 2 og nr. 3?

Når du vil åbne din butik eller café nr. 2 eller nr. 3 så er det blot at kontakt os. Så står vi klar til levering af yderligere FlexPOS kasseapparater til den næste butik når du er klar. Vores kassesystem kan klare alt lige fra 1 kasse til 120 kasser. Vi har f.eks. Bahne som kunde, hvor vi har FlexPOS kassesystemer i hele deres kæde.

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU