iAdvice & Visma på forretningssystemer

Den 23 november deltog iAdvice ved messen; FORRETNINGSsystemer i Billund. Til dette års FORRETNINGSsystemer konference deltog iAdvice med vores samarbejdspartner Visma. Visma afholdte et oplæg omkring fremtiden for Visma, og den spændende udvikling i deres produkter, herunder Visma Business.

I samarbejde med Visma havde iAdvice allieret sig med Benjamin Røpke, CEO hos Bahne. Benjamin afholdte et fremragende oplæg omkring hvordan ERP kan hjælpe din virksomhed, og hvilket glemt potentiale der ligger i ERP. iAdvice har igennem flere år stået for Bahnes Visma Business løsning, ligesom vi også varetager hele Bahnes IT drift, samt kasseløsninger i deres mange butikker.

Vi er stolte af, at vores hårde arbejde har båret så meget frugt for Bahne, og at vi i samarbejde med dem, har løftet deres ERP system til et rigtig højt niveau. Det har været en utrolig interessant case for iAdvice, og en spændende rejse at have været en del af.


Forretningssystemer

forretningssystemer

FORRETNINGSsystemer konferencen 2017

Forretningssystemer er landets største konference indenfor forretningsløsninger, med fokus på ERP-, BI-, HR-, CRM-, LØN-, WORKFLOW-systemer.

Konferencen henvender sig til beslutningstagere; ledere, divisionschefer, mellemledere og interne forretningskonsulenter, der arbejder for virksomheder, som enten er i markedet for nye systemer eller vil holde sig opdateret på markedet og de nyeste trends.

Konferencen arrangeres af HerbertNathan & Co. og Devoteam. HerbertNathan & Co. er den mest anvendte rådgiver inden for ERP-området i Danmark og har mere end 25 års erfaring med uvildig rådgivning omkring forretningssystemer og implementering til virksomheder i hele Norden. Devoteam er eksperter i digital transformation og leverer rådgivning og assistance til virksomheder i forbindelse med RPA, IT- og digitalisering.

En fremragende konference og hyggelig dag sluttede med et oplæg fra LEGO, hvorefter der var networking og plads til udfoldelser i LEGOs nye LEGO HOUSE. Med stor fornøjelse for mange af de voksne børn.      Lidt ekstra billeder fra konferencen

Forretningssystemer konference
Forretningssystemer konference

 

Forretningssystemer konference
Forretningssystemer konference

 

Forretningssystemer konference
Forretningssystemer konference

 

Forretningssystemer konference
Forretningssystemer konference