iAdvice's 10 års fødselsdag

iAdvice kan den 8. januar 2018 fejre sin 10 års fødselsdag. I den forbindelse har vi nedenfor samlet nogle af de meritter der er sket i årenes løb.

2008
Johnny Hansen starter iAdvice. Visionen var, og er stadig, at skabe et Visma Business konsulenthus, der skulle hjælpe kunderne med at optimere og effektivisere deres ERP-løsning, og få udnyttet deres løsning på bedst tænkelig vis. Drømmen blev til virkelighed og her 10 år efter er iAdvice en af landets førende Visma Business partnere, og fik i 2017 prisen af Visma, som årets partner med mest innovation og fremgang.

2009
iAdvice etablerer ny IT-afdeling. IT-afdelingen har fokus på salg og support af IT-løsninger herunder Microsoft Office365, servere, computere, antivirus mv.

2011
iAdvice udvider med kasseapparat løsninger. Siden hen har iAdvice fået mere end 400 installationer på kasseløsningen, som styrker iAdvice's position som en af de største FlexPOS partnere i Danmark.

2015
Knud Erik Slot Enggrob bliver efter 5 års ansættelse partner og udviklingschef i iAdvice.

2016
På grund af stigende efterspørgsel på vores ydelser og dermed ansættelse af nye folk i koncernen var der efterhånden en anelse trængt på adressen i Randers, og derfor flyttede iAdvice til Risskov, i nye lækre lokaler.

2018
I dag består iAdvice af 11 topmotiverede medarbejdere, der er fordelt på vores 2 fysiske kontorer i henholdsvis Risskov og Vejle. Peter Knudsen er ligeledes ny partner i iAdvice efter 1½ år i stillingen som salgs- & konsulentchef.