iAdvice udvider IT-afdeling med 2 nye konsulenter

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores to nye IT-konsulenter, Rasmus Rasmussen & Bo Baadsgaard Jensen i vores tekniske afdeling.
De kommer til at arbejde i teamet med Daniel Fink Jensen som supportere en del af jer i dag.

iAdvice har nu 3 dedikerede IT konsulenter som kan assistere vores kunder med IT-drift, teknisk support samt salg af IT-udstyr.
Med udvidelsen af vores tekniske afdeling styrker vi vores kompetencer og kan i endnu højre grad være med til at udvikle vores kunders IT-drift.

Vi oplever en øget efterspørgsel efter specialviden og tekniske kompetencer, da den tid vi lever i stiller stigende krav til IT-sikkerhed og oppe tid.
Og ikke mindst med indførelsen af GDPR lovgivningen er virksomhederne herhjemme udfordret i drift af deres IT-systemer.
Derfor er det vigtigt for iAdvice at kunne yde den bedst tænkelige service til vores kunder.

iAdvice IT-afdeling

Bo Baadsgaard Jensen

Bo Baadsgaard Jensen er ansat som Senior tekniker, og har arbejdet i IT-branchen i mere end 25 år. Bo er med andre ord en meget erfaren og kompetent herre, som kan bidrage med en enorm mængde viden, og en lang række kompetencer.
Kontakt Bo for salg, rådgivning og tekniske opgaver.

Tlf: 9215 0484 email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bo Baadsgaard

Rasmus Rasmussen

Rasmus Rasmussen er ansat som IT-konsulent og er pt i gang med sidste del af sin 5 årige uddannelse indenfor IT.
Rasmus har arbejdet med mange forskellige emner indenfor IT allerede, herunder hosting services, outlook, hardware opsætning samt generelt IT-drift.
Kontakt Rasmus for support, rådgivning og tekniske opgaver.

Tlf: 9215 0485 email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rasmus Rasmussen