Dankortterminal - kasseapparat med dankort til FlexPOS

Jeg har allerede en dankortaftale i dag?

Hvis du allerede har en dankortaftale til din butik i dag, så er du klar at få dig et nyt kasseapparat inden for kort tid. Du kan enten vælge at bestille en dankortterminal hos os, eller leje en dankortterminal direkte hos NETS eller DKonline.dk. Skal du have en integreret dankortterminal til dit nye kasseapparat, som automatisk overfører beløb fra kasseapparatet til dankortterminal, så skal du købe terminalen igennem os, hvis altså ikke din gamle kan genbruges.

Jeg har ingen dankortaftale i dag til min butik?

For at du kan tage imod dankort så skal du have et PBS dankortforretningsnummer, dette skal du anmode om i god tid, da det tager op til 3-6 uger for at få dette nr. Et godt råd er ALTID at lave ansøgningen som en hastesag, og betale de 350 kr. det koster i gebyr. Så har du et PBS dankortforretningsnummer inden for 48 timer. Du ansøger om dit PBS dankortforretningsnummer på dette link:
Ansøg om forretningsnummer

Kan jeg genbruge min gamle dankortterminal?

FlexPOS kasseapparat er godkendt til at bruge følgende integrerede dankortterminaler, Ingenico IPP350, Ingenico Elite 6400 samt enkelte Point terminaler. Har du en terminal hvor du i dag selv indtaster beløb, så kan du vælge at genbruge denne uden videre, dog anbefaler vi at du overvejer at en integreret dankortterminal.

Hvad med min gamle dankortterminal?

Jeg vil gerne have en ny smart dankortterminal til mit nye FlexPOS kasseapparat hvor dankortterminalen er integreret med mit kasseapparat, hvor kan jeg sælge min gamle dankortterminal som nu kommer til overs? Vi anbefaler dig at sælge din gamle dankortterminal til fx www.terminalbørsen.dk eller www.dba.dk, terminalbørsen ringer du blot til og aftaler en pris, hvorefter du sender dankortterminal og en faktura til dem, så overfører de det aftalte beløb hurtigt og nemt.

 

Hvilken terminaltype skal jeg vælge?

Integreret dankortterminal

En integreret dankortteminal sender automatik beløb fra kasseapparatet til dankortterminalen. Dette fjerner risikoen for fejlindtastninger og surt arbejde og sure kunder til følge. Vores kasseapparat er certificeret og godkendt af NETS til at benytte flere dankortterminaler, men vi anbefaler altid Ingenico IPP350 dankortterminalen som er hurtig og af højeste kvalitet og som fungerer perfekt.

Ikke-integrerede terminaler

En ikke-integreret dankortterminal modtager ikke beløb fra kasseapparatet, så ekspedienten skal selv taste beløb manuelt på terminalen under salget. En ikke-integreret dankortterminal / GPRS dankortterminal bruges hvis du allerede har en dankortterminal og gerne vil genbruge den, eller hvis du ønsker en mobil dankortterminal som du kan koble fra og bruges på fx messer.

Mobilepay

Vores FlexPOS kasseapparater kan naturligvis også integreres med Mobilepay. Det kræver blot en lille Mobilepay box og en integration mellem kasseapparatet og boxen. Herefter kan kunderne betale direkte via. Mobilepay appen, eller ved at scanne QR koden på boxens mærkat. Et kasseapparat med Mobilepay er dermed en nem betalingsløsning for både kunden og ekspedienten. Mobilepay integrationen er mindst lige så hurtig som andre betalingsløsninger, og er lige så sikker som dankortterminaler.Ingenico Kasseapparat Dankort terminal2