Commerce Excellence 2021 iadvice

iAdvice inviterer til konferencen 
Commerce Excellence 2021

Hos iAdvice er vi glade for at kunne invitere vores kunder med til Commerce Excellence 2021, d. 3. november i Turbinehallen, Aarhus. 

CE2021 er en konference, hvor du får chancen for at høre om, hvordan andre virksomheder forbereder sig på ekstraordinære situationer, og hvor du præsenteres for inspirerende kundecases med fokus på håndtering af udfordringer som dem vi ser i dagens marked. Udfordringer bl.a. inden for logistik, indkøb og IT-infrastruktur.

Deltag i en dag fyldt med viden, visioner og erfaringer givet af en række ærlige og medrivende talere, heriblandt Lars Løkke Rasmussen, Lars Engbork, Nikolaj Sonne og Jacob Bundsgaard, samt 6 andre. Du kan se hele programmet for dagen, samt et overblik over alle talerne via linket længere nede.

iAdvice vil selvfølgelig være tilstede på konferencen, hvor vi er repræsenteret med en stand, hvorfra vi fremviser vores ERP-løsninger Visma Business & Visma.net. 
Vi håber at se jer til konferencen.

Få indsigt i talernes erfaringer, visioner og viden

På konferencen vil du kunne opleve 10 talere dele deres viden, visioner og erfaringer med forandringer i markedet og de trends der skabes i det globale handelsbillede. Nedenfor kan du se et udsnit af talerne og deres agenda for dagen.

Lars Løkke Rasmussen

Befrielsens Øjeblik - 40 år i dansk politik 
Lars Løkke Rasmussen

Oplev et ærligt og medrivende foredrag med Danmarks tidligere statsminister, fortalt med lune og stort vid, hvor han sætter ord på flere skelsættende begivenheder for sit mangeårige politiske virke. 

Lars Engbork

Vismas placering i dagens marked og fremtidens vision  
Lars Engbork

Vismas adm. direktør i Danmark, Lars Engbork, vil accelerere Vismas vækstrejse og sætte turbo på digitaliseringen i Danmark og hjælpe danske virksomheder til at spare penge og tid i hverdagen. 

Nikolaj Sonne

Teknologistorm med udsigt til orkan
Nikolaj Sonne

Nikolaj Sonne beretter på underholdende vis om kunstig intelligens, mobiltelefoner, robotter, blockchain, bitcoins, droner, selvkørende biler og meget andet, så alle kan være med – uanset teknologisk indsigt

Jacob Bundsgaard

Morgendagens handel og tilstanden efter Corona
Jacob Bundsgaard

Jacob Bundsgaard giver bl.a. et bud på, hvordan Aarhus Kommune kan understøtte erhvervslivets udvikling i de kommende år.

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU