Dankort på mobilen

Dankort på mobilen bliver en realitet

Nets lancerer pr. 1 april 2017 det Mobile Dankort. Fra denne dato vil det være muligt, at betale med Dankort direkte fra mobiltelefonen via. en app. Det eneste det kræver er, at forbrugerne henter appen ned via. App store (iPhones) eller Google Play (Androids), og tilmelder deres fysiske dankort i appen. Oplysningerne er naturligvis sikkert beskyttet og det kræver verifikation via. Nem id - Før du kan tilmelde dit dankort på appen. 

Det Mobile Dankort skal ses som et hurtig og nemt supplement til det fysiske dankort. Det vil altså stadig være muligt i fremtiden, at benytte det fysiske dankort i butikkerne, samt handel på internettet, som vi kender det i dag. Forbrugerne vil blot have endnu en betalingsmulighed. 

For at kunne benytte det i en fysisk butik kræver det, at den fysiske butik tager imod det mobile dankort. Dansk Supermarked som bl.a. står for Bilka, Føtex og Netto har allerede meldt ud, at de ønsker at implementere mobildankort i deres butikker. Ligeledes har Coop som står for Kvickley og Brugsen butikkerne meldt ud, at de også vil støtte dankort på mobilen og indfører betalingsmuligheden i deres forskellige butikker. 

Hvordan kan jeg som butik tage imod Mobil Dankort?

For at du kan tage imod det mobile dankort kræver det, at du har et PBS dankortforretningsnummer, dette skal du anmode om i god tid, da det tager op til 3-6 uger for at få dette nr. 

Et godt råd er ALTID at lave ansøgningen som en hastesag, og betale de 350 kr. det koster i gebyr. Så har du et PBS dankortforretningsnummer inden for 48 timer. Du ansøger om dit PBS dankortforretningsnummer på dette link: https://apply.teller.com/landingpage?landingPageId=DK

Har du allerede et dankortforretningsnummer, kræver det blot, at du har en dankortterminal der kan tage imod kontaktløse betalinger. Der er dog forskel på, om kunderne skal betale med iPhone eller Android telefon, da de bruger forskellig teknologi.

Det koster ikke ekstra for dig som butik, at tage imod det mobile dankort som betalingsmulighed. Det mobile dankort er en del af dit dankort abonnement, som du i forvejen betaler. 

iPhone Telefoner:

Da iPhones ikke kan benytte NFC teknologien, vil disse benytte BLE (Bluetooth Low Energy eller scanning af QR koder, som vi også kender det fra MobilePay POS. Dette kræver en software opdatering på din terminal eller tilslutning af en bluetooth antenne. 

Vores FlexPOS software er naturligvis klar til at modtage det mobile dankort. Har du en af vores dankortterminaler med kontaktløs dankort betaling kan vi genbruge denne. Er du i tvivl om du kan benytte din dankortterminal? så giv vores support et kald.

Android Telefoner:

Android telefonerne benytter sig af NFC teknologien, som appen har adgang til. Når forbrugeren skal betale med sit mobile dankort på mobilen, holder de blot deres android telefon hen foran terminalen, samme sted som det kontaktløse dankort. 

Med mobil dankort får du:

  • Kontaktplade + Holder
  • Mulighed for at modtag betaling via. Mobil Dankort
  • Fuld integration med FlexPOS kasseapparatet
  • Fuld funktion med MobilePay POS

Priser:

  • 495 kr. i etablering
  • 39 kr. pr. terminal pr. måned

Vil du vide mere om
vores kasseapparater?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU