iAdvice deltagelse til Cool Car Race, samlede 911.000 kr. ind til CoolUnite

Cool Car Race 2017

Cool Car Race blev kørt mellem d. 25-27 maj i år, og netop i år, havde iAdvice en deltager med. Johnny Hansen, Direktør i iAdvice, havde sammen med sin ven Daniel tilmeldt sig årets Cool Car Race. Cool Car Race er et dansk velgørenhedsarrangement, der kort fortalt omhandler flotte lækre biler, en flok drengerøve og et fælles mål. Målet er nemlig at samle penge ind til et godt formål.

I år gik det indsamlede beløb ubeskåret til CoolUnite, som er en organisation der hjælper skyggebørn, der på grund af sygdom, dødsfald eller lignende i familien har det rigtig svært. CoolUnite er valgt ud fra, at deres administrationsomkostninger var minimale, og dermed kunne det fulde beløb gå til dem der virkelig havde brug for det, børnene.


Cool Car Race 2018

iAdvice stiller igen op næste år, og der kan DU gøre en forskel

iAdvice stiller igen op til næste års Cool Car Race. Til næste år har du endda mulighed for at komme med! I hvert fald næsten. Desværre ikke i bilen selv, men næste år bliver det muligt for vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører at få et sponsor logo på bilen. Vi sørger for promoveringen af jeres logo, og i sørger for at støtte op om et godt formål. I vil hører nærmere om dette når vi nærmer os. Inden det vil vi lige vise et par billeder fra dette års Cool Car race.

I år deltog 30 biler i årets Cool Car Race, som besøgte flere byer på turen, herunder Aalborg, Vejle, Odense og København. I de forskellige byer kunne tilskuere komme og se og hører på bilerne imens der blev samlet ind til CoolUnite. 2017 slog alle tidligere rekorder og samlede på bare 3 dage hele 911.000 kroner ind! Hos iAdvice er vi stolte af at have været en del af dette fantastisk velgørenhedsarrangement, og glade for at have medvirket til at kunne hjælpe CoolUnite i deres gode arbejde med børn i nød.

Lidt billeder fra dagen

iAdvice deltagelse Cool Car Race 2017
iAdvice deltage ved Cool Car Race 2017

 

iAdvice deltagelse ved Cool Car Race
Visma Business seminar

 

Visma Business seminar
Visma Business seminar