Kasseapparat til én butik

Perfekt til mange brancher

Vores kasseapparat har alle de nødvendige funktioner som en Detailbutik eller Café har brug for. Det gælder alt lige fra de mest simple salgsfunktioner til salg til kreditkunder, gavekort/tilgodesedler, stregkodestyring, byttemærker og meget mere. Faktisk har vi udviklet en hel stribe af funktioner som gør netop vores kasseapparat i stand til at gøre din butiks hverdag nem og effektiv. Så hvad enten du beskæftiger dig med detailhandel, driver en restaurant eller har en servicevirksomhed, så vil et FlexPOS kasseapparat passe perfekt til din forretning.

Opret nye varer fra sofaen eller sommerhuset!

Det smarte FlexSystem - som styrer dit kasseapparatet på hovedserveren - er altid online. Det betyder at du kan sidde i baglokalet, i sofaen derhjemme eller i sommerhuset og oprette nye varer på kassen, som de mangler i butikken eller caféen. Her kan du oprette nye varer, justere priser eller blot holde øje med dagens salg. Vores moderne kasseapparat opdaterer sig selv - hver dag. Så du har altid et fuldt opdateret kasseapparat, som aldrig bliver gammelt og du vil altid få alle nye funktioner helt automatisk.

Image

Integreret Dankortterminal

Det smarte FlexSystem - som styrer dit kasseapparatet på hovedserveren - er altid online. Det betyder at du kan sidde i baglokalet, i sofaen derhjemme eller i sommerhuset og oprette nye varer på kassen, som de mangler i butikken eller caféen. 

Her kan du oprette nye varer, justere priser eller blot holde øje med dagens salg. Vores moderne kasseapparat opdaterer sig selv - hver dag. Så du har altid et fuldt opdateret kasseapparat, som aldrig bliver gammelt og du vil altid få alle nye funktioner helt automatisk.

Online kasseapparat som virker uden internet

FlexPOS er installeret som en klient på dit kasseapparat, og så længe du har internet er alt helt fint. Kasseapparatet aflevere salgstal til hovedserveren løbende over dagen.

 Skulle dit internet stoppe med at virke, så fortsætter kassen med at virke nu bare uden at aflevere salgstal. Og da Dankort også virker offline, så kan butikken fortsætte indtil Jeres internet vender tilbage. Netop denne funktion er noget mange nye online systemer mangler, men som vores kasseløsning altså har helt styr på.

Image

Integration mellem FlexPOS-kasseapparat og e-conomic

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i e-conomic, eller måske udfører din bogholder eller revisor opgaven for dig. Det kan nemt tage 5-10 timer om måneden at bogføre omsætningen, få styr på kassebeholdningen, lede efter kassedifferencer, og desuden holde styr på VISAkort, MasterCard og andre korttyper. Alt dette arbejde minimeres ved at bruge et FlexPOS-kasseapparat med e-conomic integration. Alle tal fra kassen overføres direkte til e-conomic og du sparer både penge og tid - hver dag!

Lagerstyring med integration til din webshop

Mange butikker har i dag også en webshop - og mange kender til problematikken med at en vare er solgt i butikken, men man har glemt at justere lageret til i webshoppen. Et moderne kasseapparat sørger selv for at justere lageret til, så webshoppen altid har opdaterede lagertal - så I undgår at sælge varer I ikke har på lager mere.

Rapportering

En butik har brug for rapporter for at kunne se hvad der sælges. Alle rapporter findes i FlexSystemet, som kan tilgåes fra alle PC´ere bare du er på nettet. Kasseapparatet kommer med en standard rapportpakke - har du brug for specielle rapporter, så kan disse laves mod ekstra betaling.

Er det nemt at udvide til butik nr. 2 og nr. 3?

Når du vil åbne din butik eller café nr. 2 eller nr. 3 så er det blot at kontakt os - så står vi klar til levering af FlexPOS-kasseapparat til den næste butik når du er klar. Vores kasseapparat kan klare alt lige fra 1 kasse til 120 kasser - f.eks. som hos Bahne som også bruger FlexPOS-kasseapparat.