iAdvice tilbyder komplette   
  IT-løsninger til alle brancher   

Interflora

Vi har igennem årene leveret en del kasseapparater med integration til e-conomic til Interflora butikker over hele landet. Vi har sammensat en startpakke til Interflora butikkerne, så de starter med et komplet kassesystem, hvor alle interfloras standard produkter allerede er klar til brug. Løsningen kalder vi et Interflora-kasseapparat.

"Da vi stod for, at skulle flytte forretning, ønskede vi et nyt kasseapparat der kunne integreres med vores e-conomic aftale. Vi ønskede et kasseapparat der kunne korrespondere kasseafstemning og debitsalg. Valget faldt på Flexpos fra iAdvice.

Det har virkeligt lettet det administrative i butikken. Tidligere blev der skrevet notater på debetsalg, nu bliver de let som en leg slået i kassen dagligt. Nu bliver faktura også sendt ugentligt.

iAdvice er super behjælpelige i opstartsfasen og klarer med det samme tekniske problemer over telefonen. Stor ros til FlexPOS og iAdvice for denne fantastiske løsning."

"Mit nye kasseapparat har gjort mit arbejde meget nemmere, da det arbejder sammen med e-conomic regnskab, Ja det bogfører næsten sig selv!

Jeg elsker vores stregkode scanner, det er dejligt at have alle vores varer kodet ind. Både navn og pris står på vores varer, det er jo også en super god kunde service! Og ikke at forglemme vores dankort terminal som selvfølgelig også gå direkte ind over vores nye kassesystem, super nemt. 

Det er den bedste fødselsdagsgave man kan give sig selv! (da det giver mere frihed /fritid og hvem kan ikke lige bruge det! ) Jeg har regnet ud, at jeg har tjent kasseapparat ind i løbet af ca. 1½ år. En god investering."

Image
X

MENU