Kasseapparatsudstyr

Nedenfor finder du information om det udstyr vi kan tilbyde, når vi leverer nye kasseapparater. Vi har valgt at køre med en ELO POS pc, som grundsten i vores startpakke, ELO pcen fremstår flot og virker fantistisk  godt som kasseapparat. ELO pcén kan fåes med flere former for ekstra udstyr, og der kan tilkøbes 2 års ekstra garanti, vi kan også levere på FlexPOS på dit eget udstyr, det kan være du har en gammel bonprinter eller pengeskuffe stående, dette forsøger vi altid at genbruge hvis du ønsker dette. 

 

Kasseapparat

ELO 15E2 SSD HD Touch PC

Flot kasseapparat med glasplade på fronten i flot stilrent design. Skærmen er en 15 tommer touch skærm (trykfølsom). Produceret af ELO - som er verdens førende producent af touchskærme.

Kundedisplay

ELO 0700L Kundedisplay

Kasseapparatet kan leveres med et smart 7'' kundedisplay, der viser reklamer både før og under et salg. Det er den lille skærm, som er placeret midt på billedet.

MobilePay-Boks

MobilePay-Boks til forretninger

Med en MobilePay-Boks får du muligheden for at integrere dit kasseapparat med boksen, og hermed kunne modtage betaling via. MobilePay. (kræver integration).

Dankortterminal

Ingenico iPP350

Integreret betalingsterminal. Nem og hurtig betaling med dankort. Ingen risiko for fejlindtastninger. 

Bonprinter

Metapace T-3

Med en Metapace T-3 bonprinter får du en pålidelig og stabil bonprinter - som vi kender og har gennemtestet sammen med systemet.

Pengeskuffe

Varenummer

Pengeskuffen kan tilpasses dine behov. Vi har dog valgt en standardskuffe, som vi efterhånden har god erfaring med. Så sikres du en skuffe, der virker HVER gang.

Håndscanner

Stregkodescanner

Vi leverer som standard en kablet scanner, da vores erfaring viser os, at de har en høj driftsikkerhed og aldrig forsvinder.

Labelprinter

Godex DT2

Har du behov for at mærke dine varer, så print prismærker med stregkoder på, eller print intelligente byttemærker - som også husker, om varen er solgt med rabat!

cad-pdii

Vægt

CAS-PDII

Har du varer, som sælges i løs vægt (eksempelvis slik, frugt og grønsager), så kan du med en integreret vægt slå vægt og pris direkte ind i kasseapparatet.

ingenico-lock

Holder til dankortterminal

Ingenico Lock

Smart holder til din dankortterminal. Holderen har mulighed for lås.

Holder til dankortterminal