iAdvice udvider sin forretning

iAdvice udvider sin forretning med opkøbet af Compu Partners FlexPOS kunder pr den 1. oktober 2017.

Med opkøbet af Compu Partners samlede kunde-portefølje af FlexPOS kunder indenfor kasseløsningen, styrker iAdvice sin position som en af de største FlexPOS partnere i Danmark med tæt på 400 kasseløsninger i drift.

Samarbejdet omkring Compu Partners kasse-terminal-kunder er kommet i stand på baggrund af, at Compu Partner ønsker at fokusere fuldt ud på deres forretningsområder indenfor Golf-løsningerne, selvbetjente standere til betaling af greenfee / bookning af tider på greenen mm. Derfor var det et naturligt valg for Compu Partner at indgå samarbejde med iAdvice omkring deres FlexPOS kunder.iAdvice FlexPOS-Kasseapparat

Compu Partner Direktør Henrik udtalelse

”Compu Partner ønskede at sikre deres kunder bedst muligt og det var derfor et naturligt valg at indgå samarbejde med iAdvice, da de som FlexPOS partner i Danmark har den support organisation samt de konsulent ressourcer, der kan udvikle kundernes forretning.
For kunderne fra Compu Partner vil det komme til at betyde endnu kortere svar tider, og kortere vej til beslutningstagerne i FlexPOS (da iAdvice-ejer Johnny Hansen også er medejer af FlexPOS og er bestyrelsesformand i samme).”
Dir. CompuPartner Henrik L. Veile

iAdvice blandt landets førende kasseløsningspartnere

Da iAdvice for 6 år siden etablerede afdelingen for kasseløsninger var det vores målsætning at være en af de kasseløsningspartnere der leverede den bedste kasseløsning på det danske marked. Vi har fortsat denne udvikling, og er i dag en markant spiller på markedet for kasseløsninger, hvor vi blandt andet tilbyder fuldt integrerede kasseløsninger op mod kundernes økonomisystem samt webshops. Med understøttelse af integrationer til flere forskellige økonomisystemer samt webshops - og tilhørende konsulent kompetence - er vi med til at sikre vores kunders fortsatte udvikling af deres forretning.

iAdvice er efterhånden et større IT-konsulenthus med pt 11 ansatte og flere på vej. Vi har i iAdvice konstant øje for hvad IT kan gøre for dig og din virksomhed.

”Vores Største fokusområde er samspillet mellem ERP, kasseløsninger og IT systemer, og som certificeret partner for både Visma Business, Dynamics NAV og e-conomic - og en af de største FlexPOS forhandlere i landet - sikres du som kunde et på én gang bredt, dybt og fokuseret kendskab til de ting der kan gøre en kæmpe forskel i din virksomhed.”
Dir. iAdvice Johnny HanseniAdvice Ejer Johnny Hansen