Om iAdvice

Visma ERP, kasseapparater, IT-Løsninger og meget mere

Advice tilbyder ydelser inden for generel IT-drift, IT-support samt opsætning, drift og support af økonomisystemet Visma Business samt integration og opsætning af kasseapparater. Som kunde hos iAdvice slipper man ikke for, at vi fortæller Jer om de muligheder, som kan gavne Jer, men I bestemmer helt selv om I vil udforske dem.

iAdvice´s kernekompetencer udspringer af et stærkt team af IT-konsulenter, som er eksperter i trouble-shooting og løsning af opgaver vi ikke tidligere har stået overfor. Vi er vant til at sætte os ind i komplekse udfordringer og løse dem målrettet og hurtigt. iAdvice yder også konsulentbistand, hvor vi løser problemstillinger indenfor økonomisystemer. Vi kan fortælle dig, hvad systemet kan og hjælpe din virksomhed med at udpege de områder, hvor der er brug for hjælp.

Vores ambition er at få virksomheder til at bruge systemerne optimalt. Parolen er ’få mere ud af din IT-løsning’. Vi ønsker at hjælpe virksomheden til at få det bedste ud af økonomisystemerne og lægger meget vægt på implementering og den efterfølgende support, der kan være livsnødvendig for en succesfuld brugeroplevelse.

Image
Image

For at iAdvice kan blive ved med at hjælpe kunderne, på den mest optimale måde, er der indgået et Joint Venture med det svenske firma Exsitec. Exsitec er en af de førende Visma-partnere i Sverige og måden de arbejder på, minder meget om iAdvice's. Derfor er det et idéelt valg for iAdvice, at indgå et samarbjede med Exsitec. 

iAdvice hjælper virksomheder med at implementere økonomisystemer og giver efterfølgende support – med udgangspunkt i standardløsningen Visma Business. Vi stræber efter at opnå optimal udnyttelse af virksomhedernes økonomisystem, herunder især at samle virksomhedens mange afdelinger i ét system. Vi har fokus på at skabe værdi for vore kunder og på, at vores løsninger giver reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer i virksomheden.

Har du en butik kan vi tilmed tilbyde et yderst moderne kasseapparat, som integreres direkte med dit økonomisystem eller din webshop, vi gør en dyd ud af levere løsninger der virker, derfor tilbyder vi også altid 30 dages fuld returret på alle vores kasseløsninger