iAdvice åbner ny afdeling i trekantområdet ved Vejle

I forbindelse med opkøbet af Compu Partners FlexPOS kunder, har vi etableret en ny afdeling i Vejle. iAdvice vil med den nye lokation i Vejle udvide salg og support funktionerne, så vi kan supportere vores kunder i et endnu større område.

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores POS-kasseapparater, og ønsker at supportere vores kunder på bedst mulig vis. Ved at have geografisk velovervejede afdelinger flere steder i Danmark, kan vi hurtigere og mere effektivt komme ud til vores kunder, og dermed øge vores serviceniveau yderligere.

Vejle er en utrolig spændende by, der ligger lige midt i trekants området i nærheden af mange store byer i vækst. Vejles infrastruktur og den nemme adgang til motorvejen har været en af de afgørende faktorer for valget af afdelingens placering. Fra Vejle kontoret vil vi hurtigt kunne komme rundt til vores kunder i Sønderjylland, Fyn og på Sjælland.

”Vi vil gerne komme tættere på vores kunder, spare rejsetiden for vores medarbejdere og derfor var Vejle et naturligt valg for en ny afdeling. Samtidig håber vi, at en base i Vejle kan bane vej for nye forretnings-muligheder”
Dir. iAdvice Johnny Hansen


iAdvice kontor i Vejle
Simon Nielsen ansættelse i iAdvice

Ansættelse af ny POS Konsulent

Med etableringen i Vejle følger nyansættelse af POS konsulent Simon Nielsen. Simon er 30 år og uddannet datamatiker. Simon har gennem flere år arbejdet hos Compu Partner, hvor han blandt andet har stået for support og installation af FlexPOS kasseløsningerne. I forbindelse med iAdvice opkøb af Compu Partner, har Simon valgt at tage med POS-afdelingen til iAdvice, og fortsætte sin rejse. Simon vil indgå som en del af vores POS-team og vil blandt andet foretage kasseleveringer hos vores kunder, samt hjælpe med den daglige support.

Vi byder Simon Nielsen velkommen hos iAdvice, og ser meget frem til samarbejdet.