Dankortterminal
& Mobilepay

Jeg har allerede en dankortaftale i dag?

Hvis du allerede har en dankortaftale til din butik i dag, så er du klar til at få dig et nyt kasseapparat inden for kort tid. Du kan enten vælge at bestille en betalingsterminal hos os, eller leje en betalingsterminal direkte hos NETS eller DKonline.dk. 

Skal du have en integreret betalingsterminal til dit nye kasseapparat, som automatisk overfører beløb fra kasseapparatet til betalingsterminalen, så skal du købe terminalen igennem os, hvis altså ikke din gamle kan genbruges.

Jeg har ingen dankortaftale i dag til min butik?

For at du kan tage imod dankort så skal du have et PBS dankortforretningsnummer, dette skal du anmode om i god tid, da det tager op til 3-6 uger for at få dette nr. Et godt råd er ALTID at lave ansøgningen som en hastesag, og betale de 350 kr. det koster i gebyr. Så har du et PBS dankortforretningsnummer inden for 48 timer. Du ansøger om dit PBS dankortforretningsnummer via nedenstående link:

Kan jeg genbruge min gamle betalingsterminal?

FlexPOS kasseapparat er godkendt til at bruge følgende integrerede betalingsterminaler, Ingenico IPP350, Ingenico Elite 6400 samt enkelte Point terminaler. 

Har du en terminal hvor du i dag selv indtaster beløb, så kan du vælge at genbruge denne uden videre, dog anbefaler vi at du overvejer at en integreret terminal, på den måde kan du få en rigtig god kasseløsning hos os!

Hvad med min gamle betalingsterminal?

Jeg vil gerne have en ny smart dankortterminal til mit nye FlexPOS kasseapparat hvor betalingsterminalen er integreret med mit kasseapparat, hvor kan jeg sælge min gamle betalingsterminal som nu kommer til overs? 

Vi anbefaler dig at sælge din gamle dankortterminal til fx www.terminalbørsen.dk eller www.dba.dk, terminalbørsen ringer du blot til og aftaler en pris, hvorefter du sender betalingsterminalen og en faktura til dem, så overfører de det aftalte beløb hurtigt og nemt.

Vælg en integreret betalingsterminal for en smart kasseløsning

En integreret betalingsterminal sender automatik beløb fra kasseapparatet til dankortterminalen. Dette fjerner risikoen for fejlindtastninger og surt arbejde og sure kunder til følge. 

Vores kasseapparat er certificeret og godkendt af NETS til at benytte flere dankortterminaler, men vi anbefaler altid enten IPP350 eller Lane 3000 fra Ingenico, som er hurtige, effektive og af højeste kvalitet.

Ikke-integrerede terminaler

En ikke-integreret betalingsterminal modtager ikke beløb fra kasseapparatet, så ekspedienten skal selv taste beløb manuelt på terminalen under salget. 

En ikke-integreretterminal / GPRS terminal bruges hvis du allerede har en betalingsterminal og gerne vil genbruge den, eller hvis du ønsker en mobil betalingsterminal som du kan koble fra og bruges på f.x. messer.

Få Mobilepay integreret med din kasseløsning

Vores FlexPOS kasseapparater kan naturligvis også integreres med Mobilepay. Det kræver blot en QR-kode og en integration mellem kasseapparatet og MobilePay. Herefter kan kunderne betale direkte via. Mobilepay appen, ved at scanne QR koden.

Et kasseapparat med Mobilepay er dermed en nem betalingsløsning for både kunden og ekspedienten. En Mobilepay QR-kode og integration er mindst lige så hurtig som andre betalingsløsninger, og er lige så sikker som betalingsterminaler.

Det er blevet mere populært at bruge mobilen til at betale med. 1 ud af 10 betalinger i 2019 foregik med mobilen, hvilket er mere end en fordobling mellem 2017 og 2019. Mobilepay er en af de populære måder at betale på og der er lige nu over 140.000 butikker der benytter sig af mobilepay. Det kan derfor godt betale sig at anskaffe sig en QR-kode til Mobilepay og få den integreret med dit kasseapparat.

Visma Net ERP, regnskab

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU