Kasseapparat med
selvbetjening

Hurtigt overblik over løsningen

Det er muligt at få et selvbetjeningsmodul installeret i dit FlexPOS kasseapparat fra iAdvice. Med et selvbetjenings kasseapparat er det muligt at sætte kassesystemet i en tilstand med kun begrænset adgang. På den måde kan man trygt og sikkert lade sine kunder benytte kasseapparatet, uden at de har mulighed for at tilgå funktioner som kun er tiltænkt medarbejdere. Dette giver kunderne mulighed for selv at betale igennem en integreret betalingsterminal.

Et selvbetjenings kasseapparat kan være anvendelig i mange forskellige brancher. Det giver medarbejderne mulighed for at spare tid, ved at kunderne selv kan indtaste hvad de køber og betale for det. Det kan f.eks. være i en kantine, hvor medarbejderen kan bruge mere tid i køkkenet fremfor ved kassen, eller hos en blomsterhandler, hvor der så kan bruges mere tid på at varetage blomster og andre opgaver i butikken.

Selvbetjeningskassen sættes op således at man kan oprette visningsgrupper for de varer kunderne selv har mulighed for at betale. Som det kan ses på billedet til højre, kan man have produkterne direkte på ”forsiden” eller lave undergrupper man kan placere produkter i. På den her måde sikrer man at det kun er varer som kunderne har mulighed for at betale for selv, der bliver vist på displayet.

Det er altså ikke et krav at alle dine produkter kan betales via selvbetjening. Du kan dermed vælge kun at have specifikke produkter eller afdelinger koblet til din selvbetjeningskasse. Dette giver frihed til selv at vælge, hvordan og hvornår du ønsker at dine medarbejdere skal fritages fra kasseapparatet. 

Visma Net ERP, regnskab