Kasseapparat til flere butikker

Perfekt til mange brancher

Har du flere butikker eller er I en mindre kæde? Så har vi det perfekte kassesystem til jer. Vi har sammen med Bahne udviklet FlexPOS-kassesoftwaren siden 2008, og vi drifter i dag Bahnes kassesystem med 120 kasser i over 16 butikker over hele landet. 

Vores kasseapparat har alle de nødvendige funktioner som en detailbutik eller café har brug for. Det gælder alt lige fra de mest simple salgsfunktioner til salg til kreditkunder, gavekort/tilgodesedler, stregkodestyring, byttemærker og meget mere. Faktisk har vi udviklet en hel stribe af funktioner som gør netop vores kasseapparat i stand til at gøre din butikshverdag nem og effektiv. 

Så hvad enten du har en detailbutik, en guldsmed, en cykelsmed, en blomsterbutik, en tøjbutik, en bar eller en legetøjsbutik - så vil vores smarte kassesystem passe perfekt til din butik eller café.

Effektivitet i hovedkontoret er nøglen til succes

Som butiksejer med flere butikker, eller som kædeansvarlig, så er effektivitet i hovedkontoret ekstremt vigtigt. Kædesucces opnås først rigtigt når I har opbygget et effektivt hovedkonto som nemt og effektivt kan styre ting som produktoprettelse, priser, stregkode, indkøb og lager. Alt dette har vi store erfaring med igennem flere år hos Bahne og vi er klar til at hjælpe jer også.

Image

Lagerstyring og vareflytninger

Med flere butikker har I brug for en god lagerstyring, samt mulighed for at flytte varer mellem butikkerne nemt og enkelt.

Begge dele er noget som vores kasseløsning nemt kan klare for jer.

Virker både online og offline

FlexPOS er installeret som en klient på dit kasseapparat, og så længe du har internet er alt helt fint. Kasseapparatet aflevere salgstal til hovedserveren løbende over dagen. 

Skulle dit internet stoppe med at virke, så fortsætter kassen med at virke nu bare uden at aflevere salgstal. Og da dankort også virker offline, så kan butikken fortsætte indtil Jeres internet vender tilbage. 

Netop denne funktion er noget mange nye online systemer mangler, men som vores kasseapparat altså har helt styr på og derfor vil i ikke stå med det problem.

Image

Integration mellem FlexPOS-kasseapparat og e-conomic

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i e-conomic, eller måske udfører din bogholder eller revisor opgaven for dig. Det kan nemt tage 5-10 timer om måneden at bogføre omsætningen, få styr på kassebeholdningen, lede efter kassedifferencer, og desuden holde styr på VISAkort, MasterCard og andre korttyper. Alt dette arbejde minimeres ved at bruge et FlexPOS-kasseapparat med e-conomic integration. Alle tal fra kassen overføres direkte til e-conomic og du sparer både penge og tid - hver dag!

Lagerstyring med integration til din webshop

Mange butikker har i dag også en webshop - og mange kender til problematikken med at en vare er solgt i butikken, men man har glemt at justere lageret til i webshoppen. Et moderne kasseapparat sørger selv for at justere lageret til, så webshoppen altid har opdaterede lagertal - så I undgår at sælge varer I ikke har på lager mere.

Rapportering

En butik har brug for rapporter for at kunne se hvad der sælges. Alle rapporter findes i FlexSystemet, som kan tilgåes fra alle PC´ere bare du er på nettet. Kasseapparatet kommer med en standard rapportpakke - har du brug for specielle rapporter, så kan disse laves mod ekstra betaling til Jeres kassesystem.

Er det nemt at udvide til butik nr. 5 eller endda til butik nr. 50?

FlexPOS kassesoftwaren, som kassesystemet benytter, er nemt at tilgå. Efter at I har fået hjælp til at installere de første kassesystemer, så vil I selv kunne overtage ansvaret for at installere nye butikker og kassesystemer efterfølgende.