iAdvice tilbyder komplette   
  IT-løsninger til alle brancher   

Bahne har en komplet løsning, med ERP, POS og IT

Vi lavede i 2008-09 et kæmpe ERP projekt hos Bahne hvor vi integrerede FlexPOS til deres nye system Visma Business. i dag har Bahne over 21 butikker og over 130 kasseapparater som alle benytter FlexPOS kasseapparat.

Siden 2008 har vi også hjulpet Bahne med deres IT, det gælder både deres ERP system Visma Business, FlexPOS kasseapparaterne, såvel som deres serverpark, hvor vi hjælper vi med alt fra normale servere til high performance SQL servere og sikre at deres forretning altid kører optimalt.

"Bahne har gennemgået en proces i samarbejde med FlexPOS omkring en større modificering af vores ERP system, samt integration til deres FlexPOS kasseterminalsystem.

Vi har lige fra første møde til det færdige produkt følt os meget sikre i de valg, der er gjort. Dette skyldes en klar kravspecifikation samt tæt løbende dialog, som er afledt af deres meget professionelle indgangsvinkel og holistiske syn. Peter og Jacob har taget det ejerskab, der i dag i vores verden kræves af en ægte samarbejdspartner og været pligtopfyldende hele vejen. Dette er ikke blot en udtalelse, men et statement som jeg til enhver til vil uddybe mundtligt."

Image
X

MENU