iAdvice tilbyder komplette   
  IT-løsninger til alle brancher   

Superhelten har fået fuld kontrol over deres lagerstyring

Superhelten er en legetøjsbutik med 3 afdelinger, som har benyttet vores FlexPOS kassesystem igennem 9 år. i 2020 oplevede Superhelten et øget behov for lager og logistik styring, og valgte derfor at skifte deres e-conomic løsning ud med en Visma.net ERP løsning.

iAdvice har stået for den fulde implementering af Visma.net ERP-systemet, med konvertering af data fra e-conomic, samt udarbejdelse af integrationer til eksternt lagersystem inkl. scanningsløsning til pluk og udsendelse af ordrer fra lageret til kunderne. Dertil udarbejdelse af integration til Superheltens webshop, der gør det muligt at se afdelingslager direkte på webshoppen, samt mulighed for click & collect.

Den samlede løsning sørger for, at lageret altid er fuldt opdateret, og Superhelten kan i dag plukke og afsende ordrer markant hurtigere end hidtil. Samspillet mellem logistik og finans i Visma.net ERP-systemet gør det samtidigt muligt for Superhelten at kunne holde øje med, hvor sund en forretning de har.

"Skiftet fra e-conomic til Visma.net ERP har givet os plads til øget vækst i vores virksomhed. I dag håndtere vi flere hundrede ordrer dagligt, som sendes ud til vores kunder hver dag fra vores forskellige lokationer. Dette har kun været muligt, på grund af vores nye Visma.net ERP løsning, med tilknyttet lagerstyring og scanningssystem.

Vi har fået fuldt styr på vores lager, og kan pakke flere ordrer på markant kortere tid end tidligere. Derudover har vi opnået fuld sporbarhed på vores ordre og produkter, og med den automatiske indkøbsstyring med min/maks lagerbeholdning, har vi altid nok varer på hylderne, og har fået frigivet ekstra tid, som vi kan bruge på at servicere kunderne."

Image
X

MENU